sargio01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το θεμα ειναι οτι δεν θέλει κανένας συνάδερφος να του κάνει κάτι, κάθονται όλοι και σκύβουν το κεφάλι ( κ εγώ). Λέω να ξεκινήσω με μικρή απειλή για επίσχεση της εργασίας. Πήγαινε στο σωματείο σου αύριο μόλις σχολάσεις(θα πάρεις και ότι πληροφορίες θέλεις για προκαταρκτική ενέργεια όπως την επίσχεση που λες). Γι αυτό είναι έτσι τα πράγματα εκεί, επειδή δεν κάνει κανείς τίποτα. Πήγαινε στο σωματείο, σε εκλιπαρώ. Εν ανάγκη στείλε μου πμ να πάμε παρέα αν είσαι Αθήνα ή αν είσαι σε άλλη περιοχή να κανονίσω απο εδώ κάτι... Υ.Γ. Συμφωνώ με το νόημα των τελευταίων μηνυμάτων του logistouli. 1
samari75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πήγαινε στο σωματείο σου αύριο μόλις σχολάσεις(θα πάρεις και ότι πληροφορίες θέλεις για προκαταρκτική ενέργεια όπως την επίσχεση που λες). Γι αυτό είναι έτσι τα πράγματα εκεί, επειδή δεν κάνει κανείς τίποτα. Πήγαινε στο σωματείο, σε εκλιπαρώ. Εν ανάγκη στείλε μου πμ να πάμε παρέα αν είσαι Αθήνα ή αν είσαι σε άλλη περιοχή να κανονίσω απο εδώ κάτι... Υ.Γ. Συμφωνώ με το νόημα των τελευταίων μηνυμάτων του logistouli. θεσσαλονικη ειμαι ,δεν τιθεται θεμα παρεας , θα χασω ρε συ κοντα στα 2500 χιλιαρικα
logistoulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δουλειά να ψάξω φίλε μου Οκ λεφτά θα τα πάρω όμως άμεσα;Αυτό δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει κανείς Αν τον καταγγείλλεις στην επιθεώρηση και αυτή έχει όρεξη να βάλει πρόστιμο (γιατί μπορεί και να μην έχει) τότε ίσως φοβηθεί και το παραπάνω τρέξιμο και πληρώσει. Αν αρχίσει τη τρέλα και μπει και κάνας δικηγόρος στη μέση ή λογιστής από τους αλήτες, καλά κρασιά μπορεί να σε ταλαιπωρήσει μόνο και μόνο από βίτσιο Κοίτα κάμποσοι εργοδότες θεωρούν τον εργαζόμενο μυρμήγκι που τους ενοχλεί και δεν συνεργάζονται μόνο και μόνο από άποψη. Δεν ξέρω πώς την έχει δει τη φάση ο δικός σου. Αν επικαλεστεί αδυναμία πάντως ή οικονομική δυσκολία μπορεί να το τραβήξει. Αν δεν είχαμε και πληρωμές μέσω τράπεζας που έχουμε πλέον θα μπορούσε ακόμα και να επικαλεστεί ότι σε πληρώνει και τράβα μετα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αυτή τη στιγμή που οι πληρωμές γίνονται υποχρεωτικά από τράπεζες έχεις ένα καλό όπλο στα χέρια σου ώστε να μην σου συμβεί κάτι τέτοιο. 2
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αυτό δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει κανείς Αν τον καταγγείλλεις στην επιθεώρηση και αυτή έχει όρεξη να βάλει πρόστιμο (γιατί μπορεί και να μην έχει) τότε ίσως φοβηθεί και το παραπάνω τρέξιμο και πληρώσει. Αν αρχίσει τη τρέλα και μπει και κάνας δικηγόρος στη μέση ή λογιστής από τους αλήτες, καλά κρασιά μπορεί να σε ταλαιπωρήσει μόνο και μόνο από βίτσιο Κοίτα κάμποσοι εργοδότες θεωρούν τον εργαζόμενο μυρμήγκι που τους ενοχλεί και δεν συνεργάζονται μόνο και μόνο από άποψη. Δεν ξέρω πώς την έχει δει τη φάση ο δικός σου. Αν επικαλεστεί αδυναμία πάντως ή οικονομική δυσκολία μπορεί να το τραβήξει. Αν δεν είχαμε και πληρωμές μέσω τράπεζας που έχουμε πλέον θα μπορούσε ακόμα και να επικαλεστεί ότι σε πληρώνει και τράβα μα αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας Βρε που έμπλεξα, είπαμε ένα μήνα μέσα είναι ανεκτό εδώ πάμε για 3 μηνες. Πώς θα γίνει να τον αναγκάσω να με διώξει, έχεις καμιά ιδέα; τουλάχιστον να πάρω ταμείο θα πέσει πείνα.
sargio01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 θεσσαλονικη ειμαι ,δεν τιθεται θεμα παρεας , θα χασω ρε συ κοντα στα 2500 χιλιαρικα Και το σκέφτεσαι ρε φιλαράκι!!!!;;;; Τρέξ' το να μην είσαι ο μαλάκας τουλάχιστον... Η εμπειρία μου μου λέει πως όσο περιμένεις, δίνεις χρόνο κλπ, τόσο πιο μέσα μπαίνεις... Το μισό μηνιάτικο έγινε ενάμιση και το ενάμιση, δυο. Αύριο τα δυο θα 'ναι τρία γιατί φεύγει κι αυτός ο μήνας κοκ. Παράλληλα αυξάνεται αντίστοιχα το δικό σου χρέος στο ενοίκιο... Υπάρχουν εργαζόμενοι που τους χρωστάνε μηνιάτικά αξίας 10 και 20.000€!! Έτσι πήγαιναν κι αυτοί, δίνοντας χρόνο. 1
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Να τον αναγκάσεις να σε διώξει μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ, θέλει σκέψη κάτι τέτοιο ώστε να μην κάνεις κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως εναντίον σου και προσπαθήσει αυτός να φανεί και ζημιωμενος από πάνω επειδή δεν κάνεις τη δουλειά σου Αν τον προσεγγίσεις για κάτι τέτοιο θα σου παρουσιάσει μάλλον σαν χάρη το να σε απολύσει για να μπεις ταμείο (χωρίς αποζημίωση εννοείται) και θα σου παρουσιασει ακόμα σαν πιο τεράστια χάρη ότι θα σου δώσει σιγά σιγά και τα δεδουλευμένα σου (άμεσα θα στο παρουσιάσει σαν την υπέρτατη θυσία) Αν σε πιάσουν σε φάση απόγνωσης ακόμα και με τη παραπάνω πρόταση κάποιοι ενδίδουν Μόνο καταγγελία μπορείς να κάνεις και να συνεχίσεις να είσαι τυπικοτατος στη δουλειά σου όσο σκατό και να φας από το ύφος του.. Και από κει και πέρα αν δε θα βρείτε εκεί θες κάνα χιλιάρικο να ξεκινήσεις αγωγή, γιατί η δικαιοσύνη δεν είναι για όλους
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Να τον αναγκάσεις να σε διώξει μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ, θέλει σκέψη κάτι τέτοιο ώστε να μην κάνεις κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως εναντίον σου και προσπαθήσει αυτός να φανεί και ζημιωμενος από πάνω επειδή δεν κάνεις τη δουλειά σου Αν τον προσεγγίσεις για κάτι τέτοιο θα σου παρουσιάσει μάλλον σαν χάρη το να σε απολύσει για να μπεις ταμείο (χωρίς αποζημίωση εννοείται) και θα σου παρουσιασει ακόμα σαν πιο τεράστια χάρη ότι θα σου δώσει σιγά σιγά και τα δεδουλευμένα σου Αν σε πιάσουν σε φάση απόγνωσης ακόμα και με τη παραπάνω πρόταση κάποιοι ενδίδουν Οπότε δεν μιλάω καν τέλος, κάθομαι και περιμένω. Δεν προβλέπω να πετύχω κάτι γιατί όλα είναι εναντίον μου.
sargio01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Βρε που έμπλεξα, είπαμε ένα μήνα μέσα είναι ανεκτό εδώ πάμε για 3 μηνες. Πώς θα γίνει να τον αναγκάσω να με διώξει, έχεις καμιά ιδέα; τουλάχιστον να πάρω ταμείο θα πέσει πείνα. Γίνε εντελώς ρέμπελος, πήγαινε στη δουλειά μια και δυο ώρες αργότερα και θα σε πληρώνει μετά για να φύγεις!
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Και το σκέφτεσαι ρε φιλαράκι!!!!;;;; Τρέξ' το να μην είσαι ο μαλάκας τουλάχιστον... Η εμπειρία μου μου λέει πως όσο περιμένεις, δίνεις χρόνο κλπ, τόσο πιο μέσα μπαίνεις... Το μισό μηνιάτικο έγινε ενάμιση και το ενάμιση, δυο. Αύριο τα δυο θα 'ναι τρία γιατί φεύγει κι αυτός ο μήνας κοκ. Παράλληλα αυξάνεται αντίστοιχα το δικό σου χρέος στο ενοίκιο... Υπάρχουν εργαζόμενοι που τους χρωστάνε μηνιάτικά αξίας 10 και 20.000€!! Έτσι πήγαιναν κι αυτοί, δίνοντας χρόνο. Διάβασε λίγο τι γράφει ο Λογιστής φίλε μου, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αν το πάω μαγκιά θα τα χάσω όλα. Προκειμένου όμως να τα χάσω όλα ας πάρω ότι μπορέσω. Αυτό που γράφεις εσύ θα ήταν ωραίο όνειρο αν είχα καβατζα 100 χιλιάρικα και έκανα το κομμάτι μου με τον τύπο. Γίνε εντελώς ρέμπελος, πήγαινε στη δουλειά μια και δυο ώρες αργότερα και θα σε πληρώνει μετά για να φύγεις! Το σκέφτηκα αλλά από ότι λέει ο logistoulis θα έχω πρόβλημα και με αυτό.Είμαστε καμία 20 άτομα απλήρωτοι δεν μιλάει κανένας.
logistoulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μπορεί και να πιάσει μπορεί και όχι Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το αφεντικό σου, αλλά μόνο και μόνο για να σε απολύσει χωρίς αποζημίωση μπορεί να τρέξει τέτοια φάση αν εσύ του δώσεις δικαιώματα Φίλε αυτή τη στιγμή έχεις πέσει σε ένα βάλτο που δεν έχει κάτι καλό να βγει από τη συγκεκριμένη ιστορία. Απλά φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί στο λέω η ψυχική ταλαιπωρία δεν αξίζει.. εγώ την έφαγα για πάρα πολλούς μήνες πήρα τα λεφτά μου αλλά καλύτερα να την είχα κάνει παρά η σκατιλα που πέρασα. Θέλει στομάχι.. 1
sargio01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το link που παρέθεσα πρίν το άνοιξες να δείς τί παίζει; Ως πωλητής βρίσκεις και αύριο δουλειά αρκεί να αφιερώσεις δυο-τρείς ημέρες τρελού περπατήματος σε εμπορικούς δρόμους.
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το link που παρέθεσα πρίν το άνοιξες να δείς τί παίζει; Ως πωλητής βρίσκεις και αύριο δουλειά αρκεί να αφιερώσεις δυο-τρείς ημέρες τρελού περπατήματος σε εμπορικούς δρόμους. Φίλε πήγα και σε άλλες δουλειές, είναι χειρότερα, έχω μιλήσει με πολλούς, 400 ευρώ για 6 ημέρες 10 ώρες δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή μεγάλη αλυσίδα του κλάδου μου έχει να πληρώσει 8 μήνες. Δεν ειναι εύκολα τα πράγματα φίλε μου, νοικιάζω, χρωστάω θελω να μην ζω σε βάρος του ανθρώπου που έχει το σπίτι έστω και αν κάνει υπομονή. Μπορεί και να πιάσει μπορεί και όχι Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το αφεντικό σου, αλλά μόνο και μόνο για να σε απολύσει χωρίς αποζημίωση μπορεί να τρέξει τέτοια φάση αν εσύ του δώσεις δικαιώματα Φίλε αυτή τη στιγμή έχεις πέσει σε ένα βάλτο που δεν έχει κάτι καλό να βγει από τη συγκεκριμένη ιστορία. Απλά φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί στο λέω η ψυχική ταλαιπωρία δεν αξίζει.. εγώ την έφαγα για πάρα πολλούς μήνες πήρα τα λεφτά μου αλλά καλύτερα να την είχα κάνει παρά η σκατιλα που πέρασα. Θέλει στομάχι.. Εννοείς παραίτηση;
sargio01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!!!! Έλεος, το θυμήθηκα και διαολίστηκα 3
samari75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!!!! Έλεος, το θυμήθηκα και διαολίστηκα Σωστό αλλά υπάρχουν μητέρες πωλήτριες που δεν έχουν να αγοράσουν γάλα, χτες δάνεισα 20 ευρώ σε κάποια, ζήτησα δανεικά από φίλο μου για να της δώσω. Ας πάει διακοπές ο Θεός εδώ είναι βλέπει την κάθε κίνηση όλων. Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα πάει διακοπές, αφεντικό είναι ας πάει αλλά ας πληρώσει.
sargio01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Φίλε πήγα και σε άλλες δουλειές, είναι χειρότερα, έχω μιλήσει με πολλούς, 400 ευρώ για 6 ημέρες 10 ώρες δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή μεγάλη αλυσίδα του κλάδου μου έχει να πληρώσει 8 μήνες. Δεν ειναι εύκολα τα πράγματα φίλε μου, νοικιάζω, χρωστάω θελω να μην ζω σε βάρος του ανθρώπου που έχει το σπίτι έστω και αν κάνει υπομονή. Εννοείς παραίτηση; Σε καταλαβαίνω και απορώ πως δεν έχεις πιάσει τα πουλιά στον αέρα! Ο κλάδος σου δυστυχώς είναι όντως πληγωμένος περισσότερο απο κάθε άλλον όσον αφορά τη μονιμότητα, τί άλλο μπορείς να κάνεις όμως; Αφού δεν πληρώνεσαι. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτός... Κατά τ' άλλα βλέπεις σε τι κατάσταση έχουμε φτάσει. Το ζείς ο ίδιος. Συμπορεύσου λοιπόν μαζί μας, γίνε μέρος του εργατικού κινήματος. Οχι για 'σένα και για 'μένα τόσο όσο για τα παιδιά σου. Τα παιδιά σου και τα παιδιά γενικότερα για να μην αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστάσεις και τα διλλήματα, να έχουν ξεφύγει... Over and out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα