Papatroof Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα μιας και τρέχω να προλάβω το deadline των αιτήσεων του ΕΑΠ (2 Αυγούστου) θα ήθελα μερικές πληροφορίες από κάποιον που γνωρίζει Πόσο πάει το κόστος μέχρι να πάρεις το πτυχίο, από ότι κατάλαβα κοστολογείται η κάθε Θ.Ε σωστά; Θα ήθελα ένα νούμερο στο περίπου. Επίσης λέει ότι το πρόγραμμα είναι 4 χρόνια, αλλά από την στιγμή που δεν εργάζομαι και τα μαθήματα είναι Online μπορώ να το πάρω με τον ρυθμό που θέλω εγώ και να τελειώσω πιο νωρίς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
teddy71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 12 ΘΕ x 500€= κανε την πραξη μονο σου (αν δεν μπορεις να το υπολογισεις μην κανεις αιτηση αδικος κοπος Καθε χρονο μπορεις να παρεις μεχρι 3ΘΕ και βγαινει ελαχιστος χρονος 4ετη. μπρορεις βεβαια να τις παιρνεις και 1 1 ή 2 2 Παραπανω που θες (ασχετως που δεν γινεται) μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο, πανεπιστημιο ειναι και περα απο το οικονομικο για καθε ΘΕ εχεις 4εργασιες και τελικες εξετασεις εφ'ολης της υλης, δεν σου μενει και τοσος χρονος. 1
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αν έχεις και άλλες υποχρεώσεις (οικογένεια, απαιτητική εργασία), μην πας για 3 ΘΕ ανά χρονιά. Θα φτύσεις αίμα.
Papatroof Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν έχω καμία άλλη υποχρέωση, γιαυτό έλεγα αν μπορούσα να πάρω παραπάνω ΘΕ. Αλλά αφού είναι δύσκολες με τις 3 καλά είμαι. Εσείς περάσατε από το ΕΑΠ; Αξίζει τα λεφτά που ζητάει;
gas7777 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ναι τα αξίζει. Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω τελειώσει και συμβατικό πανεπιστήμιο και το ΕΑΠ. Το ΕΑΠ μου φάνηκε δυσκολότερο από κάθε άποψη. Θα σε δυσκολέψουν πολύ οι 3 θεματικές. Ειδικά αν έχεις διαλέξει πληροφορική η φυσικές επιστήμες. Όχι πως τα άλλα είναι εύκολα.
solton57010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 6000 με τα σημερινα δεδομενα το κοστος για τα προπτυχιακα.3 ενοτητες ειναι το οριο για καθε ετος και πιστεψε με ειναι αρκετες ειδικα εαν εργαζεσαι και σου τυχουν ιδιες ημερομηνιες παραδοσης εργασιων....Η online παρακαλουθηση θα εφαρμοστει πρωτη φορα φετος και θα δειξει εαν οντως θα διευκολυνει τα πραγματα καπως τουλαχιστον για οσους δεν ειχαν κοντα τοπο διεξαγωγης ΟΣΣ
Papatroof Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η Online παρακολούθηση θα εφαρμοστεί φέτος; Και μέχρι σήμερα πως ακριβώς γινότανε;
nickname2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η Online παρακολούθηση θα εφαρμοστεί φέτος; Και μέχρι σήμερα πως ακριβώς γινότανε; δια ζωσης
Papatroof Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σοβαρά; Απαιτούσε φυσική παρουσία δηλαδή; δεν το γνωριζα για να πω την αλήθεια. Νομιζα ότι ήταν μαθήματα εξ αποστάσεως. Από εγκαταστάσεις πως είναι; Έχει κανείς κάποιο Site με φωτογραφίες;
opcorsa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 τι θες να σπουδασεις εκει? προπτυχιακο ή μεταπτυχιακο? και σε τι τομεα?
solton57010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σοβαρά; Απαιτούσε φυσική παρουσία δηλαδή; δεν το γνωριζα για να πω την αλήθεια. Νομιζα ότι ήταν μαθήματα εξ αποστάσεως. Από εγκαταστάσεις πως είναι; Έχει κανείς κάποιο Site με φωτογραφίες; Εγκαταστασεις?Προπερσι οι ΟΣΣ στην Αθηνα γινοντουσταν σε ιδιωτικα σχολεια(Δουκας,Πλατων κτλπ) .Περσι αλλαξα πολη και στην Θεσσαλονικη που παρακολουθησα τις ΟΣΣ γινοντουσταν στο ΑΠΘ και απο οσο ξερω και στην Αθηνα στην Πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου.Οι ΟΣΣ δεν ειναι υποχρεωτικες αλλα σιγουρα βοηθανε αρκετα ειδικα με τις εργασιες. Εκτος του ΕΑΠ μπορεις να δεις και το marconi στο οποιο αν θυμαμαι καλα η παρακολουθηση ειναι online και μονο οι εξετασεις δια ζωσης με κοστος 6000 επισης για τα προπτυχιακα(δεν ξερω τι παιζει με τις αναγνωρισεις αν το θες για ασεπ).
Papatroof Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μισο για να καταλάβω τα μαθηματα (θεματικες ενοτητες) πως ακριβως τις διαβαζω; Απο το σπιτι μου ή παω εκει ο ιδιος και παρακολουθω κανονικα οπως σε ενα συνηθισμενο πανεπιστημιο; τι θες να σπουδασεις εκει? προπτυχιακο ή μεταπτυχιακο? και σε τι τομεα? Η αληθεια είναι το σκέφτομαι ακομα και μεθαυριο είναι το deadline για τις αιτησεις. Ειμαι αναμεσα σε Πληροφορικη και Διοικηση Επιχειρήσεων, ουσιαστικα με ενδιαφερει πιο πολύ να ασχοληθώ με κατι όπως διοικηση επιχειρήσεων απλα το πτυχιο αυτό είναι αρκετα συνηθισμένο και δεν ξερω τι αξια εχει. 1
solton57010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μισο για να καταλάβω τα μαθηματα (θεματικες ενοτητες) πως ακριβως τις διαβαζω; Απο το σπιτι μου ή παω εκει ο ιδιος και παρακολουθω κανονικα οπως σε ενα συνηθισμενο πανεπιστημιο; Η αληθεια είναι το σκέφτομαι ακομα και μεθαυριο είναι το deadline για τις αιτησεις. Ειμαι αναμεσα σε Πληροφορικη και Διοικηση Επιχειρήσεων, ουσιαστικα με ενδιαφερει πιο πολύ να ασχοληθώ με κατι όπως διοικηση επιχειρήσεων απλα το πτυχιο αυτό είναι αρκετα συνηθισμένο και δεν ξερω τι αξια εχει. Διαβάζεις μόνος στο σπίτι οι συναντήσεις (ΟΣΣ) είναι 5 για όλο το χρόνο στις οποίες γίνεται μια παρουσίαση της ύλης συνήθως που έχει σχεση με την εργασία που θα πρέπει να παραδώσεις .Προσωπική μου άποψη ο τίτλος του πτυχίου από μόνος του δεν λέει κάτι είτε δεο είτε πληροφορίκη η αγορά εργασίας ζητάει εξειδίκευση την οποία δεν αποκτας με κανένα πτυχίο πανεπιστημίου (η αγορά θέλει εμπειρία, μεταπτυχιακά, πιστοποιήσεις,κτλπ).Προερχόμενος και από συμβατικό προπτυχιακό στην πληροφορική και 2ο τώρα στο εαπ στη δεο (το οποίο κάνω για να διευρινω τις γνώσεις μου ) δεν περίμενα ποτέ ότι θα δουλέψω (σε καλή δουλειά) μόνο με το πτυχίο και πραγματικά από το 2009 που είμαι στην αγορά εργασίας δεν έχω σταματήσει να προσπαθώ να μάθω και να εξελιχθω.Και τα 2 πτυχία είναι συνηθισμένα οι δουλειές σχετικά με την πληροφορική είναι ακόμη πολλές αλλά υπάρχει μεγάλη έλλειψη εξειδίκευσης και φυσικά υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός για τις entry level θέσεις και πάλι εκεί προτιμούνται αυτοί που θα έχουν 1-2 γνώσεις παραπάνω από κάποιον που είναι από "καλό" πανεπιστήμιο.Η διοίκηση είναι αστείο στην Ελλάδα του 2017 μόνο δουλειες γραφειου-λογιστηριου και καμία θέση σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ .
Papatroof Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Διαβάζεις μόνος στο σπίτι οι συναντήσεις (ΟΣΣ) είναι 5 για όλο το χρόνο στις οποίες γίνεται μια παρουσίαση της ύλης συνήθως που έχει σχεση με την εργασία που θα πρέπει να παραδώσεις .Προσωπική μου άποψη ο τίτλος του πτυχίου από μόνος του δεν λέει κάτι είτε δεο είτε πληροφορίκη η αγορά εργασίας ζητάει εξειδίκευση την οποία δεν αποκτας με κανένα πτυχίο πανεπιστημίου (η αγορά θέλει εμπειρία, μεταπτυχιακά, πιστοποιήσεις,κτλπ).Προερχόμενος και από συμβατικό προπτυχιακό στην πληροφορική και 2ο τώρα στο εαπ στη δεο (το οποίο κάνω για να διευρινω τις γνώσεις μου ) δεν περίμενα ποτέ ότι θα δουλέψω (σε καλή δουλειά) μόνο με το πτυχίο και πραγματικά από το 2009 που είμαι στην αγορά εργασίας δεν έχω σταματήσει να προσπαθώ να μάθω και να εξελιχθω.Και τα 2 πτυχία είναι συνηθισμένα οι δουλειές σχετικά με την πληροφορική είναι ακόμη πολλές αλλά υπάρχει μεγάλη έλλειψη εξειδίκευσης και φυσικά υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός για τις entry level θέσεις και πάλι εκεί προτιμούνται αυτοί που θα έχουν 1-2 γνώσεις παραπάνω από κάποιον που είναι από "καλό" πανεπιστήμιο.Η διοίκηση είναι αστείο στην Ελλάδα του 2017 μόνο δουλειες γραφειου-λογιστηριου και καμία θέση σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ . Ώραια ο καταλαληλος ανθρωπος. Η ΔΕΟ είναι αρκετά δύσκολη στο ΕΑΠ; Υποθέτω ότι θα είναι πιο εύκολη σε σχέση με το πτυχίο της πληροφορικής; Πως σου φαίνεται εσένα; Με ένα πτυχίο, ΔΕΟ ή πληροφορικής δεν σκοπευω να μεινω Ελλαδα. Ειδικα με πτυχιο ΔΕΟ που εχει και η κουτση μαρια σημερα. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα