life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εαν δεν έχει gaming στο μυαλό του και μιλάμε για απλή χρήση τότε γιατί να τα δώσεις ακόμη και αυτά για κάρτα γραφικών ; Η 1050ti είναι γενικά σε ένα σημείο που δεν συγκρίνεται έυκολα με πολλές άλλες κάρτες αλλά από την χρήση που έχεις πεί μεχρι τώρα, εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που χρειάζεται και απαιτεί gpu δεν βλέπω λόγω για να δωθούν τόσα χρήματα για κάρτα και να μην πάνε σε κάποιο καλύτερο cpu. εχεις καποιον αλλο καλυτερο στο νου σου γτ γ επεξεργαστη θελω να δωσω 100 ευρω και γ καρτα το πολυ μεχρι 120
nikos1982 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 με 50 περνεις μια 750τι και οτι μενει απο λεφτα δωστα σε επεξεργαστη.καρτα αλλαζεις ποιο ευκολα απο τον επεξεργαστη.
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 με 50 περνεις μια 750τι και οτι μενει απο λεφτα δωστα σε επεξεργαστη.καρτα αλλαζεις ποιο ευκολα απο τον επεξεργαστη. malista μπορει να βαλω και την 460 4gb an thn βρω κανα 80-90 και τα υπολοιπα να πανε στον cpu
PerfectParanoia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Θα σου έλεγα αφού όπως και να έχει δεν επείγει το θέμα της κάρτα, βάλε τώρα όσο μπορείς για cpu/mobo και περίμενε μέχρι Σεπτέμβρη για να ηρεμήσουν με τα mining rigs κτλ και να μπορείς να βρεις πιο φτηνά τις κάρτες. Δεν σου λέω να ξεφύγεις τελείως αλλά το ίδιο budget με 130 τώρα και 90 το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη νομίζω θα παίρνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα. Ακόμη όμως δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάς τέτοιων τιμών /τέτοιου επιπέδου κάρτες γραφικών αφού το pc είναι για δουλεία μόνο...
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Θα σου έλεγα αφού όπως και να έχει δεν επείγει το θέμα της κάρτα, βάλε τώρα όσο μπορείς για cpu/mobo και περίμενε μέχρι Σεπτέμβρη για να ηρεμήσουν με τα mining rigs κτλ και να μπορείς να βρεις πιο φτηνά τις κάρτες. Δεν σου λέω να ξεφύγεις τελείως αλλά το ίδιο budget με 130 τώρα και 90 το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη νομίζω θα παίρνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα. Ακόμη όμως δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάς τέτοιων τιμών /τέτοιου επιπέδου κάρτες γραφικών αφού το pc είναι για δουλεία μόνο... εσυ τι καρτα θα εβαζες ?
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ok θες μεταχειρισμένα φαντάζομαι λόγω κόστους. Αν επιτρέπεται πόσο μεγάλο είναι το budget σου και τί θες να αγοράσεις; Επίσης όταν λες προγράμματα αυτοματισμού φαντάζομαι εννοείς ότι θα γίνεται προγραμματισμός (pyhton και java ή c++ ??)και χρήση προγραμμάτων τύπου microwind,cadcam κτλ. Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα μπορούσαμε ίσως να δώσουμε και κάποια άλλη γνώμη όπως πχ τι κάρτα γραφικών μπορεί να προτείνουμε.Λες αυτή είναι η συνθεσή μου,αλλά δεν θα σας πω τι θα το κάνω, αν θα τα πάρω καινούρια ή όχι ή αν τα έχω ήδη , για Χ ευρώ budget... Τώρα πείτε καμια γνώμη και εσείς. Εσύ θα μπορούσες να δώσεις ολοκληρωμένη άποψη σε αυτή την περίπτωση;;Βοήθα λίγο την κατάσταση. Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα για ryzen και εάν ή όχι αξίζουν γιατί το νήμα θα γίνει κόλαση και άκρη δεν θα βγει για το θέμα σου. Αν θέλετε φτιάχνουμε ένα άλλο,να ξέρει τουλάχιστον αυτός που μπαίνει τι τον περιμένει, και το συζητάμε εκεί το θέμα. Λίγο offtopic αλλά αν έδινε ο αδελφός σου πανελλήνιες τα συγχαρητήρια ενός άκυρου τύπου στο ιντερνετι για την επιτυχία του και ακόμη περισσότερο αν πέρασε στο τει αυτοματισμού του Πειραιά γιατί είναι και γ*μώ τα τμήματα και από τα πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα. ας ανοιξουμε εναν για τους ryzen δεν ειναι κακη ιδεα
life is music Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 καταλαβα ευχαριστω πολυ παιδια θα κοιταξω απο Σεπτέμβρη της τιμες και βλεπω!
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ανοίχτηκε ένα θέμα για ερώτηση σύνθεσης και ενώ έπρεπε να αναφερθούν στην αρχή βασικά πράγματα όπως τι έχει ήδη αγοραστεί και τι όχι,την χρήση και το budget του υπολογιστη,προτιμήσεις κλπ,έπρεπε σε κάθε post να ρωταμε τα αυτονόητα . den paizei game καθολου η χρηση π θα κανει ειναι ιντερνετ τα προγραμματα της δουλειας του μουσικη και καμιά φορα καμοια ταινια τπτ αλλο . Τα κομματια π εχω αγορασει ειναι ενα τροφοδοτικο της thermatake smart se 630 , μια ζ97 -π μητρικη της ασους 16gb ram ddr3 hyper x fury 1600 θα μπει ενας σαμσουγκ evo 250 gb ενας hdd 1tb western digital blue , ψηκτρα εχω μια noctua nh-u9s kai cpu θα βαλω τον 4460 ton i5 .Τελος σε καρτα γραφικων επειδη θελω μονο εικονα να εχω τπτ αλλο κοιταζω σε ρχ 460 η 1050τι και φυσικά μετά από τέτοια σχόλια είναι να απορεί γιατί ανοίγονται τσαμπα θέματα .... 1
life is music Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ok θες μεταχειρισμένα φαντάζομαι λόγω κόστους. Αν επιτρέπεται πόσο μεγάλο είναι το budget σου και τί θες να αγοράσεις; Επίσης όταν λες προγράμματα αυτοματισμού φαντάζομαι εννοείς ότι θα γίνεται προγραμματισμός (pyhton και java ή c++ ??)και χρήση προγραμμάτων τύπου microwind,cadcam κτλ. Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα μπορούσαμε ίσως να δώσουμε και κάποια άλλη γνώμη όπως πχ τι κάρτα γραφικών μπορεί να προτείνουμε.Λες αυτή είναι η συνθεσή μου,αλλά δεν θα σας πω τι θα το κάνω, αν θα τα πάρω καινούρια ή όχι ή αν τα έχω ήδη , για Χ ευρώ budget... Τώρα πείτε καμια γνώμη και εσείς. Εσύ θα μπορούσες να δώσεις ολοκληρωμένη άποψη σε αυτή την περίπτωση;;Βοήθα λίγο την κατάσταση. Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα για ryzen και εάν ή όχι αξίζουν γιατί το νήμα θα γίνει κόλαση και άκρη δεν θα βγει για το θέμα σου. Αν θέλετε φτιάχνουμε ένα άλλο,να ξέρει τουλάχιστον αυτός που μπαίνει τι τον περιμένει, και το συζητάμε εκεί το θέμα. Λίγο offtopic αλλά αν έδινε ο αδελφός σου πανελλήνιες τα συγχαρητήρια ενός άκυρου τύπου στο ιντερνετι για την επιτυχία του και ακόμη περισσότερο αν πέρασε στο τει αυτοματισμού του Πειραιά γιατί είναι και γ*μώ τα τμήματα και από τα πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα. na ρωτησω κατι αν διαθεσω 120 ευρω παίρνω κανεναν καλο I5 μεταχειρισμενο φυσικα ?
PerfectParanoia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 na ρωτησω κατι αν διαθεσω 120 ευρω παίρνω κανεναν καλο I5 μεταχειρισμενο φυσικα ? Συγνωμη φίλε νόμιζα σου απάντησα. Δεν έχω δώσει προσοχή στις τιμές των i5 της γενίας αυτής οπότε δεν έχω κάποια πρόταση.
life is music Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Συγνωμη φίλε νόμιζα σου απάντησα. Δεν έχω δώσει προσοχή στις τιμές των i5 της γενίας αυτής οπότε δεν έχω κάποια πρόταση. malista
Chrysostomos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Life,γράφε επιτέλους ελληνικά και σταμάτα να αγνοείς τους "κανόνες" σε κάθε θέμα που ανοίγεις. 1
life is music Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Life,γράφε επιτέλους ελληνικά και σταμάτα να αγνοείς τους "κανόνες" σε κάθε θέμα που ανοίγεις. σορρυ μαν ....καλο απογευμα !!!
Edstah Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εφοσον θες pc ικανο για multitasking και δεν σε ενδιαφερει το gaming,γιατι να πας σε i5 που στην ουσια αυτο ειναι που κανουν καλυτερα ?Οι ryzen με τους πολλαπλασιους πυρηνες τους(ακομα κ αν δεν εχει γινει ικανοποιητικο optimization των συμβατων προϊόντων με τους ryzen, μονο καλυτεροι θα γινονται οσο περναει ο καιρος) ήδη ξερουμε οτι ειναι ετη φωτος μπροστα απ'τους αντιστοιχους intel,οι οποιοι εξακολουθουν να ειναι top επιλογη για gaming λόγω υψηλοτερων clock speeds και ικανοτητας για oc( σε οσους υποστηριζεται βεβαιως).Ένας R5 και μια Β350 mobo,μαζι με υψηλης ταχυτητας μνημες ειναι η καλυτερη επιλογη απ'τη δικη μου οπτικη.Παιρνεις ενα συστημα που συνεχως θα γινεται καλυτερο,ειναι futureproof και σιγουρα ταιριαζει περισσοτερο στις αναγκες σου απο εναν i5. Just my 2 cents 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα