LASERPEWPEW Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Έψαξα στο φορουμ αλλά δεν βρίσκω απάντηση στην συγκεκριμένη μου απορία, για επιστροφή σε amazon.de πακέτο βάρους 13 κιλών(ογκώδες) ποια είναι η καλυτερη λύση για λιγότερα μεταφορικά και αξιοπιστία με tracking id? Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν? Στα ΕΛΤΑ που βάζω υπολογισμός κόστους μου βγάζει πάνω από 60 ευρώ... θα τα επιστρέψει το άμαζον?
LF21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γιατί δεν στέλνεις ένα e-mail στο amazon ώστε να σου λύσουν αυτές τις απορίες; 1
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αν είναι χαλασμένο στα επιστρέφει, αν το μετάνιωσες και το στέλνεις πίσω εσυ τα πληρώνεις.
slk200gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αν είναι χαλασμένο στα επιστρέφει, αν το μετάνιωσες και το στέλνεις πίσω εσυ τα πληρώνεις. Οχι ακριβως,σου επιστρεφουν αυτα που θα χρεονοταν το αμαζον απο την δικια τους μεταφορικη την διαφορά την βαζεις εσυ
LASERPEWPEW Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 στο τελευταίο μειλ λένε ότι θα καλύψουν τα 68 ευρώ που ζητάνε τα ΕΛΤΑ, ελπίζω όταν θα παραλάβουν να μην μου κάνουν νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα