petranthe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως η δικαιοσύνη και οι διαδικασίες πάσχουν στην Ελλάδα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή την υπόθεση αλλά γενικώς σε όλα τα λαμόγια που έχουν αποθρασυνθεί εντελώς μιας και ξέρουν πως πρακτικά δεν μπορεί να τους κάνει κανείς τίποτα... Ο άλλος τις προάλλες έβαλε μέχρι και πληρωμένη καταχώριση στο facebook για να διαφημίσει τα ανύπαρκτα προϊόντα του σε τιμές "χώμα"! Η δικαιοσύνη πάσχει όπως πάσχουν τα περισσότερα στην Ελλάδα. Το θέμα είναι,ότι όχι μόνο αργούν να βγουν οι αποφάσεις, αλλά ουσιαστικά δεν εκτελούνται εκτός αν μιλάμε για κακουργήματα. Δυστυχώς υπάρχουν άπειροι νόμοι,δυσκίνητοι υπάλληλοι και πολιτική απραξίας πάνω στο θέμα.
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πώς τους κοιτάζεις; Μέσω του δικηγόρου μου.
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Με το nick barman είχα κάνει μια συναλλαγή με μια κοπέλα από νότια Ελλάδα, μου έκανε κατάθεση, τελικά το κινητό μου έσπασε πριν το στείλω, της έβαλα τα λεφτά την επόμενη, δεν υπάρχει περίπτωση να κλέψω άτομο από εδώ, οι τράπεζες τότε μου έδωσαν αρκετές κάρτες και δανεικά γενικά, έκανα λάθος και πληρώνω. Νομίζω έχει συμβεί σε πολλούς. Μέσω του δικηγόρου μου. Ωραιος μακάρι να βρεις άκρη φίλε μου.
Par1s* Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Με το nick barman είχα κάνει μια συναλλαγή με μια κοπέλα από νότια Ελλάδα, μου έκανε κατάθεση, τελικά το κινητό μου έσπασε πριν το στείλω, της έβαλα τα λεφτά την επόμενη, δεν υπάρχει περίπτωση να κλέψω άτομο από εδώ, οι τράπεζες τότε μου έδωσαν αρκετές κάρτες και δανεικά γενικά, έκανα λάθος και πληρώνω. Νομίζω έχει συμβεί σε πολλούς. Ωραιος μακάρι να βρεις άκρη φίλε μου. Γιατί αυτή η διευκρίνηση; 2
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γιατί αυτή η διευκρίνηση; Γιατί στο insomnia είμαστε καλά παιδιά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέσω του δικηγόρου μου. Πως μπορεί ο δικηγόρος να ελέγχει τις κινήσεις λογαριασμού κάποιου? 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γιατί στο insomnia είμαστε καλά παιδιά Οποτε τους υπολοιπους τους κλεβεις άνετα, δηλαδη κλέφτης με κριτήρια, ρε τι διαβάζουμε!!!
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Οποτε τους υπολοιπους τους κλεβεις άνετα, δηλαδη κλέφτης με κριτήρια, ρε τι διαβάζουμε!!! Πληρώνω Ξυπνα Βαγγέλη, αυτη η κάρτα βγήκε προχτές, έκανα δόσεις και τέλος. Ξυπνα
gregdel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μου έχει επιδικαστεί να πάρω 900Ε. Αυτός μου είχε φάει 250Ε. Τον βρήκα με ντέτεκτιβ συγγενή. Έκανες μήνυση ή αγωγή;
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ όπως και άλλοι είχαμε πέσει θύματα ενός απατεώνα από την Περαία Θεσσαλονίκης που λυμαίνεται τις αγγελίες του Insomnia και άλλων ελληνικών site. Του έκανα μήνυση, η υπόθεση εκδικάστηκε και ο απατεώνας βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Το αντικείμενο που ΄"πήρα" εγώ δεν ήταν σε κραγμένη τιμή του στυλ iphone 8 300E και επίσης είχα διαβάσει και τις αξιολογήσεις του. Και πάλι όμως την πάτησα. Πιστεύω σε περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν επιβεβαιωμένοι και καταδικασμένοι απατεώνες θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό τους σε sticky πάνω στις αγγελίες γιατί μπορεί να γλυτώσουν πολλά παιδιά. Το τηλέφωνο σε τι τιμή το είχε; 250 η ήταν προκαταβολή αυτά που έφαγε; το nickname του ; το όνομα το είδαμε οκ..
redhotstef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Παιδιά, κατά καιρούς μπάινουν χρήματα στους λογαριασμούς του, τους κοιτάζω. Επειδή ακόμα δεν του έχει κοινοποιηθεί δεν μπορώ να προχωρήσω σε κατάσχεση αλλά θα γίνει και αυτό. . Δεν εχω καταλαβει κατι.. Τι δεν του εχει κοινοποιηθει; Ξερει οτι εχασε στη δικη; Ηταν παρων αυτος στη δικη; 1
Tompgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γιατί στο insomnia είμαστε καλά παιδιά Τους ξέρεις όλους;
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τους ξέρεις όλους; 10 χρόνια προς 11 ξέρω πολλούς, έχω κάνει συναλλαγές αξίας πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ,αρα κάτι ξέρω.
Tompgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 10 χρόνια προς 11 ξέρω πολλούς, έχω κάνει συναλλαγές αξίας πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ,αρα κάτι ξέρω. Κι εγώ οδηγάω πολλά χρόνια έχω κάνει πάνω από 100000 χιλιόμετρα, χωρίς να προξενήσω κάποιο ατύχημα ή να πέσει κάποιος πάνω μου. Τι συμπέρασμα βγάζουμε απ αυτό για τους Έλληνες οδηγούς;
vairass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Κι εγώ οδηγάω πολλά χρόνια έχω κάνει πάνω από 100000 χιλιόμετρα, χωρίς να προξενήσω κάποιο ατύχημα ή να πέσει κάποιος πάνω μου. Τι συμπέρασμα βγάζουμε απ αυτό για τους Έλληνες οδηγούς; Τα πάντα είναι ποσοστό %... Εγώ είχα 40 nicknames σε αγγελίες, ούτε ένας δεν με δούλεψε τόσα χρόνια, το insomnia.gr είναι το καλύτερο site και με ασφάλεια,μαζι με το δίπλα που είναι μόνο για τηλέφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα