Samn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχω ακούσει θετικά σχόλια για το bionol ή ένα σπρει της singer,εδώ γύρω κάνει 7ε σε μεγάλο άσπρο μπουκάλι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Φασινα δεν κάνουμε στον φούρνο κάθε 45 Σάββατα, αλλά κάθε φορά που ψήνουμε Είπαμε ρε συ! Άκου κάθε φορά που ψήνουμε! (εκτός αν ψήνετε συνέχεια λουκάνικα στο grill) 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είπαμε ρε συ! Άκου κάθε φορά που ψήνουμε! (εκτός αν ψήνετε συνέχεια λουκάνικα στο grill) Εξαρτάτε απο τον νοικοκύρη Αν εισαι τσαπατσούλης τοτε ναι, να καθε φορα, οπως πλένεις καθε φορά και το ταψί, δεν μπορεί να πετάς μεσα στο φούρνο τα τα λάδια και τα ζουμιά απο το ταψί να κλείνεις και να τα αφήνεις έτσι 1
evabb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εξαρτάτε απο τον νοικοκύρη Αν εισαι τσαπατσούλης τοτε ναι, να καθε φορα, οπως πλένεις καθε φορά και το ταψί, δεν μπορεί να πετάς μεσα στο φούρνο τα τα λάδια και τα ζουμιά απο το ταψί να κλείνεις και να τα αφήνεις έτσι Η απλά δεν ψηνεις grill και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Πάντα μέσα σε ταψάκι. 1
nemesiskp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εμένα ο φουρνος που πήραμε τώρα έχει υδρολυση. Ο πωλητής μου είπε ότι βάζεις μια λίγο νερό στο μέσο του φούρνου σε ένα ειδικό αυλάκι και αυτό μαλακώνει την μπιχλα οπότε καθαρίζει εύκολα. Το έχει ξαναδοκιμασει κανείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 με τους υδρατμούς δηλαδή; Πάντως σε καινούργιο φούρνο που έχω, η πυρόλυση για δυο ώρες απλά κάνει θαύματα. Μετά παίρνεις το χαρτί κουζίνας και λίγο Azax και έχει γυαλίσει. Απλά φοβάμαι μην χαλάνε οι αντιστάσεις.
palawiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Με υδρατμό έχει η δική μας aeg.Βάζεις νερό σε δοχείο,διαλέγεις πρόγραμμα ανάλογα την μπίχλα και ρίχνεις αν θες και ένα ψέκασμα με κανα φάρμακο για πιο καλά αποτελέσματα.Στο τέλος σκουπίζεις τα νερά,τέλος.Πάντα καθαρός. Προαιρετικά όταν τελιώσει τον ξαναανάβω για κανα 10λεπτο να φύγει εντελώς η υγρασία.Αν θες ψήνεις και με υδρατμό σε ορισμένες συνταγές.Δεν καίγεται καθόλου το φαγητό.
Sorath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Έλα εντάξει αυτό δεν είναι τίποτα βρε συ. Έπρεπε να είχα βγάλει φωτογραφία τον δικό μου φούρνο, θα σε είχε πιάσει απελπισία. Τελικά μετά απο όλα αυτά του εμπορίου, το μόνο που δούλεψε ήταν η σόδα όπως ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω.
opera Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 με τους υδρατμούς δηλαδή; Πάντως σε καινούργιο φούρνο που έχω, η πυρόλυση για δυο ώρες απλά κάνει θαύματα. Μετά παίρνεις το χαρτί κουζίνας και λίγο Azax και έχει γυαλίσει. Απλά φοβάμαι μην χαλάνε οι αντιστάσεις. Οι αντιστάσεις δε χαλάνε,ούτως ή άλλως όταν ψήνεις-μαγειρεύεις δημιουργούνται υδρατμοί στο φούρνο,σε φούρνο που δεν έχει το ειδικό αυλάκι για νερό βάζεις σε ένα μικρό μεταλλικό κουτί,μπρίκι,μπωλ το νερό. Προσωπικά έχω δώσει στη σύζυγο έναν ατμοκαθαριστή, πολύ αποτελεσματικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα