Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φιλτατε, "Θανάση" όπως πάντα πρόθυμος και εξυπηρετικός!!! Από το μαγαζί έχεις ιδία πείρα;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έγινε η παραγγελία της AsRock ab350 και προς το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται σπίτι... Τώρα μετά τις ολιγοήμερες διακοπές απόφαση για επεξεργαστή άντε να το φτιάξω επιτέλους το μικρό!!! Όταν παραλάβω τα πάντα θα ενημερώσω για την τελική σύνθεση. Ευχαριστώ προς το παρόν όσους κάνανε τον κόπο να απαντήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενημέρωση...

Ήρθε επιτέλους η μητρική!!! Ναι ρε με τους αλήτες που δεν έδιναν mini-itx στο λαό!!!  :-D

Σήμερα έγινε παραγγελία και της Noctua NH-D9L έρχεται Τετάρτη λέει...Αύριο με το καλό και επεξεργαστή και Τετάρτη την απόδειξη της Noctua και της AsRock στην Noctua για το mounting kit...άντε πλησιάζει ο καιρός...φωτογραφία όταν μαζέψω τα πάντα εκτός του mounting kit ελπίζω να βάλω...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε παραγγελία του παράξενου 1600x γιατί σε πρώτη φάση δεν έχω όρεξη να μπλέκω με oc. Φαντάζομαι σύντομα καταφθάνει... Τελικά ήρθε σήμερα η noctua... Άρα περιμένω mounting kit... Σε άλλα νέα... Ρίξτε τις τιμές στις gpu ρε αλήτες λέμε!!!! :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Τελικά λιγάκι φοβούμενος αν η nh-d9l θα την παλέψει με τον 1600x άλλαξα παραγγελία και τσίμπησα τον 1600...τώρα στα γεράματα θα μάθουμε και OC και μάλιστα με P states εκεί στα 3,5-3,6...ρε τους αλήτες!!!   :-D   :-D   :-D Φαντάζομαι η ψυκτρούλα αυτόν θα τον έχει ευκολάκι εκεί παρότι σε Mini-itx κουτάκι...εδώ την παλεύει η stock...

Ελπίζω σε βοήθεια από τους γνώστες όμως...  B)

Δημοσ.

post-238445-0-38596800-1503661102_thumb.jpg

Μαζεύτηκε σχεδόν όλη η παρέα...το mounting kit της noctua είναι καθοδόν μόνο...βέβαια ψήνομαι να στήσω με τον stock cooler του 1600... :devil:...συγνώμη και για την χάλια φωτογραφία είναι από κινητό και δεν έχω και ιδέα πως να την ανεβάσω σωστά...

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλτατε...το καλό κουράγιο με φόβισε κάπως όμως...για το OC τώρα στα γεράματα ήταν ή για το mini-itx της υπόθεσης;

Δημοσ.

Ειναι γενικα για το οτι λογο νεας πλατφορμας κτλ κτλ κτλ θελει σε πολλα πραγματακια ψαξιματακι, bios, ram  κ.α ,  αλλά  αν εχεις ορεξη και χρονο, μια χαρα θα ειναι! Αφου πανω κατω τα ξερεις, τα χουμε πει τοσες φορες στο αλλο νημα (AM4  ryzen )..... :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξύλα πέτρες ξέρω ρε συ...τίποτα δεν ξέρω...θα αρχίσω τα pm στον Σπαρτιάτη μου φαίνεται...χαχα...πάντως αρχικά πρέπει να συναρμολογήσω και μετά bios update, windows 10 και amd chipset drivers ώστε να μπει το amd power management στα windows στις επιλογές για το power...έτσι δεν πάει η σειρά ή βλακείες λέω;;; (Σαν να μου φαίνεται ότι έμπλεξα :-) )

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ριμάδι το noctua mounting kit επιτέλους το παρέλαβα σήμερα...με την δεύτερη!!! Που πήγε το πρώτο ένας θεός ξέρει...όμως με το δεύτερο κυρία η noctua, το έστειλε με dhl express σε 3 μέρες. Παρασκευή στήνω ελπίζω και μετά καμιά φωτογραφία από το σύστημα ολοκληρωμένο. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!

Δημοσ.

post-238445-0-42461100-1505658440_thumb.jpg

Το μικρό έτοιμο από χτες βράδυ. Όλα καλά σε στοκ λειτουργία... Από αύριο λίγο ψάξιμο για oc στο αντίστοιχο θέμα. Ξανά ευχαριστώ όσους βοήθησαν!!!

• Like 6
Δημοσ.

Λέω να δοκιμάσω oc να δω από θερμοκρασίες πως πάει και αν τις βρω υψηλές το κανονίζω με noctua 80mm... Δεν θα τον πιέσω πολύ εκεί στα 3,6 με 3,7 το βλέπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...