Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω το υπέροχο Huawei Honor 6x. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλώς θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχει μέσα μια εφαρμογή '' Διαχείριση συσκευής '', το οποίο έχει επιλογή ώστε να καθαρίσω cache οποτε μου φαίνεται καλό; έχω δίκιο σε αυτό; επίσης εχει σάρωση για ιούς αλλα νομίζω πως στα android δεν ειναι κατι που χρειάζεται.. Παντως γράφει πως η σαρωση για ιους ειναι powered by Avast. Και εχει επιλογή για βελτιστοποιηση. Διαφιμησεις και χαζομαρες σαν το αχρηστο master cleaner κτλπ δεν εχει. Υποθετω θα ειναι καλο το προγραμματακι διοτι ηταν μεσα στο κινητο και δεν σβηνεται. Ειναι της Huawei. Επίσης τι αλλο προγραμμα προτεινετε να βάλω; επισης εχω το Greenify που το χω για αδρανοποιηση αλλα κανει ελλαχιστη δουλειά καθως αν δεν εισαι ρουτ δεν αποδιδει τοσο καλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Είναι οι κλασσικές εφαρμογές που έχουν τα Huawei. Το greenify όντως θέλει root. Βάλε και το adblock για τις διαφημίσεις και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Όντως το Greenify για να δουλέψει θέλει ρουταρισμα και την πλήρη έκδοση.

Αν δεν είσαι κάνει λίγα πράγματα.

Όσο για διαφημίσεις γενικά(από Internet μέχρι και παιχνίδια) προτείνω το Adguard Premium που δεν θέλει εννοείται ρουτ.

Όντως το Greenify για να δουλέψει θέλει ρουταρισμα και την πλήρη έκδοση.

Αν δεν είσαι κάνει λίγα πράγματα.

Όσο για διαφημίσεις γενικά(από Internet μέχρι και παιχνίδια) προτείνω το Adguard Premium που δεν θέλει εννοείται ρουτ.

Η Διαχείριση συσκευής μια χαρά είναι .

Τύπου master cleaner κτλπ επειδή δεν μπορείς να τα απεγκαταστησεις (θέλει ρουτ)μπες στις εφαρμογές και δες αν μπορείς να τις αδρανοποιησεις

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Αλλά βλέπω το adquard, όταν πάω να το εγκαταστήσω μου βαζει επιλογή broswer και συγκεκριμένα να έχω ή Yadex ή Samsung broswer.. Τι κάνω;

Το greenify το δοκιμάζω με donate version; ή γενικως το σβηνω;

Δημοσ.

Όχι βρε μην κάνεις κάτι με τον δικό σου μπες.

Και το donate να βάλεις πάλι με ρουτ θα δουλέψει κανόνικα.

Δημοσ.

Πάτα το κεντρικό κουμπί.

post-330623-0-22233700-1501056203_thumb.jpg

Θα σου ζητήσει κάτι δεν θυμάμαι και πάτα οκ.

Κάνε και μια επανεκκίνηση και θα είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Εκτός play είναι η δική μου .

Αλλά μην βάζεις link απαγορεύεται.

Πάντως αυτή έχω και από εκεί....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...