Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε λοιπόν το παρακάτω φούρνο αυτόνομο άνω τοποθέτησης, έτσι το λένε νομίζω.είναι χάλια μέσα από καμμένα λάδια και υγρά από τα ταψιά.Πώς μπορεί να καθαριστεί όσο το δυνατόν ποιο εύκολα και σωστά, να μην χαραχτεί δηλαδή, ούτε να τρίβω σαν το βιλαμπαχο.... Υπάρχει κάνα μαγικό προϊόν;;; Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει αλλά νομίζω μόνο με κάνα καθαριστικό της miele θα κάνω δουλειά.κάνα δυο άλλα που έχω δοκιμάσει τζίφος.

Τι με συμβουλεύουν οι νοικοκυρές ή οι κύριοι του insomnia;

Δεν είναι Παρασκευή αλλά Σάββατο ημέρα φασινας, για να σας προλάβω.

post-47136-0-27983900-1500701361_thumb.jpg

Δημοσ.

διαφορα υλικά που μπορούν να σε βοηθήσουν

ξύλινη ξύστρα (αν χρησιμοποιήσεις την αντίστοιχη μεταλλική της κεραμικής εστίας απλά θα καταστρέψεις την επίστρωση)

ενα λιποδιαλυτικό του εμπορίου που τα βγάζουν πολύ συχνά 1+1 δώρο στα super market

σόδα λευκή σκόνη μπόλικη και ξύδι επίσης μπόλικο

ενα βετέξ, για επίμονο τρίψιμο

τώρα συρμάτινο σφουγγάρι απαγορεύεται για τον ίδιο λόγο που απαγορεύεται η μεταλλική ξύστρα αλλά αμα είναι κάτι επίμονο με μεγάλη προσοχή και χωρίς πίεση το καθαρίζεις.

Εδω μπορείς να δείς πως θα χρησιμοποιήσεις την σόδα

Και σημαντικό για την επιτυχία να έχεις ζεστό τον φούρνο. Οχι να τον προθερμάνεις στους 60 που λένε απλά να τον βάλεις στους 200 μέχρι να πιάσει την θερμοκρασία τον σβήνεις και μετά απο λίγη ώρα οταν κρίνεις εσυ οτι μπορείς να εργαστείς ξεκινάς.

Η κουζίνα σου απο την φωτογραφία υποπτεύομαι οτι είναι neff

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε μανταλάκια detol (οχι αυτά για α ερια, αυτά για κουζινα/μπάνιο). Ισως να γίνει κάτι με αυτά

:huh: Κάτι θα γίνει όντως: θα χάσει το χρόνο του.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό με τη σόδα και το ξύδι κάνει θαύματα αλλά θέλει υπομονή.  Ρίξε σόδα σκόνη μουλιασμένη σε λίγο νερό (για να είναι σαν πάστα και να κολλάει παντού) και ψέκασε μετά  ή με σφουγγάρι ξύδι. Περίμενε κάνα μισαωράκι και ξεκίνα τρίψιμο. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τα χημικά του εμπορίου. 

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειπανε ξυδια και τετοια..αλλα θα καθαρισει και με ενα μπουκαλι cif νομιζω λεγεται..(κανει αφρο με τριψιμο και υπομονη)

και αν βρεις ενα ροζ μπουκαλι που ειναι παλι για την κουζινα(δεν θυμαμαι πως λεγεται!)

Δημοσ.

Όλα τα γιατροσόφια θα δουλέψουν αλλά θα σε βασανίζουν.

Έχει ειδικούς καθαριστικούς αφρούς για φούρνους στα super market.

Ψεκάζεις αφήνεις για 10 λεπτά, σκουπιζες, τελείωσες.

είναι δυνατά χημικά όποτε Προσοχή μάτια δέρμα κτλπ

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φουρνο μόνο με πυρόλυση. Κάνει θαύματα

Δημοσ.

Υπήρχε ένα κιτ κουζίνας της electrolux. Δεν το βλέπω στο site τους. Δυνατό χημικό.

Δοκίμασε και το overlay που έγραψαν παραπάνω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Φουρνο μόνο με πυρόλυση. Κάνει θαύματα

Έλεγξε για σιγουριά μπας κι έχει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...