Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μεσα στον επομενο μηνα θα γινει η αγορα και σκεφτομαι για ryzen 1600 Asus B350 strix και 16GB DDR4 στα 3200mhz

Υπαρχει κατι καλυτερο απο πλευρας intel το οποιο θα παρουσιαστει το προσεχες διαστημα και αν ναι σε τι επιπεδο τιμων(δεν παρακολουθω και πολυ τις εξελιξεις)

Σκεφτομαι μηπως μπει αντι του 1600 ο 1600X αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα +40€ σε ενα ηδη περιορισμενο budget των 430-440€

Δημοσ.

Εντάξει, τότε κρίνεις με βάση το budget σου, που και πάλι δεν αξίζει πιστεύω ο Χ. Ρίξε τα έξτρα € στις μνήμες και ψάξε σε φόρουμ ανάλογα με την μητρική ποιες μνημες να πάρεις και τι ρυθμίσεις θέλουν για να παίξουν από 3ghz και πάνω.

Η ψύκτρα αυτή μπαίνει με ροή αέρα προς τον πίσω fan ή μόνο προς τα πάνω;

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να μην παρεις την b350 strix. Περα απο εμφανιση, ειναι απλα μια b350, και απο οσο ειδα ουτε καν η καλυτερη. Με αυτα τα χρηματα πας σε x370.

Oσο για τον 1600 vs 1600x, αν θες να κλοκαρις παρε τον x μιας και εχεις 100% εγγυημενα τα 4.0ghz. Στον 1600 εγω μεχρι 3.9 καταφερα να τον παω στην b350 και αυτο με πολλα volt (~1.43).

PS1. Και γω την b350 strix εχω btw ;)

Δημοσ.

Για τη B350 Strix ψηνομαι απο εξωτερικο που παιζει στα 112-115€

Εκτος αν πεσει εδω στα 125€ που θεωρειται λογικη τιμη

Για τις αλλες δεν ξερω αλλα φοβαμαι την ποιοτητα κατασκευης σε μητρικες των 80-100€

Δημοσ.

Δεν ειναι αμφιβολες  εμπιστοσυνης..Ενταξει η strix  υπερεχει στις b350  και αν την βρισκεις τοσο στο εξωτερικο μαζι με τα μεταφορικα τοτε οκ..τσιμπα τη.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την strix. Περιμενα κατι καλυτερο στα λεφτα της. Δεν εχω βεβαια αλλη b350 να συγκρινω, αλλα περιμενα περισσοτερες επιλογες για OC. Η 970 rog aura που ειχα πριν, η οποια μαλιστα ηταν και αρκετα φτηνοτερη ειχε περισσοτερα features. 

Επισης εχω το κλασσιμο θεμα με τα ρευματα και τα LLC της asus που αν τα βαλεις στο auto καλωσηρθες στα 2 volt. Δεν ξερω αν το εχουν και αλλες mobo αυτο, απλα το θεωρω ολιγον τι απαραδεκτο για τετοια τιμη. 

Δεν ειναι κακη, απλα η κρατα χρηματα και παρε μια 90-100€ b350 η πηγαινε για x370.

PS1. Και δεν κανω πλακα, με bootare στα 2 volt!!

Δημοσ.

Μου φαινεται δυσκολο για παραδειγμα η Asus B350 Prime να εχει -40€ (Ελλαδα γιατι εξωτερικο η διαφορα ειναι max 20€) και να θεωρειται πολυ καλη και η Strix να ειναι μετρια εκτος αν η διαφορα ειναι μονο εμφανιση και το ονομα Strix

Γενικα παντως διαβαζω πολυ καλα πραγματα και λεγεται οτι ειναι η καλυτερη B350

Εχεις δοκιμασει με offset γιατι ετσι θα παιξω να δεις πως παει? Το bios που λες ειναι πιο απλο και απο της Prime?

Δημοσ.

Μονο με offset κλοκαρι η strix. 

Κοιτα, δεν ξερω σε σχεση με τις αλλες b350, μιας και δεν εχω αλλη. Εγω την συγκρινω με την 970 rog aura που ειχα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...