Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Υποτιθεται εξαφανιζει τα ιχνη σου απο το ιντερνετ ή σβηνει τελειως τα account σου; Δε καταλαβαινω πως ακριβως λειτουργει. Εκανα delete εναν λογαριασμο απο ενα φορουμ που δε χρησιμοποιουσα, αλλα μια χαρα μπορουσα να συνδεθω ξανα. Γεια σας ***** , Η εφαρμογή deseat.me έχει τώρα πρόσβαση στον Λογαριασμό Google *******@gmail.com. Η εφαρμογή deseat.me μπορεί: Προβολή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ρυθμίσεων Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο; Επισης θελω να ρωτησω σχετικα με το google search privacy. Εχω σβησει ολο το ιστορικο και εχω απενεργοποιησει τα παντα στις αναζητησεις και στο youtube. Ειμαι καλυμμενος; Χρησιμοποιω duckduckgo για warez περιεχομενο, αλλα το google search κακα τα ψεμματα ειναι πιο βολικο, ειδικα στις φωτογραφιες και τα βιντεο.
Le Perv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ποιο deseat me εχει προσβαση στο Google account? Τι? Ποιος? Ε? Δε θα εισαι με τα καλα σου. Εδωσες στον 1ο "τηHonda" δικαιωμα να μπαινει στο account σου? Εισαι με τα καλα σου? Ενα πραγμα θα σου πω. Ελπιζω να μας κοροϊδευεις. Μπες ΤΩΡΑ κι αλλαξε κωδικο του Google account σου. Τωρα ομως. 2
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ποιο deseat me εχει προσβαση στο Google account? Τι? Ποιος? Ε? Δε θα εισαι με τα καλα σου. Εδωσες στον 1ο "τηHonda" δικαιωμα να μπαινει στο account σου? Εισαι με τα καλα σου? Ενα πραγμα θα σου πω. Ελπιζω να μας κοροϊδευεις. Μπες ΤΩΡΑ κι αλλαξε κωδικο του Google account σου. Τωρα ομως. Το συγκεκριμένο site δεν το γνωρίζω αλλά υπάρχουν πολλά site που αναλαμβάνουν να διαγράψουν τους λογαριασμούς σου και είναι αξιόπιστα όπως το πολύ παλιό Suicide Machine (το οποίο το έχει γυρίσει σε ειδική διανομή Ubuntu (Suicidebuntu)).
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ποιο deseat me εχει προσβαση στο Google account? Τι? Ποιος? Ε? Δε θα εισαι με τα καλα σου. Εδωσες στον 1ο "τηHonda" δικαιωμα να μπαινει στο account σου? Εισαι με τα καλα σου? Ενα πραγμα θα σου πω. Ελπιζω να μας κοροϊδευεις. Μπες ΤΩΡΑ κι αλλαξε κωδικο του Google account σου. Τωρα ομως. Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ ... Βλέπω το επομενο θέμα του Luxx : Με εχουν σκίσει στο spam mail, εμενα και τους φίλους μου, γιατί;
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ενταξει τα παραλετε λιγο, αλλα επειδη και εμενα με παρεξενεψε την εσβησα απο το << Εφαρμογές που έχουν συνδεθεί με το λογαριασμό σας >> Το θεμα ειναι πως ακριβως λειτουργουσε; Τι ακριβως εκανε; Για καλο και για κακο θα αλλαξω και τον κωδικο. Κανενα σπαμ ομως μεχρι στιγμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα