Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια... 

Μολις εχω δημιουργησει λογαριασμο στο PayPal , εβαλα λογαριασμο τραπεζης και debit καρτα MasterCard οπου περιμενω confirmation και το Balance μου ειναι τωρα 0€ ... 

Οταν γινει confirmation αφου λαβω τον 4ψηφιο αριθμο , μπορω να κανω αγορες (εισαγωγη ανταλακτικων αυτοκινητου) μεσω της χρεωστικης καρτας??? Η παραγγελεια ειναι κατω των 1000€  μαζι με τα μεταφορικα και δεν ξερω τι παιζει με αυτο το Balance!!! Ειναι απαραιτητο να εχει λεφτα μεσα???? Η εισαγωγη θα γινει απο χωρα εντος ΕΕ . 

Επιπλεον θελω αν γινεται καποιος να μου δειξει την διαδικασια '' Send Money '' μεσω pm αν γινεται ειτε και με φωτογραφιες step by step απο το κουμπι send που θα πατηθει μεχρι τελους...  :unsure: Αν βγαινουν προσωπικα δεδομενα , εννοειται βαλτε μουτζουρες στα σημεια αυτα... θελω απλα να δω πως γινεται... Δεν θελω να κανω λαθη... και ουτε ακομα ξερω τι γινεται με τις τραπεζες οσον αφορα το PayPal...

Μια βοηθεια θελω σας παρακαλω γιατι βαρεθηκα να τρεχω για swift στην τραπεζα και να περιμενω ποση ωρα...

Δημοσ.

Όχι πλέον το balance δεν είναι απαραίτητο. Δε είναι ανάγκη δηλ. να βάλεις χρήματα στο balance. Χρειαζόταν μόνο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τα capital controls.  Θα κάνεις αγορές μέσω paypal το οποίο θα λειτουργεί ως ενδιάμεσος κρίκος για ασφάλεια και τα χρήματα θα αποδεσμεύονται από τον λογαριασμό της τράπεζάς σου μέσω της κάρτας σου βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια... 

Μολις εχω δημιουργησει λογαριασμο στο PayPal , εβαλα λογαριασμο τραπεζης και debit καρτα MasterCard οπου περιμενω confirmation και το Balance μου ειναι τωρα 0€ ... 

Οταν γινει confirmation αφου λαβω τον 4ψηφιο αριθμο , μπορω να κανω αγορες (εισαγωγη ανταλακτικων αυτοκινητου) μεσω της χρεωστικης καρτας??? Η παραγγελεια ειναι κατω των 1000€  μαζι με τα μεταφορικα και δεν ξερω τι παιζει με αυτο το Balance!!! Ειναι απαραιτητο να εχει λεφτα μεσα???? Η εισαγωγη θα γινει απο χωρα εντος ΕΕ . 

Επιπλεον θελω αν γινεται καποιος να μου δειξει την διαδικασια '' Send Money '' μεσω pm αν γινεται ειτε και με φωτογραφιες step by step απο το κουμπι send που θα πατηθει μεχρι τελους...  :unsure: Αν βγαινουν προσωπικα δεδομενα , εννοειται βαλτε μουτζουρες στα σημεια αυτα... θελω απλα να δω πως γινεται... Δεν θελω να κανω λαθη... και ουτε ακομα ξερω τι γινεται με τις τραπεζες οσον αφορα το PayPal...

Μια βοηθεια θελω σας παρακαλω γιατι βαρεθηκα να τρεχω για swift στην τραπεζα και να περιμενω ποση ωρα...

Επειδή σκέφτεσαι αγορά 1000€ πρέπει να έχεις υπόψη ότι κάθε τράπεζα έχει και ημερήσιο όριο συναλλαγών με κάρτα, εκτός των άλλων περιορισμών.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σκέφτεσαι αγορά 1000€ πρέπει να έχεις υπόψη ότι κάθε τράπεζα έχει και ημερήσιο όριο συναλλαγών με κάρτα, εκτός των άλλων περιορισμών.

Ξεχασα να αναφερω οτι το συναλλαγμα με € θα γινει ... οχι με αλλο νομισμα... 

Ευχαριστω @makfil ... η αγορα ειναι λιγο κατω απο τα 900€ ... θα ρωτησω την τραπεζα ποσο ειναι το οριο για την καρτα μου... και αν ειναι θα την ανεβασω λιγο

Δημοσ.

Δεν εννοούσα συνάλλαγμα αλλά το ημερήσιο όριο σε € που ορίζει η τράπεζα για την ασφάλεια των συναλλαγών σου με την κάρτα που χρησιμοποιείς. Ρώτησε την τράπεζα και αν δεν σε καλύπτει το όριο ρώτησε πως μπορείς να το αυξήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι άλλο ... τα στοιχεια της κάρτας πρεπει να είναι τα ίδια με το account του λογαριασμού???

Διεύθυνση δηλαδή , και όπως αναγράφεται το ονομα στην κάρτα έτσι πρεπει να είναι και στο account??? Γιατί στην κάρτα δεν χωρουσε όλο το ονοματεπώνυμο

???? ... Σε περιπτωση που δεν βγει άκρη το Paypal θα κανει check και στον τραπεζικό λογαριασμό???

Σε αυτον έχει γίνει confirmation τουλαχιστον... Θα ρωτησω στην τράπεζα πως έχει τα στοιχεια γραμμένα και θα αλλάξω κάτι ψιλά αν υπαρχουν λαθάκια

Δημοσ.

Όχι δεν παίζει ρόλο. Και στην δικιά μου κάρτα το επώνυμο με λατινικους χαρακτήρες περιέχει κακώς ένα n. Όταν θα κάνεις αγορά θα βάζεις το ονομα με λατινικους χαρακτήρες οσο γινεται πιο αληθινό. Ρώτα και στην τράπεζα βέβαια πως το έχουν και εκείνοι.

Όλα τα στοιχεία διεύθυνση, τηλ. κλπ εννοείται ότι πρέπει να είναι τα ίδια και στο account του paypal και στην Τράπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...