Goriillaki5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σας, επειδή δε γνωρίζω,δεν είχα σταθερό υπολογιστή με usb 3.0 θα ήθελα τη βοήθειά σας. Όταν έχουμε εξωτερικό σκληρο 2.5" usb 3.0 που είναι και usb 2.0 W.D Που του έχουμε,φακέλους αρχεία μεγάλα σε χωρητικότητα Και θέλουμε να τα μεταφέρουμε -είτε προς τον υπολογιστή-(καλυτερα αμεσα σε άλλον εξωτερικό σκληρό,για να γίνουν και γρήγορα) πρέπει να: 1) πάρω πύργο case με δυο usb 3.0 ; αν έχει μια θύρα; 2) να έχει και η μητρική κάποιο χαρακτηριστικό; πχ να έχει έξοδο/ους usb 3.0 ή αρκεί αυτή του πύργου; (Επεξεργαστής θα'ναι αν παίζει ρόλο core 2 duo όλα socket 775) μέσω σύνδεσης VGA προς μονιτορ χωρίς -ίσως- κάρτα γραφικών παρα μονο την ενσωματωμένη. Ρωτάω,γιατί κοιτάω και σε καινούργιο πύργο κουτί που βρίσκω με τροφοδοτικό και έχει μια θύρα μπροστα,usb 3.0 με τιμή γύρω στα...40€,μου κάνει ή να βρω πιο ακριβό με δυο θύρες; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και πιστεύω το θεμα μου να το έβαλα στο σωστό νήμα! Βασικα θα με βόλευε μεταφορά αρχείων απο τον έναν εξωτερικό σκληρό στον αλλο και όχι πρώτα μεταφορά στον υπολογιστή και μετα σύνδεση του Αδειου σκληρού..κτλ *εαν έχει ο πυργος μια θύρα γινετε αυτο που θέλω να πραγματοποιηθεί με usb 3.0 hub adaptor ή θα εχω αργή μεταφορά μετα; (Λειτουργικό windows7)
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 οι usb θύρες του πύργου συνδέονται πάνω στην μητρική οπότε αν θες usb3 θα πρέπει να είναι χαρακτηριστικό της μητρικής. συνήθως οι σύγχρονες μητρικές έχουν τουλάχιστο 2 πίσω και 2 μέσα στις οποίες συνδέονται στο usb3 panel του κουτιού αν αυτό υφίσταται. τώρα απ ότι κατάλαβα θα βάλεις ένα σύστημα 775 σε καινούριο κουτί? αν ναι οι 775 μητρικές απ ότι θυμάμαι δεν είχαν usb3.
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σας, επειδή δε γνωρίζω,δεν είχα σταθερό υπολογιστή με usb 3.0 θα ήθελα τη βοήθειά σας. Όταν έχουμε εξωτερικό σκληρο 2.5" usb 3.0 που είναι και usb 2.0 W.D Που του έχουμε,φακέλους αρχεία μεγάλα σε χωρητικότητα Και θέλουμε να τα μεταφέρουμε -είτε προς τον υπολογιστή-(καλυτερα αμεσα σε άλλον εξωτερικό σκληρό,για να γίνουν και γρήγορα) πρέπει να: 1) πάρω πύργο case με δυο usb 3.0 ; αν έχει μια θύρα; 2) να έχει και η μητρική κάποιο χαρακτηριστικό; πχ να έχει έξοδο/ους usb 3.0 ή αρκεί αυτή του πύργου; (Επεξεργαστής θα'ναι αν παίζει ρόλο core 2 duo όλα socket 775) μέσω σύνδεσης VGA προς μονιτορ χωρίς -ίσως- κάρτα γραφικών παρα μονο την ενσωματωμένη. Ρωτάω,γιατί κοιτάω και σε καινούργιο πύργο κουτί που βρίσκω με τροφοδοτικό και έχει μια θύρα μπροστα,usb 3.0 με τιμή γύρω στα...40€,μου κάνει ή να βρω πιο ακριβό με δυο θύρες; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και πιστεύω το θεμα μου να το έβαλα στο σωστό νήμα! Βασικα θα με βόλευε μεταφορά αρχείων απο τον έναν εξωτερικό σκληρό στον αλλο και όχι πρώτα μεταφορά στον υπολογιστή και μετα σύνδεση του Αδειου σκληρού..κτλ *εαν έχει ο πυργος μια θύρα γινετε αυτο που θέλω να πραγματοποιηθεί με usb 3.0 hub adaptor ή θα εχω αργή μεταφορά μετα; (Λειτουργικό windows7) Γιατι δεν παιρνεις ενα usb 3 hub?
Goriillaki5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η θα φτιάξω σύστημα νέο φτηνό πολυ..Αλλά μάλλον θα βρω έτοιμο μεταχειρισμένο απο εδώ απο κάποιο παιδι που θα πουλάει πύργο..γι αυτό ρωταω,θα βρω διπύρηνο παλιο λίγο φτηνό με θύρες μια η δυο usb 3.0? Οι 775 socket δεν είχαν οι μητρικές τέτοια δυνατότητα; Αν όχι,η αμέσως μετέπειτα σειρά socket που να έχει ; Επίσης πείτε μου αν φτιάξω νέο σύστημα χωρίς γραφικά μου κάνει πύργος με μια θύρα ναι η όχι; Ευχαριστώ!
dreaming123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αν πάρεις παλιό 775 κτλ δεν έχουν usb3 οπότε θα πάρεις ένα controller pcie usb3 θα πρέπει να έχει υποδοχή η μητρική και θα έχεις 2 η 4 θύρες usb3 στη πίσω μεριά.
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 10€ ένα sata powered pcie usb controller με 5 θύρες πίσω και ένα 19 pin για να συνδέσεις και 2 θύρες από το case μπροστά. Ένα κόκκινο ειναι κοίτα στο ebay, δεν έχω εύκαιρο link. Υπάρχει και με 5€ ένα αλλα έχει μόνο 2 θύρες πίσω και είναι με Molex, όχι sata. Edit: http://m.ebay.com/itm/111912774946?_mwBanner=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα