life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 καλημερα τελικα το pc tou αδερφου σχεδον κοντευει να τελειωσει αυτα π θα μπουν ειναι κουτι zalman r1 μητρικη z97-p ασους ram 16gb hyper x fury 1600 cpu i5 4460 cpu fan noctua nh-u9s ssd samsung evo 250 hdd μαλλον καποιος blue η barracuda στο 1tb τροφοδοτικο smart se 630 gpu ειμαστε σε σκεψη ακομη πως σας φαίνεται σαν σύνθεση?
PerfectParanoia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Γιατί haswell ; Δεν νομίζω ότι αξίζει να χτίσεις νέο σύστημα και να σκάσεις τόσα χρήματα για end of life socket πόσο μάλον για i5. Με παρόμοια λευτά για mb cpu παίρνεις τον r5 1500x που πατάει τον i5 αυτόν στα πάντα και σου δίνει δυνατότητα να ανέβεις στο μέλλον.Με 30-40 ευρώ πάνω πας στον 1600 που είναι σε άλλο επίπεδο ειδικά σε σχέση με τον 4460. Αν δεν υπάρχουν ήδη τα κομμάτια αυτά γιατί να μην πας σε Zen; 1
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Γιατί haswell ; Δεν νομίζω ότι αξίζει να χτίσεις νέο σύστημα και να σκάσεις τόσα χρήματα για end of life socket πόσο μάλον για i5. Με παρόμοια λευτά για mb cpu παίρνεις τον r5 1500x που πατάει τον i5 αυτόν στα πάντα και σου δίνει δυνατότητα να ανέβεις στο μέλλον.Με 30-40 ευρώ πάνω πας στον 1600 που είναι σε άλλο επίπεδο ειδικά σε σχέση με τον 4460. Αν δεν υπάρχουν ήδη τα κομμάτια αυτά γιατί να μην πας σε Zen; den tous θελω τους ζεν θελουν δουλεια ακομη γ μενα ... και το pc φτιαχνεται με μεταχερισμενα parts εκτος αυτου το pc φτιαχνεται γ να τρεχει προγραμματα αυτοματισμου και τπτ αλλο !
mindtrapper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Αυτό που λες συνέχεια ότι θέλουν δουλειά, τι εννοείς; Ξέρεις και εσυ ο ίδιος άραγε;
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Αυτό που λες συνέχεια ότι θέλουν δουλειά, τι εννοείς; Ξέρεις και εσυ ο ίδιος άραγε; otι δεν εχουν φτασει στο 100 τησ 100 τον δυνατοτήτων τους και περιεμενω να δω πως θα πανε γ να δω οτι οντως αυτα π λενε αυτα ισχύουν
mindtrapper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ποιο είναι το 100% δηλαδή, πως το κρίνεις; Αν περιμενεις τους Ryzen 2 γιατί να μην περιμένεις τους 3; Ή τους 4; Πώς πάνε, τι να δεις ακόμα; Μια χαρά πάνε.
BabyRage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Από την στιγμή που δεν λες για τι σκοπό είναι το πισι, δεν λες το budget, και λες δεν θελω ryzen γιατι μυρίζουν, το μόνο που μπορώ να πω είναι μην πας σε Haswell γιατι είναι παλαιό socket. 3
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Από την στιγμή που δεν λες για τι σκοπό είναι το πισι, δεν λες το budget, και λες δεν θελω ryzen γιατι μυρίζουν, το μόνο που μπορώ να πω είναι μην πας σε Haswell γιατι είναι παλαιό socket. εχω αυτα π ανεφερα παραπανω απλα το ερωτημα μου ειναι θα μπορει ο αδερφος μ με τον 4460 να τρεξει προγραμματα αυτοματισμου ? και στην τελικη γ 1151 πηγαινα αλλα εψαχνα μητρικη atx alla thn πουλαγαν ακριβά γ αυτο και πηγα στο 1150
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παιδια να ρωτησω κατι πανω στο θεμα γιατι εχει γινει πολυς λογος για τους ryzen... Ποσο καιρο εχουν βγει στην αγορα... ποτε προλαβαν να γινουν δοκιμες, bugs ψησταριες κτλ... Μην πεφτετε θυματα των reviews και τον benchmarks γιατι πολλες φορες ειναι κατευθυνομενα... Δεν λεω εγινε μια καλη προσπαθεια επιτελους απο την amd αλλα περιμενετε λιγο καιρο να πεσουν ισως και λιγο οι τιμες και να δωσουν και λιγο τις εξετασεις τους, αποκαθιστώντας ισως και την ψιλοκακη φημη τους, του παρελθονοτος... και μετα οκ ολοι μαζι τους θα μαστε... 2
BabyRage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 εχω αυτα π ανεφερα παραπανω απλα το ερωτημα μου ειναι θα μπορει ο αδερφος μ με τον 4460 να τρεξει προγραμματα αυτοματισμου ? και στην τελικη γ 1151 πηγαινα αλλα εψαχνα μητρικη atx alla thn πουλαγαν ακριβά γ αυτο και πηγα στο 1150 Αφού τα έχεις ήδη αγοράσει τα κομμάτια, τι νόημα έχει να ψάξουμε αν θα μπορεί να τα τρέξει ή όχι τα προγράμματα αυτοματισμού; (το οποίο ακούγεται λίγο γενικό, καλό θα ήταν να αναφέρεις ποια είναι αυτά μήπως και τα ξέρει κανείς) 2
PerfectParanoia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ok θες μεταχειρισμένα φαντάζομαι λόγω κόστους. Αν επιτρέπεται πόσο μεγάλο είναι το budget σου και τί θες να αγοράσεις; Επίσης όταν λες προγράμματα αυτοματισμού φαντάζομαι εννοείς ότι θα γίνεται προγραμματισμός (pyhton και java ή c++ ??)και χρήση προγραμμάτων τύπου microwind,cadcam κτλ. Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα μπορούσαμε ίσως να δώσουμε και κάποια άλλη γνώμη όπως πχ τι κάρτα γραφικών μπορεί να προτείνουμε.Λες αυτή είναι η συνθεσή μου,αλλά δεν θα σας πω τι θα το κάνω, αν θα τα πάρω καινούρια ή όχι ή αν τα έχω ήδη , για Χ ευρώ budget... Τώρα πείτε καμια γνώμη και εσείς. Εσύ θα μπορούσες να δώσεις ολοκληρωμένη άποψη σε αυτή την περίπτωση;;Βοήθα λίγο την κατάσταση. Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα για ryzen και εάν ή όχι αξίζουν γιατί το νήμα θα γίνει κόλαση και άκρη δεν θα βγει για το θέμα σου. Αν θέλετε φτιάχνουμε ένα άλλο,να ξέρει τουλάχιστον αυτός που μπαίνει τι τον περιμένει, και το συζητάμε εκεί το θέμα. Λίγο offtopic αλλά αν έδινε ο αδελφός σου πανελλήνιες τα συγχαρητήρια ενός άκυρου τύπου στο ιντερνετι για την επιτυχία του και ακόμη περισσότερο αν πέρασε στο τει αυτοματισμού του Πειραιά γιατί είναι και γ*μώ τα τμήματα και από τα πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα. 1
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ok θες μεταχειρισμένα φαντάζομαι λόγω κόστους. Αν επιτρέπεται πόσο μεγάλο είναι το budget σου και τί θες να αγοράσεις; Επίσης όταν λες προγράμματα αυτοματισμού φαντάζομαι εννοείς ότι θα γίνεται προγραμματισμός (pyhton και java ή c++ ??)και χρήση προγραμμάτων τύπου microwind,cadcam κτλ. Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα μπορούσαμε ίσως να δώσουμε και κάποια άλλη γνώμη όπως πχ τι κάρτα γραφικών μπορεί να προτείνουμε.Λες αυτή είναι η συνθεσή μου,αλλά δεν θα σας πω τι θα το κάνω, αν θα τα πάρω καινούρια ή όχι ή αν τα έχω ήδη , για Χ ευρώ budget... Τώρα πείτε καμια γνώμη και εσείς. Εσύ θα μπορούσες να δώσεις ολοκληρωμένη άποψη σε αυτή την περίπτωση;;Βοήθα λίγο την κατάσταση. Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα για ryzen και εάν ή όχι αξίζουν γιατί το νήμα θα γίνει κόλαση και άκρη δεν θα βγει για το θέμα σου. Αν θέλετε φτιάχνουμε ένα άλλο,να ξέρει τουλάχιστον αυτός που μπαίνει τι τον περιμένει, και το συζητάμε εκεί το θέμα. Λίγο offtopic αλλά αν έδινε ο αδελφός σου πανελλήνιες τα συγχαρητήρια ενός άκυρου τύπου στο ιντερνετι για την επιτυχία του και ακόμη περισσότερο αν πέρασε στο τει αυτοματισμού του Πειραιά γιατί είναι και γ*μώ τα τμήματα και από τα πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα. τα προγραμματα αυτοματισμου ειναι πχ το logo siemens kai καποια αλλα προγραμματα π δεν τα ξερω αλλα θα τα μαθω οταν γυρισει ο αδερφος απο την δουλεια
PerfectParanoia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 τα προγραμματα αυτοματισμου ειναι πχ το logo siemens kai καποια αλλα προγραμματα π δεν τα ξερω αλλα θα τα μαθω οταν γυρισει ο αδερφος απο την δουλεια Κάνε ενα update όταν μπορέσεις με μια λίστα με κανένα δυο ακόμα για να έχουμε μια ιδέα, επίσης δες αν θέλει πχ να τρέξει κανένα game ή αν είναι καθαρά για δουλεία ο πύργος.Κυρίως όμως πες τι κομμάτια θέλεις να αγοράσεις. Αν χρειάζετε μόνο motherboard, αν έχεις X ευρώ και θές τα πάντα εκτός από cpu...
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Κάνε ενα update όταν μπορέσεις με μια λίστα με κανένα δυο ακόμα για να έχουμε μια ιδέα, επίσης δες αν θέλει πχ να τρέξει κανένα game ή αν είναι καθαρά για δουλεία ο πύργος.Κυρίως όμως πες τι κομμάτια θέλεις να αγοράσεις. Αν χρειάζετε μόνο motherboard, αν έχεις X ευρώ και θές τα πάντα εκτός από cpu... den paizei game καθολου η χρηση π θα κανει ειναι ιντερνετ τα προγραμματα της δουλειας του μουσικη και καμιά φορα καμοια ταινια τπτ αλλο . Τα κομματια π εχω αγορασει ειναι ενα τροφοδοτικο της thermatake smart se 630 , μια ζ97 -π μητρικη της ασους 16gb ram ddr3 hyper x fury 1600 θα μπει ενας σαμσουγκ evo 250 gb ενας hdd 1tb western digital blue , ψηκτρα εχω μια noctua nh-u9s kai cpu θα βαλω τον 4460 ton i5 .Τελος σε καρτα γραφικων επειδη θελω μονο εικονα να εχω τπτ αλλο κοιταζω σε ρχ 460 η 1050τι
PerfectParanoia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εαν δεν έχει gaming στο μυαλό του και μιλάμε για απλή χρήση τότε γιατί να τα δώσεις ακόμη και αυτά για κάρτα γραφικών ; Η 1050ti είναι γενικά σε ένα σημείο που δεν συγκρίνεται έυκολα με πολλές άλλες κάρτες αλλά από την χρήση που έχεις πεί μεχρι τώρα, εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που χρειάζεται και απαιτεί gpu δεν βλέπω λόγω για να δωθούν τόσα χρήματα για κάρτα και να μην πάνε σε κάποιο καλύτερο cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα