vste Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Κυριοι με 59 ευρω μπορει ο καθενας να μαθει απο που κραταει η σκουφια του. Heritage DNA test λεγεται. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου μιας και αισθανομαι περισσοτερο ανθρωπος παρα Ελληνας, αλλα καποιους τους καιει απο οτι βλεπω. Προσεχτε μονο μην τυχων και εκπλαγειτε.
Anuminas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 απο τη στιγμη που τα τελευταια 1000 και παραπανω, χρονια μας εχουν παρει ****ουζα τουρκοι και λοιποι αραβες, ιταλοι, βαλκανιοι και δε ξερω γω ποιος αλλος, τι ψαχνεις να βρεις. προσωπικα, οπου παω μου μιλουν η αραβικα η ισπανικα. οταν τους λεω "greece" ξυνονται λιγο να καταλαβουν που ειμαστε, αλλα με τη μαγικη λεξη "mykonosss" το πιανουν. Greece is mykonos σαν τους συγχρονους Λιβανέζους που τους έχουν πάρει Βαβυλώνιοι, Ασσυριοι, Πέρσες, Ελληνες, Ρωμαιοι, Αραβες και ειναι τελικά απογονοι των αρχαιων Χανανέων (γη της Χαναάν που πηγαν οι Ισραηλίτες) Η μελέτη αποκάλυψε ότι πάνω από το 90% της καταγωγής των συγχρόνων Λιβανέζων προέρχεται από τους Χαναναίους ή Καναανίτες. Αν οι τελευταίοι είχαν εξαφανισθεί από τους αρχαίους Ισραηλίτες, δεν θα μπορούσαν να κληροδοτοήσουν τόσα πολλά γονίδια στους κατοπινούς Λιβανέζους. http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/91238/spania-ereyna-oi-arxaioi-xananaioi-zoyn-kai-vasileyoyn-akomi-sto-simerino-livano ψεκασμένοι ειναι αυτοι που επικαλούνται ακόμη τον Φαλμεράυρερ που τα λεγομενα του ειναι προιον φαντασιας, παντελώς ξεπερασμένα και δεν έχουνε καμια γενετική αποδειξη και βάση
totem_lost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Κάποιοι είναι όπως λές. Άλλοι όμως, και πιστεύω οι περισσότεροι, όχι. Δηλαδή εσύ σε ποιούς πιστεύεις οτι φέρνουμε περισσότερο; Γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος νομίζω.
kargo130 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εγω ειμαι μισος ποντιος μισος απο ηπειρο. Οταν ζουσα ευρωπη, μου ειχαν μιλησει σε πρωτη επαφη, ιταλικα,ισπανικα,πορτογαλικα, αραβικα και τουρκικα. Μπορουμε ευκολα να προσδιορισουμε τον τυπο μας , απλα ως μεσογειακο.
_Theo_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δηλαδή εσύ σε ποιούς πιστεύεις οτι φέρνουμε περισσότερο; Γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος νομίζω. http://www.huffingtonpost.gr/2017/05/18/eidhseis-diethnes-ereyna-koinh-h-genetikh-klhronomia-apo-sikelia-ws-kypro_n_16682904.html Κυριοι με 59 ευρω μπορει ο καθενας να μαθει απο που κραταει η σκουφια του. Heritage DNA test λεγεται. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου μιας και αισθανομαι περισσοτερο ανθρωπος παρα Ελληνας, αλλα καποιους τους καιει απο οτι βλεπω. Προσεχτε μονο μην τυχων και εκπλαγειτε. Κλασσική προπαγάνδα υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι ότι θές. Εγώ πάντως αισθάνομαι Έλληνας. 1
vste Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 http://www.huffingtonpost.gr/2017/05/18/eidhseis-diethnes-ereyna-koinh-h-genetikh-klhronomia-apo-sikelia-ws-kypro_n_16682904.html Κλασσική προπαγάνδα υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι ότι θές. Εγώ πάντως αισθάνομαι Έλληνας. Εγω γεννηθηκα στην Ελλαδα, απεκτησα την Ελληνικη κουλτουρα, αλλα καλλιστα θα μπορουσα να ειχα γεννηθει μερικους παραλληλους δεξα, ζερβα. Το τι λενε τα γονιδια μου αδιαφορο. Αν με χρειαστει η πατριδα μου θα τρεξω για αυτη (ειμαι πατριωτης) αλλα δεν ψαχνομαι με ναζιστικα και αρεια ρε παιδι μου. Και επιμενω οτι ειμαι ανθρωπος πρωτα που ετυχε να γεννηθω στην Ελλαδα. Οπως και βλεπω Ελληνοπουλα 2ης και 3ης γενιας, με καταγωγη γονεων οι παππουδων απο Αλβανια, που γεννηθηκαν εδω, μεγαλωσαν εδω και δεν εχουν δει ποτε την χωρα τους. Τα οποια και ειναι τοσο Ελληνες οσο και εγω. Δηλαδη αν κανω εξεταση DNA και βγω 65% Αιγυπτιος η 45% Τουρκος ποσώς με ενδιαφερει. Εσενα που σε βλεπω να καιγεσαι χωρις πλακα σου δινω τα 59 ευρω ΑΡΚΕΙ να δημοσιοποιησεις τα αποτελεσματα του τεστ στο φορουμ. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις