>>Morpheus>> Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:24 μμ Δοκιμασα τα παντα και ειπα να ρωτησω και εδω γιατι και εγω τετοια νουμερα σαν εσενα εβλεπα @papatsonis Δεν εχει μεσολαβησει καποιο Update σε BIOS κτλ... Στο ψαξιμο βεβαια εβαλα τους τελευταιους chipset drivers απο AMD. Ριξε μια ματια, στο παρακατω, μηπως και μπορει να βγει καποιο συμπερασμα;
kostas_anes Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 5 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Εχω δει σε διαφορα αλλα φορουμ ομως πως αρκετοι παιζουν και στα νουμερα που ανεφερα πιο πανω γι'αυτο και ειπα να ριξω μια ερωτηση. Σκέψου ότι έχω κάνει μετρήσεις στο καλώδιο και δεν πέφτει τόσο υπό κανονικές συνθήκες. Ειδικά αν τρέχεις XMP στις μνήμες δεν πάει κάτω από 20W.
>>Morpheus>> Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Σκέψου ότι έχω κάνει μετρήσεις στο καλώδιο και δεν πέφτει τόσο υπό κανονικές συνθήκες. Ειδικά αν τρέχεις XMP στις μνήμες δεν πάει κάτω από 20W. Κοιτα, δεν ειναι τοσο θεμα της καταναλωσης, οσο σχετικα με το τι διαολο παει στραβα. Δεν μπορει τη μια μερα να βλεπεις 15 με 18w και μετα απο καιρο να παιρνει το ματι σου 23άρια! Οσο να ναι, αναρρωτιεμαι τι τρεχει. Το χειροτερο, δεν εχω σκαλισει κατι ρε γαμωτο που να μου δινει ενα μπουσουλα του τι να επαναφερω ή οχι! Με βλεπω για αρχη σε ενα bios flash καθως ηδη υπαρχει νεοτερη εκδοση και προφανως Cmos reset, ε μετα βλεπουμε.
kostas_anes Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Λοιπόν δύο μετρήσεις που πήρα τώρα: Τα κανονικά μου (-30CO, 3800MHz μνήμες, 1V SoC, 1.6V PL8, 0.9VDDP): Spoiler Και αντίστοιχα με τις μνήμες ριγμένες στα 2133 με 0.925VSoC, ίδια όλα τα άλλα: Spoiler Γι αυτό λέω, σε XMP και πάνω μου φαίνεται πολύ δύσκολο, όταν επιβεβαιώνω στην συμπεριφορά και σε 5800Χ και στον 3D, με τον απλό να έχω και μέτρηση στο καλώδιο. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από kostas_anes
>>Morpheus>> Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Κώστα, σε ευχαριστω για τη συμμετοχη!! Με XMP3200 ημουν παντα, day1 της συναρμολογησης. Το γυρισα σε XMP2133 και με reboot, το HWinfo δειχνει αυτα! (Μηδενισα και βγαζω το avg για αυτα τα 3μισι λεπτα.) Δεν ξερω τι διαολο παει στραβα. Με ψηνει ενα bios update μιας και βλεπω υπαρχει η επομενη stable εκδοση καθως και factory/cmos reset...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα