vendosa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για κάποιο έμπιστο site για αγορά ανακατασκευασμένου υπόλογιστη. Επίσης και από ebay γνωρίζω πώς υπάρχουν κάποιοι έμπιστοι πωλητές. Έχετε να προτείνετε μερικούς?
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εμπιστευεσαι site η γενικα μαγαζια να αγορασεις refurbished προιοντα; 1
vendosa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Οχι απλα η αναγκη για κατι σχετικα φτηνο. Καποιος καποτε ειχε βρει στο ebay ενα ηλεκτρονικο καταστημα και ειχε κανει παρα πολλες αγορες. Αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του πωλητη
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σχετικα φθηνο ομως με μεγαλα ρισκα Τεσπα τα €€€ δικα σου ειναι εσυ αποφασιζεις.
xrhstosiak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 απο την στιγμη που εχεις γραπτη εγγυηση δεν υπαρχει κανενα ρισκο, μιλαμε παντα οτι ψαχνεις για manufacturer refurbished οχι owner refurbished ουτε seller refurbished μιλαμε για επωνυμα μηχανηματα και το κυριοτερο απο τις επαγγελματικές σειρες, που ειναι πολλαπλάσιου κοστους εχουμε στησει δεκαδες τετοια μηχανηματα, και αν εξαιρεσεις τους σκληρους δισκους, εχουν σχεδον μηδενικες αστοχιες και σιγουρα λιγοτερες απο φτηνο hardware της σειρας με λιγο καλο ψαξιμο, με γραπτη εγγυηση και μην πας στο απολυτα φτηνοτερο για να ειναι και λιγο πιο συχρονο απο πλευρας specs μηχανημα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ασε που θα εχεις ποιοτητα κατασκευης... πχ τροφοδοτικα σοβαρα και αθορυβα
Alex-V Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για δες και το www.reused.gr Δεν εχει τιμες, γιατι; εκτος αν δεν τις βλεπω
vste Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δες λιγο και εδω: http://shop.alfanet.gr/ Θελει register για να δεις τις τιμες.
web_assasin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δες λιγο και εδω: http://shop.alfanet.gr/ Θελει register για να δεις τις τιμες. Ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο?
vste Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο? Πολύ. Είναι από τις παλαιότερες εταιρίες refurbished Η/Υ. Ασχολείται κυρίως με χονδρική και εταιρικούς πελάτες, αλλά δίνει και σε πελάτες λιανικής.
web_assasin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Θα μου χρειαστει σιγουρα,ευχαριστω Αν και με στεναχωρησε που δεν εχει amd cpu αλλα τι να κανεις.. 1
dancer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 επειδη εχω καταστημα λιανικη δινει cosmodata pocrama pclove βεβαια αν μ πεις τι σε ενδιαφερει μπορω να σ δωσω αρκετα καλη τιμη σε σχεση με ολα αυτα π σου ανεφερα, αλφανετ και καποιες αλλες εταιριες δινουν μονο χονδρικη επομενως μην κανετε κοπο να κανετε register.
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 επειδη εχω καταστημα λιανικη δινει cosmodata pocrama pclove βεβαια αν μ πεις τι σε ενδιαφερει μπορω να σ δωσω αρκετα καλη τιμη σε σχεση με ολα αυτα π σου ανεφερα, αλφανετ και καποιες αλλες εταιριες δινουν μονο χονδρικη επομενως μην κανετε κοπο να κανετε register. Η Alfanet δεν δίνει μόνο χονδρική. Μια χαρά λιανική αγοράζεις. Το έχω κάνει.
Alex-V Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μια ερωτηση. Ποια απο ολα αυτα τα καταστηματα που αναφερατε δεχονται με δοσεις? Ολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα