Προς το περιεχόμενο

iStorm Service


facescorpion1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

 

Πριν τρεις μηνες αγορασα το iPhone 7 απο ενα υποκαταστημα μεσα στο skroutz.gr απο την αρχη παρατηρησα κατι θεματακια με την μπαταρια αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι ειχα ακουσει οτι γενικα τα προιοντα τις Apple εχουν θεματα με την μπαταρια, Απλα επειδη δεν μου φαινοταν φυσιολογικο και ειδικα με την αναβαθμιση στο 10.3 IOS εστειλα μηνυμα στην iStorm και με ειπαν να τους παω το τηλεφωνω.

 

Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την εταιρια; Εμενα με ειπαν σε 4 μερες αμα ειναι θεμα λογισμικου και αμα ειναι τις μπαταριας θα παρει 7 μερες.

 

Να τονισω οτι στην τηλεφωνικη μας επικοινωνια με ειπαν οτι και σε θεμα λογισμικου η εγγυηση το καλυπτη αλλα στους ορους τους λενε οχι

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβώς σου κάνει η μπαταρία; Όχι τα iphone δεν έχουν θέμα με τη μπαταρία που το άκουσες αυτό. Η iStorm είναι ένα απ τα εξουσιοδοτημένα service στην Ελλάδα. Αν έχει θέμα το λογισμικό δεν είναι τίποτα ένα απλό restore κάνουν από itunes δε παίρνουν χρήματα. Πριν το πας κάνε ένα restore μέσω iTunes από μόνος σου έτσι κι αλλιώς θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν κι αυτοί. Αν δε λυθεί το πας σε αυτούς να το τσεκάρουν. Κάνε backup ότι σημαντικό έχεις πριν το πας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποιες σειρες Iphone 6s ειχαν σοβαρα θεματα με μπαταριες και γενικα ναι υπαρχουν θεματα γιατι ειναι μικρες οι μπαταριες και ευκολα χαλανε απο τις πολλες φορτισεις...iphone εχω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα macbook 12αρι που ειχα παρει απο kaizer μου εβγαλε προβλημα η οθονη στις 2 μερες. Το πηγα πισω το εστειλαν istorm και σε 2 μερες μου εδωσαν καινουργιο χωρις να ρωτησουν τιποτα. Άντε τώρα να ηταν Arvato... ακομα εκει θα το ειχαν για ελεγχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...