therion13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, ειμαι καινούριος στο επάγγελμα και θέλω την βοηθεια σας. Παρήγγειλα το Smok Alien 220w http://www.skroutz.gr/s/10462401/Smok-Alien-Kit.html και λέει οτι μπορεί να πάρει μέχρι 220w αντίσταση. Ποιες αντιστάσεις μπορεί να πάρει; Θέλω να βγάζω οσο γίνεται περισσότερο καπνό, επίσης διάβασα οτι άλλη αντίσταση είναι για πολύ καπνό και άλλο για να σου φέρνει ωραία γεύση. Ποιές είναι να πέρνω απο αυτές τις 2; Ένας μου είπε οτι αν θες καπνό πάρω με λίγα ohm. και είδα οτι η TFV8 baby T8 είναι 0.15 ohm. αλλα έχω βρει πολλές άλλες λένε μεχρι 90w, 110w, 130w πια κάνει για εμένα; Δεν υπάρχει αντίσταση να πάει 220w;; Φυσικά απο ebay θα τις πάρω γιατι εδώ έχει 6 ευρό η μία και με 8 παίρνω τις 5. Οπότε έχουμε: 1) πιά αντίσταση βγάζει το μεγαλύτερο καπνό 2) πια είναι για καλύτερη γεύση
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 220w είναι η ισχύς που φτάνει το mod. Εγώ με τον ατμοποιητη που λες το καλύτερο αποτέλεσμα το πήρα με 0,4 ohm και με 0,15ohm. Οι 0,2 και 0,6 περιέργως δεν μου άρεσαν. Την 0,4 την ατμιζω στα 60 w max και την 0,15 στα 70w
Baator Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η αντίσταση πάει με βάση τον ατμοποιητή που έχεις και όχι με το μοντ. Αν όντως έχεις τον TFV8 που αναφέρεις, όποια και να πάρεις θα βγάζεις τρελό ντουμάνι. Πάντως κάποια να πάει στα 220w, δύσκολα, μην περιμένεις κάτι τέτοιο. Κανείς δεν ατμίζει σε τέτοια βατ και δεν υπάρχει και λόγος. Τώρα, γιατί βγαίνουν μοντς που πάνε μέχρι 200 και 300 βατ, είναι άλλη ιστορία. Αυτό που ενδιαφέρει εσένα είναι ότι αν θες τρελά ντουμάνια, πάρε τον TFV12 και όποια αντίσταση θες, δεν έχει σημασία. Φυσικά περίμενε να δώσεις και μια περιουσία για υγρά, μιας και τρελά ντουμάνια=τρελή κατανάλωση υγρού.
therion13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 220w είναι η ισχύς που φτάνει το mod. Εγώ με τον ατμοποιητη που λες το καλύτερο αποτέλεσμα το πήρα με 0,4 ohm και με 0,15ohm. Οι 0,2 και 0,6 περιέργως δεν μου άρεσαν. Την 0,4 την ατμιζω στα 60 w max και την 0,15 στα 70w Ωραία αν είναι και εγώ με αυτά θα παίζω. Για δες εδώ http://www.ebay.com/itm/5PCS-SMOK-TFV8-Baby-Coil-Head-Cloud-Beast-Replacement-for-V8-Baby-T8-X4-Q2-Q4-T6-/311847676172?var=&hash=item489b91e90c:m:mK87UxUuWWTgmfKBVa4-C6g Το V8 Baby T6 αυτό δεν παίρνεις; Και το Q2 για τα 0.4 ohm ε; το Χ4 τι λέει ξές; 0.15 ohm είναι και αυτό. Λες να είναι για καλύτερες γεύσεις να σου έρχονται; Η αντίσταση πάει με βάση τον ατμοποιητή που έχεις και όχι με το μοντ. Αν όντως έχεις τον TFV8 που αναφέρεις, όποια και να πάρεις θα βγάζεις τρελό ντουμάνι. Πάντως κάποια να πάει στα 220w, δύσκολα, μην περιμένεις κάτι τέτοιο. Κανείς δεν ατμίζει σε τέτοια βατ και δεν υπάρχει και λόγος. Τώρα, γιατί βγαίνουν μοντς που πάνε μέχρι 200 και 300 βατ, είναι άλλη ιστορία. Αυτό που ενδιαφέρει εσένα είναι ότι αν θες τρελά ντουμάνια, πάρε τον TFV12 και όποια αντίσταση θες, δεν έχει σημασία. Φυσικά περίμενε να δώσεις και μια περιουσία για υγρά, μιας και τρελά ντουμάνια=τρελή κατανάλωση υγρού. Μπα με αυτό που έχει θα μείνω το tfv8 baby. Αν βγάζει όντως καλό ντουμάνι τότε δεν έχω λόγο να αλλάξω, εντάξει δεν θα πάω και σε διαγωνισμούς. tfv8 και ας μείνουμε στην μέτρια κατανάλωση υγρών. Σε αυτήν την μπαταρία η mod μπαίνει το tfv12;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα