Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με τα σκυλιά. Αν δω ότι ένα σκυλί δεν είναι με το αφεντικό του, τότε αμέσως αλλάζω δρόμο.

Έχουν υπάρξει βέβαια αρκετές περιπτώσεις όπου όταν ένα σκυλί είναι πίσω από πόρτα (ΟΚ εκεί δε τα φοβάμαι γιατί πολύ απλά θα μου τα αερίσουν αφού είναι πίσω από πόρτα) γαβγίζουν μόλις περνάω εγώ από μπροστά και όχι στον προηγούμενο που πέρασε πριν από μένα.

Τώρα γιατί γαβγίζουν σε μένα και όχι στον άλλον...δε ξέρω. Είναι γιατί τα απεχθάνομαι μήπως; Είναι γιατί τα φοβάμαι; Δε ξέρω...ένας φίλος μου, μου είχε πει κάποτε ότι τα σκυλιά μυρίζονται το φόβο και γι'αυτό γαβγίζουν. Αλήθεια ψέματα δε ξέρω.

Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις που αναγκαστικά πρέπει να περάσω μπροστά από αδέσποτο, και τρομάζω. Σε φάση που προτιμώ να πάω γύρω-γύρω και να κάνω μεγαλύτερη διαδρομή, παρά να περάσω από μπροστά.

Όπως έχω γράψει και στο άλλο θρεντ, με έχει δαγκώσει σκύλος στο Ρέντη και όχι πριν καιρό (πέρσι έγινε). Και δεν είναι η πρώτη φορά που με έχει δαγκώσει σκύλος. Με είχε δαγκώσει πολύ μικρός (5 ήμουν) ο σκύλος του παππού μου. 

Φυσικά όλο αυτό με έχει κάνει όταν ακούω φιλόζωους να υποστηρίζουν τα "καημένα τα ζωάκια" να φρικάρω.

Και 3 παρακλήσεις:

- Όχι χαζές βαθμολογίες τύπου 1/10, 2/10, 3/10, κτλ.

- Να μην ακούσω για Παρασκευές

- Λίγος σεβασμός και όχι σχόλια του τύπου "Καλά ρε φοβάσαι τα σκυλάκια;". Όλοι έχουμε φοβίες.

Τέσπα, το θέμα είναι πως να ελατώσω το φόβο μου.

Δημοσ.

- Λίγος σεβασμός και όχι σχόλια του τύπου "Καλά ρε φοβάσαι τα σκυλάκια;". Όλοι έχουμε φοβίες.

Καλά ρε σε φοβούνται τα σκυλιά και αλλάζεις δρόμο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γαβγίζουν γιατί κατα πασα πιθανότητα αντιδρούν στη δική σου νευρικότητα. Τα φοβάσαι γιατι είχες τραυματική εμπειρία μικρός. Δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με ενα μικρό με καλο χαρακτήρα, θα το ξεπεράσεις σχετικά γρήγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...