Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αυτά που λέτε του κλανω μια μάντρα.

Δεν υπαρχει περίπτωση να τα πάρω ποτέ, άρα η θα βρω δουλειά ή θα ζω με τα ψίχουλα.

Δυστηχως δεν μπορώ να τον κυνηγήσω, αυτή την στιγμή είμαι με 20 ευρώ.

Οχι, δεν του κλάνεις μια μάντρα, στη συντριπτική πλειοψηφία ψαρώνουν και πληρώνουν.

Εδώ κοτζάμ ΜΙΚΑ(με τα επιτραπέζια) ψάρωσε και χωρίς να φτάσουμε σε δικαστήριο, δεν θα ψαρώσει ο ζαχαροπλάστης;

(οι μόνοι που ξέρουν τι μπορεί να γίνει και δεν μασάνε απο τέτοια είναι οι εταιρίες του βεληνεκούς του Άκτωρα κλπ που και πάλι δεν ρισκάρουν προς τα 'κει, έχουν άλλους τρόπους να αυξάνουν ανήθικα τα κέρδη τους και νόμιμα)

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, δεν του κλάνεις μια μάντρα, στη συντριπτική πλειοψηφία ψαρώνουν και πληρώνουν.

Εδώ κοτζάμ ΜΙΚΑ(με τα επιτραπέζια) ψάρωσε και χωρίς να φτάσουμε σε δικαστήριο, δεν θα ψαρώσει ο ζαχαροπλάστης;

(οι μόνοι που ξέρουν τι μπορεί να γίνει και δεν μασάνε απο τέτοια είναι οι εταιρίες του βεληνεκούς του Άκτωρα κλπ που και πάλι δεν ρισκάρουν προς τα 'κει, έχουν άλλους τρόπους να αυξάνουν ανήθικα τα κέρδη τους και νόμιμα)

Μα δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου, θέλω ανθρώπινη προσέγγιση να κάνουμε δουλειά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου, θέλω ανθρώπινη προσέγγιση να κάνουμε δουλειά.

Τότε κανε υπομονή με την ελπίδα ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα σύντομα... και πίεζε όσο μπορείς μην τον αφήνεις χαλαρό.

Δημοσ.

Τότε κανε υπομονή με την ελπίδα ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα σύντομα... και πίεζε όσο μπορείς μην τον αφήνεις χαλαρό.

Αυτό θέλω να βρω το μέσον πίεσης,αν του πω ότι θα κάνω επίσχεση θα πιάσει ;

Δημοσ.

Δουλειά εχει το μαγαζί;κανει καλο ταμειο;εαν δεν εχει δουλεια δεν πρόκειται να σου δώσει χρηματα μεχρι να σηκωθείς να φυγεις.

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα να χάσεις τη δουλειά σου όταν χάνεις την αξιοπρέπειά σου.

Πωλητής σε ζαχαροπλαστείο είσαι, δεν είσαι σε κλάδο που δεν έχει μεγάλη αγορά στην Ελλάδα αλλά έχει μεγάλη προσφορά εργατικών χεριών όπως ο τομέας των δομικών κατασκευών...

Υπάρχουν θέσεις τέτοιου βεληνεκούς για την επόμενη μέρα, δες εδώ για παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/topic/638419-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84/?fromsearch=1

Εν το μεταξύ με το οτι έχεις να πληρωθείς δυόμιση μήνες, είναι σαν να είσαι ήδη άνεργος έτσι κι αλλιώς και χωρίς να έχεις κιόλας τον χρόνο να ψάξεις για δουλειά αφού τις πρωϊνές ώρες που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση κοιμάσαι λόγω της βραδυνής δουλειάς...

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα να χάσεις τη δουλειά σου όταν χάνεις την αξιοπρέπειά σου.

Πωλητής σε ζαχαροπλαστείο είσαι, δεν είσαι σε κλάδο που δεν έχει μεγάλη αγορά στην Ελλάδα αλλά έχει μεγάλη προσφορά εργατικών χεριών όπως ο τομέας των δομικών κατασκευών...

Υπάρχουν θέσεις τέτοιου βεληνεκούς για την επόμενη μέρα, δες εδώ για παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/topic/638419-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84/?fromsearch=1

Εν το μεταξύ με το οτι έχεις να πληρωθείς δυόμιση μήνες, είναι σαν να είσαι ήδη άνεργος έτσι κι αλλιώς και χωρίς να έχεις κιόλας τον χρόνο να ψάξεις για δουλειά αφού τις πρωϊνές ώρες που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση κοιμάσαι λόγω της βραδυνής δουλειάς...

Εντάξει ας φύγω τουλάχιστον με λεφτά στην τσέπη, πως θα το καταφέρω; είναι ζόρικος ο τύπος.

Δημοσ.

Ωραία τότε, προειδοποίησέ τον απλά το τι σκέφτεσαι να κάνεις αν δεν εξοφληθείς στις επόμενες 10 μέρες ας πούμε, λέγοντάς του πως δίνεις το περιθώριο μόνο γι αυτόν, επειδή τον συμπαθείς...

(αν και απο την αρχή της 8ετίας σου φέρεται σκάρτα που σημαίνει πως δεν υπολόγισε ποτέ τις δικές σου ανάγκες)

• Like 1
Δημοσ.

Δουλειά εχει το μαγαζί;κανει καλο ταμειο;εαν δεν εχει δουλεια δεν πρόκειται να σου δώσει χρηματα μεχρι να σηκωθείς να φυγεις.

Καθημερινές το καλοκαίρι κάνει κάνα 1.000, το χειμώνα πάνω από 2000.

Δηλαδή κάτσε να φύγω χωρίς να πάρω καθόλου χρήματα εννοείς;

Δημοσ.

Εντάξει ας φύγω τουλάχιστον με λεφτά στην τσέπη, πως θα το καταφέρω; είναι ζόρικος ο τύπος.

Γι αυτό σου λέμε, αν είναι ζόρικος γίνε πιο ζόρικος. Εσύ έχεις πλάτες για να στηριχτείς, το εργατικό κίνημα. Αυτός δεν έχει τίποτα.
Δημοσ.

Γι αυτό σου λέμε, αν είναι ζόρικος γίνε πιο ζόρικος. Εσύ έχεις πλάτες για να στηριχτείς το εργατικό κίνημα, αυτός δεν έχει τίποτα.

Το θεμα ειναι οτι δεν θέλει κανένας συνάδερφος να του κάνει κάτι, κάθονται όλοι και σκύβουν το κεφάλι ( κ εγώ).

Λέω να ξεκινήσω με μικρή απειλή για επίσχεση της εργασίας.

Δημοσ.

Η επίσχεση δεν είναι φιλικό μετρό είναι αρκετά επιθετικό με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα, ξέχνα καλύτερα αυτή τη λύση

Απειλή για σκέτη καταγγελία ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα αν και αυτό θεωρείται επίσης επιθετικό.

• Like 2
Δημοσ.

Η επίσχεση δεν είναι φιλικό μετρό είναι αρκετά επιθετικό με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα, ξέχνα καλύτερα αυτή τη λύση

Ώραια τι να κάνω;

Δημοσ.

Πρώτα από όλα ξεκινά να ψάχνεις άλλη δουλειά και από κει και πέρα αποφάσισε αν θες να γίνει επιθετικός ή όχι.

Απλά σε ενημερώνω ότι τα γλυκολογα δεν πιάνουν σε κάποιον που δε θέλει να σε πληρώσει. Ή θα συγκρουστείς μαζί του ή θα το ανεκτείς..

Με του που του πεις ότι ΘΑ κάνεις κάτι καλό είναι να το κάνεις κιόλας γιατί η αντιμετώπιση από κει και πέρα θα είναι περίπου η ίδια

Διαφορετικά κανε ανώνυμη καταγγελία φρόντισε να σκάσει έλεγχος την ώρα που δουλεύεις και όταν ζητήσει αποδεικτικά πληρωμής για σένα δε θα έχει να παρουσιάσει

Αλλά αυτό θα έχει νόημα αν είστε κάμποσοι εργαζόμενοι και δεν έχει κάποιον να στοχοποιήσει (αν και μπορεί να παίζουν και ρουφιανες..) θα υποπτευθεί βεβαίως και μπορεί να πληρώσει μετά από κάτι τέτοιο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα το ξανακάνει

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτα από όλα ξεκινά να ψάχνεις άλλη δουλειά και από κει και πέρα αποφάσισε αν θες να γίνει επιθετικός ή όχι.

Απλά σε ενημερώνω ότι τα γλυκολογα δεν πιάνουν σε κάποιον που δε θέλει να σε πληρώσει. Ή θα συγκρουστείς μαζί του ή θα το ανεκτείς..

Δουλειά να ψάξω φίλε μου Οκ λεφτά θα τα πάρω όμως άμεσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...