Προς το περιεχόμενο

Laptop HP 15" i3-6006U / 4GB / 256GB -399€ [mediamarkt]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ειχα το συγκεκριμένο λαπτοπ λενοβο με τον ι5 5200 και ηταν καταπληκτικό και ειδικα η οθόνη πολυ φωτεινή σε σχεση με τα άλλα μοντέλα της λενοβο και η καρτα γραφικών παίζει αρκετα παιχνίδια σε hd ανάλυση στα 419 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πριν πειτε κάτι για ενα προϊόν καλο είναι να έχετε κάποια εμπειρία η λενοβο για μενα προσωπικά ειναι κορυφαία!

Εννοείς το Lenovo IdeaPad 100?
  • Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα όλες ικανοποιητικές μου φαίνονται.

Και μένα! (με εξαίρεση ένα χρέπι δεκαπενταετίας που έχω :P )

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα! (με εξαίρεση ένα χρέπι δεκαπενταετίας που έχω :P )

Ησύχασα τώρα, άρα δεν είμαι εγώ ο περίεργος! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

μετάβαση από ένα macbook pro του 2008 σε ένα lenovo σειράς 300.Ε κατάλαβα πολύ καλά γιατί την επόμενη φορά θα πρέπει να δώσω μεγαλύτερη σημασία στην οθόνη...

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει τύχει σε κάποιον να μην μπορεί να βάλει ssd σε hp laptop γιατί έχει κλειδωμένο bios?

Ναι σε εταιρικό laptop.

Δημοσ.

Αν δεν θελει ξηλωμα του σασι και απλα ξεβιδωνεις καποιο καπακι απο κατω, ισχυει κανονικα η εγγυηση.

To πρόβλημα με αυτά που δεν έχουν maintenance door δεν είναι η εγγύηση (που γενικά δεν επηρεάζεται από την αναβάθμιση δίσκου ή / και μνήμης) αλλά κάποια πιθανή ζημιά στην προσπάθεια να ανοιχθεί για αναβάθμιση... 

Δημοσ.

Έχει τύχει σε κάποιον να μην μπορεί να βάλει ssd σε hp laptop γιατί έχει κλειδωμένο bios?

Ναι σε εμενα, προσπάθησα να βάλω ssd σε ένα παλιό HP και είχε κλειδωμένο bios, τον βρήκα στο ίντερνετ, έβαζες τον κωδικό σφάλματος που σου έβγαζε μετά από 3 λάθος πιν και σου έβγαζε τον σωστό κωδικό!

Δημοσ.

Ισχύει ακόμα η δωρεάν αναβάθμιση από 7 - 8 σε 10;

υποψιν τα δυο λαπτοπ μου με 10αρια τα ειχα σε αυτοματη αναβαθμιση.

με κατεστρεψε η τελευταια αναβαθμιση. 3η νυχτα θα μεινω αυπνος για να τα ισιωσω.

ζητω τα 10.

απορω ποιος ανοητος σαν εμενα θα αφησει τα 7 για τα 10

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...