Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπερα.Τον τελευταιο χρονο μου συμβαινει ενα παραξενο προβλημα με την συνδεση στο διαδικτυο.Καθε φορα που η ιδιοκτητρια που μενει πανω απο το σπιτι μου βαζει ηλεκτρικη σκουπα, χανεται η συνδεση στο ιντερνετ (γινεται επαννεκινιση στο ρουτερ). Υπαρχει κανας λογος που συμβαινει αυτο;
dexterios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπερα.Τον τελευταιο χρονο μου συμβαινει ενα παραξενο προβλημα με την συνδεση στο διαδικτυο.Καθε φορα που η ιδιοκτητρια που μενει πανω απο το σπιτι μου βαζει ηλεκτρικη σκουπα, χανεται η συνδεση στο ιντερνετ (γινεται επαννεκινιση στο ρουτερ). Υπαρχει κανας λογος που συμβαινει αυτο; Όπως το λες ακούγεται για πρόβλημα στην ηλεκτρική εγκατάσταση, μάλλον η πρίζα που μπαίνει η σκούπα και η πρίζα που είναι το router είναι στην ίδια γραμμή και στιγμιαία σβήνει το router. Βάλε μια λάμπα σε αυτήν την πρίζα και δες αν τρεμοπαίζει στιγμιαία το φως όταν βάζει σκούπα η ιδιοκτήτρια αν μπορείς
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όπως το λες ακούγεται για πρόβλημα στην ηλεκτρική εγκατάσταση, μάλλον η πρίζα που μπαίνει η σκούπα και η πρίζα που είναι το router είναι στην ίδια γραμμή και στιγμιαία σβήνει το router. Βάλε μια λάμπα σε αυτήν την πρίζα και δες αν τρεμοπαίζει στιγμιαία το φως όταν βάζει σκούπα η ιδιοκτήτρια αν μπορείς Η πριζα που ειναι συνδεδεμενο το ρουτερ ειναι σε πολυπριζο ασφαλειας και σε αυτο ειναι και ολο το desktop.Δηλαδη αν με πετυχει να με στον υπολογιστη οταν βαζει σκουπα, μπορει να μου κανει επαννεκινηση σε ολο το pc ε ;
dexterios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η πριζα που ειναι συνδεδεμενο το ρουτερ ειναι σε πολυπριζο ασφαλειας και σε αυτο ειναι και ολο το desktop.Δηλαδη αν με πετυχει να με στον υπολογιστη οταν βαζει σκουπα, μπορει να μου κανει επαννεκινηση σε ολο το pc ε ;Άλλο τροφοδοτικό έχει το pc , πολύ πιο ανθεκτικό σε διακυμάνσεις τάσης, το θεωρώ απίθανο.Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό με την λάμπα για δεις εάν όντως αυτό φταίει μπορείς και να δοκιμάσεις να πας το router σε άλλη πρίζα
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Άλλο τροφοδοτικό έχει το pc , πολύ πιο ανθεκτικό σε διακυμάνσεις τάσης, το θεωρώ απίθανο. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό με την λάμπα για δεις εάν όντως αυτό φταίει μπορείς και να δοκιμάσεις να πας το router σε άλλη πρίζα Θα το ψαξω, ευχαριστω για την βοηθεια Αλλα κατα 90% ειναι αυτο που λες.
GPOWERR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δυστυχως εχω το ιδιο προβλημα με σενα αλλα οχι νε σκουπα αλλα με τον καυστηρα του λεβητα.Το χειμωνα οταν παιρνει μπροστα ο καυστηρας κανει επανεκκινηση το ρουτερ.Αρχικα νομιζα οτι ηταν προβλημα του παροχου.Τελικα εφερα ηλ/γο και μου ειπε οτι ειναι παρασιτα(spikes) που μεταφερονται απο την ηλεκτρικη γραμμη στην τηλ.γραμμη επειδη περνανε κοντα μεταξυ τους.Μου προτεινε 2 λυσεις ή νεα εγκατασταση τηλ.γραμμης ή εγκατασταση μετασχηματιστη 240v/240v στον καυστηρα για να απομονωθει ηλεκτρικα.Δεν εκανα τιποτε απο τα 2...απλα δοκιμασα πιο ρουτερ επηρεαζοταν λιγοτερο και το χειμωνα που δουλευει ο λεβητας χρησιμοποιω αυτο και το καλο ρουτερ μου σαν repeater λογω καλυτερου ασυρματου που εχει.Στην περιπτωση σου ισως με καλυτερης ποιοτητας ηλ.σκουπα να μην στο κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα