Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seliakos είπε

Άμα δεν βλέπω τις 24 ώρες για εμένα δεν είναι σταθερό (ναι είμαι μαζόχας).

Κατέβασέ το στο 3800 τότε με όλα ιδια και σχεδόν σίγουρα θα είσαι 5 μέρες σταθερός.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Κατέβασέ το στο 3800 τότε με όλα ιδια και σχεδόν σίγουρα θα είσαι 5 μέρες σταθερός.

Ε τώρα να κατέβω στα 3800 δεν λέει....

• Haha 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Seliakos είπε

Ε τώρα να κατέβω στα 3800 δεν λέει....

Δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Δοκίμασε να ανεβάσεις ένα κλικ τάση μνήμης τότε και ένα κλικ το Vsoc αν είσαι κάτω απο 1.125

Είδα είσαι, βάλε το Vsoc 1.095 περίπου και δοκίμασε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Είδα είσαι, βάλε το Vsoc 1.095 περίπου και δοκίμασε.

Το Vsoc το έχω στο 1.1v επομένως, θα ανεβάσω την τάση λίγο παραπάνω στο Vsoc δεν θέλω τώρα να ξεπεράσω τα 1,45v στις μνήμες, δεν αισθάνομαι ασφαλής....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seliakos είπε

Το Vsoc το έχω στο 1.1v επομένως, θα ανεβάσω την τάση λίγο παραπάνω στο Vsoc δεν θέλω τώρα να ξεπεράσω τα 1,45v στις μνήμες, δεν αισθάνομαι ασφαλής....

Ρε συ, δεν θες να ρίξεις 3800, θες να είσαι σταθερός τεστ για 5 χρόνια σερί, δεν θες να ανεβάσεις τάση στις μνήμες...

Θα μας τρελάνεις.

Ρίξε το στα 3800 και άστο με ίδιες τάσεις. Μην ζορίζεσαι για το 0.03% ξέρω γω. Είναι και πιο στρογγυλό νούμερο το 3800.

• Like 2
Δημοσ.

3800 με 3866 δεν θα δεις πρακτικά καμία διαφορά. Εδώ καλά-καλά δεν θα δεις στα bench προγράμματα. Χίλιες φορές σταθερός λίγο πιο κάτω παρά να είναι το PC στα όρια του stability.

Για την ιστορία εγώ είμαι με 3733mhz 1:1 με 1.08VSoc εδώ και 2 χρόνια καρασταθερός, με 5800X σε custom ECO mode χειμώνα-καλοκαίρι. Με manual timings παντού και 1.35V στις μνήμες (2X32gb Micron b-die)

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, PadPoet είπε

3800 με 3866 δεν θα δεις πρακτικά καμία διαφορά. Εδώ καλά-καλά δεν θα δεις στα bench προγράμματα. Χίλιες φορές σταθερός λίγο πιο κάτω παρά να είναι το PC στα όρια του stability.

Για την ιστορία εγώ είμαι με 3733mhz 1:1 με 1.08VSoc εδώ και 2 χρόνια καρασταθερός, με 5800X σε custom ECO mode χειμώνα-καλοκαίρι. Με manual timings παντού και 1.35V στις μνήμες (2X32gb Micron b-die)

Οι Micron B-die ειναι τόσο διαφορετικές απο e-die?

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Sheogorath said:

Οι Micron B-die ειναι τόσο διαφορετικές απο e-die?

Είναι τα "Samsung b-die" των Micron chips. Συνήθως κλοκάρουν λίγο καλύτερα από e-die αλλά αν δεν κυνηγάς extreme ταχύτητες στα όρια του stability και τα b-die και τα e-die καλά είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...