fotodv7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα στις 10 Ιουλίου ένα ρολόι από το ebay.com και συγκεκριμένα από Η.Π.Α. Πλήρωσα 30€ το ρολόι και 10€ τα έξοδα αποστολής καθώς θα έρθει με UPS. Τώρα έχω το εξής θέμα... Μου λέει στο ebay Delivery: Est. arrival on or before Jul 30, 2017 2:00 pm.... Έχουμε φτάσει 30 Ιουλίου και το δέμα ακόμα δεν έχει φύγει από Αμερική. Ποιος ο λόγος να πληρώσω έξοδα αποστολής εάν κάνει να έρθει 1,5 μήνα όπως θα ερχόταν από Κίνα μεριά; Μπορώ να απαιτήσω κάτι από τον πωλητή ή δεν είναι δικό του το φταιξιμο;
dmc.dmc55 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα στις 10 Ιουλίου ένα ρολόι από το ebay.com και συγκεκριμένα από Η.Π.Α. Πλήρωσα 30€ το ρολόι και 10€ τα έξοδα αποστολής καθώς θα έρθει με UPS. Τώρα έχω το εξής θέμα... Μου λέει στο ebay Delivery: Est. arrival on or before Jul 30, 2017 2:00 pm.... Έχουμε φτάσει 30 Ιουλίου και το δέμα ακόμα δεν έχει φύγει από Αμερική. Ποιος ο λόγος να πληρώσω έξοδα αποστολής εάν κάνει να έρθει 1,5 μήνα όπως θα ερχόταν από Κίνα μεριά; Μπορώ να απαιτήσω κάτι από τον πωλητή ή δεν είναι δικό του το φταιξιμο; Πως μπορει να μην εχει φυγει απο Αμερικη εδω και 20 μερες.....
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ακομα δεν εχει φυγει το δεμα σου μετα τοσο καιρο; Ρωτα τον πωλητη τι γινεται.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Απο Σεπτέμβρη και μετά να αρχίζεις να ανυσηχεις
makfil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα στις 10 Ιουλίου ένα ρολόι από το ebay.com και συγκεκριμένα από Η.Π.Α. Πλήρωσα 30€ το ρολόι και 10€ τα έξοδα αποστολής καθώς θα έρθει με UPS. Τώρα έχω το εξής θέμα... Μου λέει στο ebay Delivery: Est. arrival on or before Jul 30, 2017 2:00 pm.... Έχουμε φτάσει 30 Ιουλίου και το δέμα ακόμα δεν έχει φύγει από Αμερική. Ποιος ο λόγος να πληρώσω έξοδα αποστολής εάν κάνει να έρθει 1,5 μήνα όπως θα ερχόταν από Κίνα μεριά; Μπορώ να απαιτήσω κάτι από τον πωλητή ή δεν είναι δικό του το φταιξιμο; Μήπως εννοείς USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο) και όχι UPS (courier) γιατί τα 10€ είναι λίγα για courier.
letom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πως ξέρεις ότι ακόμα δεν έχει φυγει από Αμερική? Έχεις τράκινγκ νάμπερ?
overpower Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μήπως εννοείς USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο) και όχι UPS (courier) γιατί τα 10€ είναι λίγα για courier. Πολυ πιθανο και για αυτο νομιζει οτι δεν εχει φυγει ενω μαλλον τα ΕΛΤΑ δεν εχουν ανοιξει ακομα τον σακο.
fotodv7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ναι τώρα που το παρατήρησα είναι USPS και όχι UPS. Το tracking number το βάζω στο 17track και μου λέει ότι είναι ακόμα NY. Άρα περιμένω ή ανησυχώ;
bromiaris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μην ασχολείσαι καν. Δέμα με NL Post από 9 Ιουνίου, φαίνεται ακόμα μέχρι τώρα ότι είναι έτοιμο για αποστολή από Ολλανδία… το Δέμα το παρέλαβα την Τετάρτη.. το NL Post ή τα ΕΛΤΑ ακόμα να ενημερωθούν…
Nistisimos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τρελές καθυστερήσεις, δυο μήνες περιμένω από Κίνα, στο ΕΛΤΑ track τίποτα, οπότε μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς...
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εμενα ολα τα tracking μου εδω και 15 μερες κολλημενα στα ιδια.. πεσαμε σε αδειες καλοκαιρινες μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα