kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ όπως και άλλοι είχαμε πέσει θύματα ενός απατεώνα από την Περαία Θεσσαλονίκης που λυμαίνεται τις αγγελίες του Insomnia και άλλων ελληνικών site. Του έκανα μήνυση, η υπόθεση εκδικάστηκε και ο απατεώνας βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Το αντικείμενο που ΄"πήρα" εγώ δεν ήταν σε κραγμένη τιμή του στυλ iphone 8 300E και επίσης είχα διαβάσει και τις αξιολογήσεις του. Και πάλι όμως την πάτησα. Πιστεύω σε περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν επιβεβαιωμένοι και καταδικασμένοι απατεώνες θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους σε sticky πάνω στις αγγελίες γιατί μπορεί να γλυτώσουν πολλά παιδιά. 6
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ όπως και άλλοι είχαμε πέσει θύματα ενός απατεώνα από την Περαία Θεσσαλονίκης που λυμαίνεται τις αγγελίες του Insomnia και άλλων ελληνικών site. Του έκανα μήνυση, η υπόθεση εκδικάστηκε και ο απατεώνας βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Το αντικείμενο που ΄"πήρα" εγώ δεν ήταν σε κραγμένη τιμή του στυλ iphone 8 300E και επίσης είχα διαβάσει και τις αξιολογήσεις του. Και πάλι όμως την πάτησα. Πιστεύω σε περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν επιβεβαιωμένοι και καταδικασμένοι απατεώνες θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους σε sticky πάνω στις αγγελίες γιατί μπορεί να γλυτώσουν πολλά παιδιά. Πώς τον βρήκες; τι πήρες πίσω;
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ όπως και άλλοι είχαμε πέσει θύματα ενός απατεώνα από την Περαία Θεσσαλονίκης που λυμαίνεται τις αγγελίες του Insomnia και άλλων ελληνικών site. Του έκανα μήνυση, η υπόθεση εκδικάστηκε και ο απατεώνας βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Το αντικείμενο που ΄"πήρα" εγώ δεν ήταν σε κραγμένη τιμή του στυλ iphone 8 300E και επίσης είχα διαβάσει και τις αξιολογήσεις του. Και πάλι όμως την πάτησα. Πιστεύω σε περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν επιβεβαιωμένοι και καταδικασμένοι απατεώνες θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους σε sticky πάνω στις αγγελίες γιατί μπορεί να γλυτώσουν πολλά παιδιά. Δώσε όνοματεπώνυμο σε PM. Για να ξέρουμε σε περίπτωση που τον δούμε.
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου έχει επιδικαστεί να πάρω 900Ε. Αυτός μου είχε φάει 250Ε. Τον βρήκα με ντέτεκτιβ συγγενή. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από billdanos 1
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μου έχει επιδικαστεί να πάρω 900Ε. Αυτός μου είχε φάει 250Ε. Τον βρήκα με ντέτεκτιβ συγγενή. ΟΝΟΜΑ τζιπς στάνταρ. Το θέμα είναι ποτε θα πάρεις τα λεφτά;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ όπως και άλλοι είχαμε πέσει θύματα ενός απατεώνα από την Περαία Θεσσαλονίκης που λυμαίνεται τις αγγελίες του Insomnia και άλλων ελληνικών site. Του έκανα μήνυση, η υπόθεση εκδικάστηκε και ο απατεώνας βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Το αντικείμενο που ΄"πήρα" εγώ δεν ήταν σε κραγμένη τιμή του στυλ iphone 8 300E και επίσης είχα διαβάσει και τις αξιολογήσεις του. Και πάλι όμως την πάτησα. Πιστεύω σε περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν επιβεβαιωμένοι και καταδικασμένοι απατεώνες θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους σε sticky πάνω στις αγγελίες γιατί μπορεί να γλυτώσουν πολλά παιδιά. Δεν θέλουμε να δημοσιευτεί κανένα όνομα εδώ. Απο κει και πέρα θα ήθελα να μάθω την "τιμωρία" του καθώς και το αν πήρες τα χρήματα πίσω και αν σου κόστισε παραπάνω η ιστορία με τη μήνυση. Εμφανίστηκε ο ίδιος στη δίκη? 1
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Η μήνυση στοίχισε 200Ε. Περιμένω να του κοινοποιηθεί η απόφαση και μετά από 1 μήνα μπορώ να ξεκινήσω διαδικασίες ελέγχου λογαριασμών του και κατάσχεσεων.
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Η μήνυση στοίχισε 200Ε. Περιμένω να του κοινοποιηθεί η απόφαση και μετά από 1 μήνα μπορώ να ξεκινήσω διαδικασίες ελέγχου λογαριασμών του και κατάσχεσεων.Αν δεν έχει φραγκο δεν θα πάρεις τίποτα και θα έχεις χάσει 450 συν χρόνο. Με επίθετο τζιπς ούτε ταυτότητα δεν θα έχει. Δεν στέλνουμε λεφτά Πριν πάρουμε προϊόν φίλε... Γενικά δεν στέλνουμε λεφτά καλύτερα χέρι χέρι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αν δεν έχει φραγκο δεν θα πάρεις τίποτα και θα έχεις χάσει 450 συν χρόνο. Το ξέρεις τώρα πως "με γαργαλάει" να αναφερθώ σε προηγούμενο topic που ρωτούσες τι μπορεί να σου κάνουν αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου... Είδες πως υπάρχει και η άλλη πλευρά? 14
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το ξέρεις τώρα πως "με γαργαλάει" να αναφερθώ σε προηγούμενο topic που ρωτούσες τι μπορεί να σου κάνουν αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου... Είδες πως υπάρχει και η άλλη πλευρά? Σε ξέρω τι είσαι... Εγώ πληρώνω όμως 200 κάθε μήνα, έχει μια διαφορά. Επίσης δεν είναι το ίδιο, εγώ χρωστάω στην τράπεζα, αν δεν τα δώσω δεν θα πάρω σύνταξη, ο γύφτος που τον έκλεψε όμως τι θα παθει; τίποτα.
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπράβο σου που τον κυνήγησες.Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα σου. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως η δικαιοσύνη και οι διαδικασίες πάσχουν στην Ελλάδα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή την υπόθεση αλλά γενικώς σε όλα τα λαμόγια που έχουν αποθρασυνθεί εντελώς μιας και ξέρουν πως πρακτικά δεν μπορεί να τους κάνει κανείς τίποτα... Ο άλλος τις προάλλες έβαλε μέχρι και πληρωμένη καταχώριση στο facebook για να διαφημίσει τα ανύπαρκτα προϊόντα του σε τιμές "χώμα"! 1
petranthe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καταδικάστηκες στο δικαστήριο τα παιδιά. Πως δεν μπορεί να του κάνει τίποτα; Τι άλλο να πάθει δηλαδή.Θα βγει απόφαση στο όνομα του και αν δεν την πληρώσει σ' έναν απλό έλεγχος από την αστυνομία θα πάει μέσα.(φαντάζομαι καταδικάστηκε με αναστολή και η ποινή ήταν εξαγοράσιμη)
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Παιδιά, κατά καιρούς μπάινουν χρήματα στους λογαριασμούς του, τους κοιτάζω. Επειδή ακόμα δεν του έχει κοινοποιηθεί δεν μπορώ να προχωρήσω σε κατάσχεση αλλά θα γίνει και αυτό. Τα 250Ε που μου έφαγε πάνε και από την στιγμή που αποφάσισα να τον κυνηγήσω θεώρησα πως τα 200Ε αξίζουν για ηθική δικαίωσή μου και ίσως να τα πάρω. 1
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Παιδιά, κατά καιρούς μπάινουν χρήματα στους λογαριασμούς του, τους κοιτάζω. Επειδή ακόμα δεν του έχει κοινοποιηθεί δεν μπορώ να προχωρήσω σε κατάσχεση αλλά θα γίνει και αυτό. Τα 250Ε που μου έφαγε πάνε και από την στιγμή που αποφάσισα να τον κυνηγήσω θεώρησα πως τα 200Ε αξίζουν για ηθική δικαίωσή μου και ίσως να τα πάρω. Πώς τους κοιτάζεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα