Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να αγορασω ενα ανταλλακτικο για το ταμπλετ μου, το οποιο θα ερθει απο την Κινα. Η ερωτηση μου ειναι οτι ο πωλητης ναι μεν λεει οτι αποστολη του απο Κινα στην Ελλαδα ειναι δωρεαν αλλα δεν λεει για τις εγχωριες χρεωσεις (τελωνειο,κουριερ κλπ). Δεν εχω ξανα αγορασει απο eshop χωρις αντικαταβολη και παραλαβη απο το καταστημα και δεν ξερω τι παιζει με αυτα. Το προιον ειναι αυτο :http://www.ebay.com/itm/For-LG-V500-Tail-Inserted-USB-Charging-Port-Flex-Cable-/172763481836?hash=item28398186ec:g:u7QAAOSw~XpZW1nU (αν τυχον θελετε να δειτε κατι συγκεκριμενο).

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω μια χαρά είναι. Το στέλνουν συνήθως σαν δωρο και ποτέ δεν είχα θέμα προσωπικά. Είναι και το ποσό πολύ χαμηλά όποτε το θεωρώ δεδομένο αν είναι Κύριλλε ο πωλητής να μην έχεις κανένα θέμα με τελωνεία κλπ εφόσον σταλεί ως απλό δέμα. Αν το στείλει με επιπλέον χρέωση για πιο σύντομα με εταιρία κούριερ ίσως υπάρξει πρόβλημα. Σε μια παραγγείλια που έκανα πριν καμία βδομάδα αυτό μου είπε ο πωλητής (dll θα το έφερνε) και το ακυρώσαμε σε απλή δέμα.

Ίσως αργήσει κανα 20-30 μέρες βέβαια αν βιάζεσαι.

• Moderators
Δημοσ.

τωρα ειναι η χειροτερη περιοδος για αγορες απο τριτες χωρες στελνουν πολλα πακετα στο τελωνειο και πολλες φορες χρεωνουν 3 ευρω ακομα και σε πακετα που ειναι κατω τον 22 ευρω και περνανε χωρις καποια επιβαρυνση , βεβαια παντα υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει χωρις να πληρωσεις τιποτα , επισης υπαρχουν μεγαλες καθυστερησεις στην παραδοση

Δημοσ.

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στα ΕΛΤΑ, είναι πιθανό το δέμα να χρεωθεί με τα 15€ του τέλους εκτελωνισμού.

Δημοσ.

Δεν με πειραζει η καθυστερηση,ετσι και αλλιως τοχω κανα χρονο  με αυτο το προβλημα.Και οταν με το καλο ερθει στην Ελλαδα,εγω πως το παραλαμβανω;Το φερνουν απο το ταχυδρομειο;

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στα ΕΛΤΑ, είναι πιθανό το δέμα να χρεωθεί με τα 15€ του τέλους εκτελωνισμού.

Α δηλαδη θα φτασει η τιμη στα 22€ περιπου.Οποτε τι να το φερω απο Κινα,τι να το αγορασω απο Ελλαδα το ιδιο ειναι.Γιατι το βρηκα στην Ελλαδα με 20€ + 3€ η αποστολη

• Moderators
Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/SP0204-LG-G-PAD-8-3-INCH-V500-CHARGING-PORT-FLEX-CABLE-CAVO-/263045642397?hash=item3d3ebdf89d:g:L9AAAOSwyltZR6kt

Ξερω ειναι μεγαλυτερη τιμη αλλα ειναι απο ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα , θα παραλαβεις και πολυ πιο γρηγορα και χωρις κανενα ρισκο για εξτρα χρεωσεις

Δημοσ.

Αν υπάρχει δυνατότητα από ευρωπαϊκή αποθήκη εννοείται. Βέβαια αν είναι αρκετά πιο ακριβό στην Ευρώπη γιατί να μν πας σε κατάστημα ελληνικό να έχεις και εγγυηση και μια πιο άμεση επικοινωνία με τον πωλητή.

Εσυ αποφασίζεις. Προσωπικά Θ ρίσκαρα (αν μπορεί να θεωρηθεί ρίσκο) από εκτός ΕΕ

• Moderators
Δημοσ.

Κατοπιν παραγγελιας οποτε και αυτος μαλλον απο εξω θα στο φερει οποτε το λινκ που εβαλα πιο πανω συνφερει πιστευω βγαινει στα ~13 ευρω

Δημοσ.

Κατοπιν παραγγελιας οποτε και αυτος μαλλον απο εξω θα στο φερει οποτε το λινκ που εβαλα πιο πανω συνφερει πιστευω βγαινει στα ~13 ευρω

Δεν θα χρεωθει ομως τα 15€ που λεει ο makfil πιο πανω;

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/SP0204-LG-G-PAD-8-3-INCH-V500-CHARGING-PORT-FLEX-CABLE-CAVO-/263045642397?hash=item3d3ebdf89d:g:L9AAAOSwyltZR6kt

Ξερω ειναι μεγαλυτερη τιμη αλλα ειναι απο ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα , θα παραλαβεις και πολυ πιο γρηγορα και χωρις κανενα ρισκο για εξτρα χρεωσεις

Shipping:
FREE Economy Shipping from China/Hong Kong/Taiwan See details

Item location:
Olanda, Netherlands

Ships to:
Europe
Delivery:
Estimated between Fri. Aug. 11 and Fri. Sep. 15
  • Moderators
Δημοσ.

Shipping:

Item location:
Olanda, Netherlands

Ships to:
Europe
Delivery:

εχεις δικιο συγνωμη δεν το προσεξα ημουν απο κινητο

Δημοσ.

Shipping:

Item location:
Olanda, Netherlands

Ships to:
Europe
Delivery:

Τι εννοεις με αυτο; Ειναι το ιδιο αν ερθει αποΚινα ή Ολλανδια;

Δημοσ.

Νομίζω μια χαρά είναι. Το στέλνουν συνήθως σαν δωρο και ποτέ δεν είχα θέμα προσωπικά. Είναι και το ποσό πολύ χαμηλά όποτε το θεωρώ δεδομένο αν είναι Κύριλλε ο πωλητής να μην έχεις κανένα θέμα με τελωνεία κλπ εφόσον σταλεί ως απλό δέμα. Αν το στείλει με επιπλέον χρέωση για πιο σύντομα με εταιρία κούριερ ίσως υπάρξει πρόβλημα. Σε μια παραγγείλια που έκανα πριν καμία βδομάδα αυτό μου είπε ο πωλητής (dll θα το έφερνε) και το ακυρώσαμε σε απλή δέμα.

Ίσως αργήσει κανα 20-30 μέρες βέβαια αν βιάζεσαι.

Αυτο εχει κοπει πολυ καιρο τωρα.

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις με αυτο; Ειναι το ιδιο αν ερθει αποΚινα ή Ολλανδια;

μαλλον στελνει απο κινα ο συγκεκριμενος , μπορεις να στειλεις μυνημα βεβαια για να εισαι σιγουρος , αν στελνει απο ευρωπη θα εισαι μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...