Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αυτο με τους λογαριασμους στο ταχυδρομειο εχει παραγινει.

Αφού το προσφέρουν ως υπηρεσία τι να κάνεις; Δεν φταίει ο κόσμος που πηγαίνει.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο παραλήπτης.εστειλα κάτι για διόρθωση και όταν ο άνθρωπος το έστειλε πίσω χάθηκε.αν ήμουν αποστολέας θα είχα ήδη κάνει αίτηση για αναζήτηση. ο παραλήπτης δεν έχει το δικαίωμα.

Ο αποστολέας έχει τη δυνατότητα να κάνει την αναζήτηση.

Γνωρίζεις ότι χάθηκε με υπαιτιότητα των ΕΛΤΑ? Το βλέπεις από το tracking number? Υπάρχει περίπτωση να μην το έστειλε ο αποστολέας?

Μπορεί να μην χάθηκε αλλά να έχει κολλήσει στο τελωνείο γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα. Αυτό συμβαίνει για αντικείμενα εκτός ΕΕ και αν είναι κάπως ακριβά.

Οι πληροφορίες που δίνεις εδώ στο forum είναι ελλιπείς για να σου πει κάποιος με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο παραλήπτης.εστειλα κάτι για διόρθωση και όταν ο άνθρωπος το έστειλε πίσω χάθηκε.αν ήμουν αποστολέας θα είχα ήδη κάνει αίτηση για αναζήτηση. ο παραλήπτης δεν έχει το δικαίωμα.

μόνο αυτός μπορεί να κάνει αναζήτησή που έχει την απόδειξή,  εσύ με την σειρά σου θα τα βρεις με αυτόν δεν έχεις καμία δουλεία με τα ΕΛΤΑ αυτήν την στιγμή ... όταν σου έρθει ειδοποιητήριο τότε θα απευθυνθείς εκεί

Δημοσ.

Από Αθήνα το έστειλε με tracking number. Το tracking number σταματάει στην επαναπροωθηση σε νέο ταχυδρομείο επειδή το έστειλαν σε λάθος περιοχή. Από εκεί και μετά το χάος.Πέρασαν 7 μήνες και τους ενοχλώ συνέχεια. Το δέμα ή τους έπεσε κάπου ή κάποιος το βούτηξε. Ο αποστολέας που δεν μιλάει έλληνικα πήγε να το ψάξει για εμένα αλλά του είπε το βλήμα η υπάλληλος ότι δεν χάθηκε.... έφυγε ο καημένος.τον κοροϊδεψαν κανονικά. Εγώ δεν έχω δικαίωμα να το ψάξω αυτό θέλω να καταγγείλω .

Δημοσ.

Λοιπον τα ίχνη του τρακ χάθηκαν για εναν απλό λογο, το πακετο έφτασε στον προορισμό του και παρελήφθη, οποτε το τρακ αυτό μας τελείωσε, απο εκεί και πέρα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το ίδιο τρακ για επιστροφή σε σένα, πρέπει ο αποστολέας να κάνει νέα αποστολή με άλλο τρακ ή σε κοροϊδεύει ή στο έστειλε και δεν σου έδωσε το νεο τρακ.

Δημοσ.

Το πακέτο δεν παρελήφθη αφού ο παραλήπτης είμαι εγώ που δεν το πήρα ποτέ. Η προώθηση σε νέα διεύθυνση σημαίνει ότι επειδή πήγε σε λάθος ταχυδρομείο (δε μένω Καλαμαριά) προσπάθησαν να το στείλουν στο σωστό.

Δημοσ.

Το χειρότερο ειναι να χαθεί το δέμα απο το ενα κατάστημα ελτα σε ενα αλλο κατάστημα.την εχω πατήσει.ειχα ζητήσει μεταφορά απο ΕΛΤΑ Αγρινίου σε ΕΛΤΑ Πάτρας και χάθηκε ετσι απλα.

• Sad 1
Δημοσ.

αμα χασουν συστημενο που εχει ερθει μεχρι το καταστημα τους τι κανεις? (ως παραληπτης)

τι διαδικασια ακολουθεις για αποζημιωση κλπ? εχει κανεις εμπειρια?

Δημοσ.

Κανε γραπτη καταγγελια στο ινκα και κανε κοινοποιηση και στα ελτα την καταγγελια..Μαζεψε οτι χαρτουρα γινεται..Πλεον οτι ρωτας στα ελτα θα γινεται γραπτως και οι απαντησεις θα υπογραφονται απο υπαλληλους..Χρησιμοποιησε email και οχι τηλεφωνο

• Like 1
Δημοσ.

γραπτά την έκανα και περιμένω απάντηση. το ψαχνουν λένε το θέμα.εδω και 1 μήνα.

Αν έχει χαθεί και είναι μέσα στην προθεσμία θα σε αποζημιώσουν απλά.

Αν είναι επιστολικό ταχυδρομείο (δηλαδή στάλθηκε σαν επιστολή, ως 2 κιλά) η αποζημίωση είναι 36 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής μείον κάποιες κρατήσεις.

Αν είναι δέμα η αποζημίωση είναι 235 ευρώ.

Από εδώ http://www.yme.gr/index.php?tid=69

Η προθεσμία για υποβολή αίτησης αναζήτησης είναι 6 μήνες. Άν έχεις υπερβεί την προθεσμία δεν αποζημιώνουν. Σημείωση στην παραπάνω σελίδα είναι δύο κεφάλαια "επιστολικό ταχυδρομείο" και "δέματα". Το "δέματα" δεν είναι εμφανώς επικεφαλίδα.

Λέει και τους χρόνους που σου απαντάνε, σε 6 εβδομάδες, σε 1 μήνα, κλπ.

Δημοσ.

Ξαναδιαβάστε τα ποσά σε ποιες περιπτώσεις αναφέρονται.

Και δώστε βάση στις μαγικές λεξούλες "μέχρι" και "κατ' ανώτατο όριο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...