Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις με αυτο; Ειναι το ιδιο αν ερθει αποΚινα ή Ολλανδια;

Εννοώ ότι ο πωλητής στέλνει από Κίνα με προβλεπόμενη παράδοση μέχρι 15/9 χωρίς να υπολογίσουμε την πιθανή καθυστέρηση στο αεροδρόμιο Αθηνών που φτάνει στο μήνα.

Εάν το βρίσκεις στην Ελλάδα (μίλησε μαζί τους πρώτα για το χρόνο παράδοσης) ή στην Ευρώπη παρτο 

Δημοσ.

οκ ευχαριστω για την βοηθεια.

Αυτου του ειδουςταμπλετ ανοιγουν με ενα συγκεκριμενο εργαλειο ε;Αν το ανοιξω εγω και ανεβασω φωτογραφια θα καταλαβετε αν οντως φταιει το συγκεκριμενο κομματι;

Δημοσ.

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στα ΕΛΤΑ, είναι πιθανό το δέμα να χρεωθεί με τα 15€ του τέλους εκτελωνισμού.

Δεν έχω παρακολουθήσει το ζήτημα, και πραγματικά δεν το λέω ειρωνικά. Για ποιες αλλαγές μιλάς;

Όσο για τα 15€ τα πληρώνεις νομίζω μόνο αν η αξία είναι μεγαλύτερη από 22€ ΚΑΙ το τσακώσουν για τελωνείο. Πολλά πραγναγανεχω παραλάβει τελευτΙα κανένα από αυτά δεν χρεώθηκε ούτε καν το 3ευρω άρα είναι με τις ώρες τους

Δημοσ.

Από την 2/12/2016 τα ΕΛΤΑ ορίστηκαν ως νέος Φορέας Καθολικής Παροχής Υπηρεσίας (ΦΕΚ 4092/Β) με ημερομηνία ενεργοποίησης των σχετικών αρμοδιοτήτων την 20/6/2017.

Παράλληλα, τον ΙΑΝ 2017 ξεκίνησε η διαδικασία ανάθεσης σε ιδιώτη του έργου εκτελωνισμού των δεμάτων και του επιστολικού ταχυδρομείου που ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Στη συνέχεια εκδόθηκαν σχετικές οδηγίες και νέος τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ.

Με τη νέα διαδικασία, ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ στέλνει όλα τα δέματα στο τελωνείο, οπότε χρεώνονται τα 15€ τουλάχιστον και ο τελωνειακός τον ΦΠΑ αν θεωρήσει ότι η αξία είναι μεγαλύτερη της ατέλειας. Αυτή η συζήτηση, όμως, έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του Μπλα Μπλα και αν χρειάζεσαι περισσότερες διευκρινίσεις μπορείς να συνεχίσεις στα αντίστοιχα θέματα της ενότητας ϊντερνετ.

Δημοσ.

Αυτή η συζήτηση, όμως, έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του Μπλα Μπλα και αν χρειάζεσαι περισσότερες διευκρινίσεις μπορείς να συνεχίσεις στα αντίστοιχα θέματα της ενότητας ϊντερνετ.

Σωστα δεν προσεξα οτι μπορουσα να ανεβασω εκει το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...