giwrgostapidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 SOS!!!Καλημερα.Αντιμετωπιζω απο χθες που προσπαθησα να μπω στο λογαριασμο μου για να ακουσω μουσικη προβλημα.Συγκεκριμενα δεν μπορω να κανω log in στον λογαριασμο μου ειτε απο την εφαρμογη του κινητου μου ειτε απο το pc ειτε απο το browser.Δοκιμασα να αλλαξω κωδικο μεσα απο την ιστοσελιδα αλλα μου λεει πως το email μου δεν αντιστοιχει σε καποιο λογαριασμο.Ειμαι premium συνδρομητης του spotify.H διευθυνση του email μου ειναι σωστη. Ξαφνικα ομως δεν μπορω να μπω απο καμια εφαρμογη οπως ειπα και πριν και ημουν ηδη logαρισμενος.Τωρα το θεμα ειναι τι μπορω να κανω; Επεσα θυμα hacking? Εχουν προβλημα με τους servers τους;Το κυριοτερο ειναι πως φοβαμαι πως θα γινει αυτοματη ανανεωση της συνδομης μου.Τι μπορω να κανω για να το μπλοκαρω; Οσο εψαξα η ακυρωση του premium γινεται μονο απο το account του spotify.Εγω πληρωνα με paypal. Να κανω dispute?
coolnetgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κάνεις login στο Paypal... πατάς το γρανάζι (ρυθμίσεις)... πας στην καρτέλα Payments... Manage pre-approved payments... βρίσκεις το spotify και κάνεις cancel την συνδρομή. (Αυτό ωστόσο είναι για να μην σου τραβήξει λεφτά μελλοντικά, αν δεν βγάλεις άκρη). Για αρχή θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με το Spotify. https://support.spotify.com/gr/contact-spotify-anonymous/
skorpios268 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 έχω το ίδιο θέμα εδώ και 5-6 μέρες έχω επικοινωνήσει με το spotify ακόμα περιμένω
giwrgostapidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και εγω ακομα περιμενω. Τι εγινε με σενα; Εχεις νεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα