teodoulke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλησπερα, θελω να φτιαξω ενα e-shop με απευθειας παραγγελιες απο Κινα (ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ), εχω βρει ηδη τους πωλητες και θα βαλω τα προιοντα τους στο σαιτ μου. Εχω ψαξει να δημιουργησω μονος την σελιδα αλλα σε πολλα θεματα μπερδευομαι οπως με τις πληρωμες κτλ για αυτο θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να φτιαχνει ιστοσελιδες και να τις διαχειριζεται και ποσο θα κοστιζει? Γνωριζει κανεις αν απαγορευεται να φτιαξω ενα τετοιο eshop ? Οσο και να εψαξα δν υπαρχει κατι παρομοιο στην Ελλαδα. Οποιο ενδιαφερεται να δημιουργησει την σελιδα να μου στειλει μνμ και να μου πει το κοστος δημιουργιας του. Σε 1-2 μηνες το αργοτερο θελω να ειναι ετοιμη η σελιδα.
teodoulke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τι budget έχεις; περιπου 3χιλ και ελπιζω σε 2 μηνες μεχρι να τ ξεκινησω θα εχω περιπου στα 5χιλ
Voyaller Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ένας free lancer για να σου φτοιάξει e-shop με πιστοποιητικά SSL, CMS, MVC, βάσεις, σύν το front end, να δεί τι σου αρεέσει και τι δεν σου αρέσει, θέλει τουλάχιστον 4 μήνες γιατί αυτό είναι μεγάλο project κατα την γνώμη μου. Αλλιως θα πρέπει να είναι o master του master να σου το ξεπετάξει σε 1,5 μήνα. Ζήτα προσφορές απο εταιρίες Web Development. Τουλάχιστον έκει θα είσαι και σύγουρος ότι θα κάνουν καλή δουλεία επειδή δεν θα δουλεύει μόνο ένα άτομο εκεί.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Οταν τ φτιαξεις βαλε το και εδω να ριξουμε ενα βλεφαρο τι εφτιαξες.
teodoulke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Οταν τ φτιαξεις βαλε το και εδω να ριξουμε ενα βλεφαρο τι εφτιαξες. Ένας free lancer για να σου φτοιάξει e-shop με πιστοποιητικά SSL, CMS, MVC, βάσεις, σύν το front end, να δεί τι σου αρεέσει και τι δεν σου αρέσει, θέλει τουλάχιστον 4 μήνες γιατί αυτό είναι μεγάλο project κατα την γνώμη μου. Αλλιως θα πρέπει να είναι o master του master να σου το ξεπετάξει σε 1,5 μήνα. Ζήτα προσφορές απο εταιρίες Web Development. Τουλάχιστον έκει θα είσαι και σύγουρος ότι θα κάνουν καλή δουλεία επειδή δεν θα δουλεύει μόνο ένα άτομο εκεί. θα το βαλω φιλε, απλα τωρα θελω να κανω ενα συνολο με το κοστος της σελιδας συν τι θα χρειαστει για εφοριες κτλ και μεσα σε ενα 2μηνο πιστευω να το εχω βαλει σε λειττουργια. Να δω και τι θα με πουν για την κατασκευη της σελιδας τον χρονο που θα χρειαστει κτλ. Επειδη το ψαχνω μηνες τωρα και εχω βρει πωλητες να βαλουν προιοντα εχω μιλησει με αρκετους δν θελω να το καθηστερισω πανω απο 2μηνο.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Απο τι site βρηκες πωλητες; Alixpress,banggood κτλπ;
teodoulke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Απο τι site βρηκες πωλητες; Alixpress,banggood κτλπ; ναι και κυριως απο ebay πωλητες με πανω απο 98% βαθμολογηση. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Και απο προιοντα τι θα βαλεις; Κινητα,ταμπλετ κτλπ η πιο φθηνα πχ powerbank,θηκες,ανταλλακτικα και τετοια;
teodoulke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Και απο προιοντα τι θα βαλεις; Κινητα,ταμπλετ κτλπ η πιο φθηνα πχ powerbank,θηκες,ανταλλακτικα και τετοια; Φθηνα πραματα θελω για αρχη να βαλω να μην μπλεξω με προιοντα κυριως ηλεκτρονικα που απαιτουν εγγυησεις τεχνικους κτλ γιατι νομιζω μετα ξεφευγω πολυ. Απο ψιλοπραγματα powerbanks θηκες μεχρι και ρουχα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ! 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Φθηνα πραματα θελω για αρχη να βαλω να μην μπλεξω με προιοντα κυριως ηλεκτρονικα που απαιτουν εγγυησεις τεχνικους κτλ γιατι νομιζω μετα ξεφευγω πολυ. Απο ψιλοπραγματα powerbanks θηκες μεχρι και ρουχα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ! Ωραιος Και απο κερδος τι λες να εχεις; Θα βγαινει κανενα καλο κερδος η τα βασικα; Εχεις σκεφτει να ριξεις διαφημιση σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης κτλπ;
teodoulke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ωραιος Και απο κερδος τι λες να εχεις; Θα βγαινει κανενα καλο κερδος η τα βασικα; Εχεις σκεφτει να ριξεις διαφημιση σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης κτλπ; Δεν ξερω ακομα αν θα πετυχει οποτε για να πω οτι θα εχω μεγαλο κερδος. Ναι εχω υπολογισει και το κοστος της διαφημισης σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Η θα ''πεταξω'' τα λεφτα μου που μαζεψα η θα πιασουν τοπο
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω ακομα αν θα πετυχει οποτε για να πω οτι θα εχω μεγαλο κερδος. Ναι εχω υπολογισει και το κοστος της διαφημισης σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Η θα ''πεταξω'' τα λεφτα μου που μαζεψα η θα πιασουν τοπο Καλη επιτυχια σε οτι κανεις φιλε μου Και μολις εισαι οκ ριξτο και εδω μεσα σε αξιολογησουμε
teodoulke Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλη επιτυχια σε οτι κανεις φιλε μου Και μολις εισαι οκ ριξτο και εδω μεσα σε αξιολογησουμε ευχαριστω φιλε! Αν ολα πανε οπως τα σχεδιαζω και δν εχω τιποτα απροοπτο μπροστα μου και δημιουργηθει θα το ριξω εδω να το δειτε
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν και ετοιμα site πανω σε WordPress και opencart με 500€ αλλα δεν στα προτείνω απο την άποψη δεν μπορείς να φτιάξεις ακριβώς αυτό που θες εσυ, σε κάποιους τομείς είναι δύσκολο παραμετροποιησημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα