Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα στις 10 Ιουλίου ένα ρολόι από το ebay.com και συγκεκριμένα από Η.Π.Α. Πλήρωσα 30€ το ρολόι και 10€ τα έξοδα αποστολής καθώς θα έρθει με UPS. Τώρα έχω το εξής θέμα... Μου λέει στο ebay

Delivery:

Est. arrival on or before Jul 30, 2017 2:00 pm....

Έχουμε φτάσει 30 Ιουλίου και το δέμα ακόμα δεν έχει φύγει από Αμερική. Ποιος ο λόγος να πληρώσω έξοδα αποστολής εάν κάνει να έρθει 1,5 μήνα όπως θα ερχόταν από Κίνα μεριά; Μπορώ να απαιτήσω κάτι από τον πωλητή ή δεν είναι δικό του το φταιξιμο;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα στις 10 Ιουλίου ένα ρολόι από το ebay.com και συγκεκριμένα από Η.Π.Α. Πλήρωσα 30€ το ρολόι και 10€ τα έξοδα αποστολής καθώς θα έρθει με UPS. Τώρα έχω το εξής θέμα... Μου λέει στο ebay

Delivery:

Έχουμε φτάσει 30 Ιουλίου και το δέμα ακόμα δεν έχει φύγει από Αμερική. Ποιος ο λόγος να πληρώσω έξοδα αποστολής εάν κάνει να έρθει 1,5 μήνα όπως θα ερχόταν από Κίνα μεριά; Μπορώ να απαιτήσω κάτι από τον πωλητή ή δεν είναι δικό του το φταιξιμο;

Πως μπορει  να μην εχει φυγει απο Αμερικη εδω και 20 μερες.....

Δημοσ.

Delivery:

Μήπως εννοείς USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο) και όχι UPS (courier) γιατί τα 10€ είναι λίγα για courier.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο) και όχι UPS (courier) γιατί τα 10€ είναι λίγα για courier.

Πολυ πιθανο και για αυτο νομιζει οτι δεν εχει φυγει ενω μαλλον τα ΕΛΤΑ δεν εχουν ανοιξει ακομα τον σακο.

Δημοσ.

Ναι τώρα που το παρατήρησα είναι USPS και όχι UPS. Το tracking number το βάζω στο 17track και μου λέει ότι είναι ακόμα NY. Άρα περιμένω ή ανησυχώ;

Δημοσ.

Μην ασχολείσαι καν. Δέμα με NL Post από 9 Ιουνίου, φαίνεται ακόμα μέχρι τώρα ότι είναι έτοιμο για αποστολή από Ολλανδία… το Δέμα το παρέλαβα την Τετάρτη.. το NL Post ή τα ΕΛΤΑ ακόμα να ενημερωθούν…

Δημοσ.

Τρελές καθυστερήσεις, δυο μήνες περιμένω από Κίνα, στο ΕΛΤΑ track τίποτα, οπότε μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...