carimoura Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, τώρα πρόσφατα πήρα μια μηχανή tassimo T20 (συγκεκριμένα μου την έδωσε η θεία μου γτ θέλει να πάρει την πιο καινούρια) Από κάψουλες για tassimo πότε δεν είχα ασχοληθεί και τώρα βλέπω πως από ποικιλία καφέδων δεν έχει πολλές πάρα μόνο από jacobs kai costa. Στο internet έχω δει και μερικές κάψουλες από starbucks άλλα δεν ξέρω αν υπάρχουν πια. Μήπως θα μπορούσε κανένας να μου πει που μπορώ να βρω καφέ εσπρέσο πέρα από jucobs? πχ illy ή lavazza
jimisvog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δεν θα βρεις. Χαμένος κόπος. O Jacobs είναι ο μόνος που υπάρχει και είναι ότι χειρότερο σε καφέ
carimoura Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δύστυχος το κατάλαβα και εγώ φίλε μου...Τα t dics costa και LOR είναι και αυτά από τον jacobs άπλα άλλη ποικιλία ή είναι άλλος καφές?
jimisvog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δύστυχος το κατάλαβα και εγώ φίλε μου...Τα t dics costa και LOR είναι και αυτά από τον jacobs άπλα άλλη ποικιλία ή είναι άλλος καφές? Άλλος καφές. LoR δεν έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Πλέον στο χώρο που εργάζομαι, έχει φέρει ένα παιδί μια καφετιέρα krups με Dolce Gusto ταμπλέτες, και πάιρνω τον Nescafe Barista από Dolce Gusto και την έχω καταβρεί. Απο όσο έψαξα μπορείς να βρείς τέτοια καφετιέρα με 35€, απλά είναι χειροκίνητη (δηλαδή εσύ την ξεκινάς και εσύ την σταματας οταν πρέπει). Όταν το βρείς είναι μια χαρα. Εγω που είμαι απαιτητικός στον καφέ και τον πίνω σκέτο με κάλυψε ενώ η Tassimo είναι απο τα χειρότερα δωρα που μου κανανε
carimoura Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Άλλος καφές. LoR δεν έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Πλέον στο χώρο που εργάζομαι, έχει φέρει ένα παιδί μια καφετιέρα krups με Dolce Gusto ταμπλέτες, και πάιρνω τον Nescafe Barista από Dolce Gusto και την έχω καταβρεί. Απο όσο έψαξα μπορείς να βρείς τέτοια καφετιέρα με 35€, απλά είναι χειροκίνητη (δηλαδή εσύ την ξεκινάς και εσύ την σταματας οταν πρέπει). Όταν το βρείς είναι μια χαρα. Εγω που είμαι απαιτητικός στον καφέ και τον πίνω σκέτο με κάλυψε ενώ η Tassimo είναι απο τα χειρότερα δωρα που μου κανανε Και εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω...έχε χάρη που είναι δώρο θα δοκιμάσω και τον LOR γτ με jacobs δεν παλεύεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα