wizzy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Οι δικοί μου σωλήνες γέμιζαν συγκεκριμένων τις δεξαμενές, για να γράφει το δικό μου ρολόι, και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στον βόθρο. Βρήκαμε διακλαδωτές με διακόπτες που άλλαζαν τη δική μου παροχή προς αυτόυς και τελικά το δικό μου ρολόι πότιζε και τον κήπο της πολυκατοικίας. Αφού έγινε ένας κακός χαμούλης, το πρόβλημα λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Άντε ρε, μπράβο! Σε ρώτησα και στο άλλο thread το έγινε, αλλά ΟΚ απάντησες εδώ. Μία χαρά! Immortal και Dark Funeral στη διαπασών τους αξίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ! 2
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ο δικηγόρος τι σου είπε ότι μπορείς να κυνηγήσεις; Για το σπίτι με τα ψησίματα και τους αλλοδαπούς; Εξώδικο στον ιδιοκτήτη, καταγγελία για διερεύνηση σχετικά με την ύπαρξη μίσθωσης του δώματος, καταγγελία για καταπάτηση και απαγόρευση πρόσβασης σε κοινόχρηστο χώρο (ταράτσα), όλα στις αντίστοιχες υπηρεσίες, με εξουσιοδότηση. Αυτή τη στιγμή πάλι ψήνουν και έχουν και καλεσμένους. Καθημερινά. Θα το λύσω κι αυτό. Δεν θα είχα πρόβλημα με το να ψήσουν. Αλλά το καθημερινό φωναχτό "άρΚοντες είμαστε", μου γυρίζει το μάτι. Σε λίγο η κυρία του θα πάρει πάλι το λάστιχο, όπως κάθε βράδυ, να μας κάνει λούτσα για να καθαρίσει τα ψησίματα. Δεν θα εκνευριστώ. Θα το λύσω πολιτισμένα.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε λίγο η κυρία του θα πάρει πάλι το λάστιχο, όπως κάθε βράδυ, να μας κάνει λούτσα για να καθαρίσει τα ψησίματα. Δεν θα εκνευριστώ. Θα το λύσω πολιτισμένα. M' αρέσει που ξέρεις τι έπεται αλλά είσαι ψύχραιμος 1
BritGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 M' αρέσει που ξέρεις τι έπεται αλλά είσαι ψύχραιμος Χαχαχαχα. Αν δεν είμαι, θα χάσω το δίκιο μου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Οι δικοί μου σωλήνες γέμιζαν συγκεκριμένων τις δεξαμενές, για να γράφει το δικό μου ρολόι, και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στον βόθρο. Βρήκαμε διακλαδωτές με διακόπτες που άλλαζαν τη δική μου παροχή προς αυτόυς και τελικά το δικό μου ρολόι πότιζε και τον κήπο της πολυκατοικίας. Αφού έγινε ένας κακός χαμούλης, το πρόβλημα λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Πο τα μνοπανα. Φαντάζομαι ότι αρχικά έκαναν χαμούλη για να μην γίνουν σκαψιματα και φανεί και μετά τουμπεκί...
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 BritGreek, πραγματικά είσαι περίπτωση με τα φαινόμενα και τις καταστάσεις που σου έχουνε τύχει σε 2 σπίτια, τώρα θυμήθηκα και το παλιό θέμα με τον βόθρο και τα κοινόχρηστα. Πάλεψέ το όσο μπορείς και θα είσαι άρχοντας αν τα καταφέρεις. Για τον άλλον ιδιοκτήτη καλά του έκανες καταγγελία, δεν φταίει ο ενοικιαστής αν ο άλλος π.χ σου φέρει τσιγγάνους μέσα, έτσι έχουνε μεγαλώσει δεν αλλάζει η νοοτροπία τους, ο ιδιοκτήτης φταίει για όλα, τσάκισέ τον όσο μπορείς με καλό και ψαγμένο δικηγόρο. 1
BritGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πο τα μνοπανα. Φαντάζομαι ότι αρχικά έκαναν χαμούλη για να μην γίνουν σκαψιματα και φανεί και μετά τουμπεκί... Μόνο χαμό; Παραλίγο να μου "κάνουν μήνυση". Δεν είχα πρόβλημα. Τους είπα να φέρουν επί τόπου όποιον νομίζουν. Τις βάνες τις είχαν κρύψει πίσω από δέντρα. Ολόκληρη εγκατάσταση. Φρόντισα να μαθευτεί ότι φεύγω για Λονδίνο για τρεις εβδομάδες, και με είδαν ξαφνικά μπροστά τους με συνεργείο. Τους έπιασα με όλα τα δικά μου γυρισμένα σ' αυτούς. Έγινε σόου. Η αποκατάσταση των σωληνώσεων τους πήγε 550 ευρώ. Η αποκατάσταση του κήπου, άλλα 300, γιατί μου αρέσουν τα λουλούδια. Επί τόπου. BritGreek, πραγματικά είσαι περίπτωση με τα φαινόμενα και τις καταστάσεις που σου έχουνε τύχει σε 2 σπίτια, τώρα θυμήθηκα και το παλιό θέμα με τον βόθρο και τα κοινόχρηστα. Πάλεψέ το όσο μπορείς και θα είσαι άρχοντας αν τα καταφέρεις. Για τον άλλον ιδιοκτήτη καλά του έκανες καταγγελία, δεν φταίει ο ενοικιαστής αν ο άλλος π.χ σου φέρει τσιγγάνους μέσα, έτσι έχουνε μεγαλώσει δεν αλλάζει η νοοτροπία τους, ο ιδιοκτήτης φταίει για όλα, τσάκισέ τον όσο μπορείς με καλό και ψαγμένο δικηγόρο. Θα τα καταφέρω, όπως γίνεται πάντα όταν διεκδικείς ήρεμα το δίκιο σου. Αποφάσισα να μην τη χαρίζω πλέον σε κανέναν που υποτιμά τη νοημοσύνη μου, ειδικά όταν είναι και "νταής". 11 1
green gordon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θα πω μια μεγαλη κουβεντα τωρα. Θα με κραξετε το ξερω αλλα βαλτε το λιγο στο μυαλο σας πρωτα. Αν ο britgreek ηταν 1.90 εκανε 10 χρονια βαρη κ κυκλοφορουσε καμια φορα με αυτες τις φορμες του kick boxing ακομα στο προηγουμενο σπιτι θα ηταν. Γενικα ζουμε στη χωρα που ολοι ξερουν οτι τιμωρια δεν παιζει και ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.
BritGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Θα πω μια μεγαλη κουβεντα τωρα. Θα με κραξετε το ξερω αλλα βαλτε το λιγο στο μυαλο σας πρωτα. Αν ο britgreek ηταν 1.90 εκανε 10 χρονια βαρη κ κυκλοφορουσε καμια φορα με αυτες τις φορμες του kick boxing ακομα στο προηγουμενο σπιτι θα ηταν. Γενικα ζουμε στη χωρα που ολοι ξερουν οτι τιμωρια δεν παιζει και ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ. Είμαι και στο προηγούμενο σπίτι. Και στα δύο μένω. Δεν παίζει τόσο ρόλο αυτό. Αυτό που πλέον όλοι τρέμουν είναι η καταγγελία, γιατί είναι λίγοι αυτοί που είναι εντελώς εντάξει. Και να ξέρουν ότι θα το κάνεις. Δεν θεωρώ ότι με λυπάται κανείς. Πίστεψέ με, δεν είναι θέμα λύπης. Όλα στηρίζονται στην ανοχή που θεωρούν οι άλλοι ότι θα δείξουμε. Αν ξέρουν ότι δεν τους παίρνει, τρέμουν. Λειτουργεί. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από BritGreek
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μόνο χαμό; Παραλίγο να μου "κάνουν μήνυση". Δεν είχα πρόβλημα. Τους είπα να φέρουν επί τόπου όποιον νομίζουν. Τις βάνες τις είχαν κρύψει πίσω από δέντρα. Ολόκληρη εγκατάσταση. Φρόντισα να μαθευτεί ότι φεύγω για Λονδίνο για τρεις εβδομάδες, και με είδαν ξαφνικά μπροστά τους με συνεργείο. Τους έπιασα με όλα τα δικά μου γυρισμένα σ' αυτούς. Έγινε σόου. Η αποκατάσταση των σωληνώσεων τους πήγε 550 ευρώ. Η αποκατάσταση του κήπου, άλλα 300, γιατί μου αρέσουν τα λουλούδια. Επί τόπου. Ήρωας που δεν άρχισες χριστοπαναγίες κτλπ κτλπ... Πόσοι ήταν στο κόλπο? Όλοι? Φαντάζομαι ότι το πήγες εξωδικαστικά, αν και θα έπρεπε να τους τρέξεις στα δικαστήρια. Βέβαια θα ξεμπέρδευες σε καμια 10αρια χρόνια... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μόνο χαμό; Παραλίγο να μου "κάνουν μήνυση". Δεν είχα πρόβλημα. Τους είπα να φέρουν επί τόπου όποιον νομίζουν. Τις βάνες τις είχαν κρύψει πίσω από δέντρα. Ολόκληρη εγκατάσταση. Φρόντισα να μαθευτεί ότι φεύγω για Λονδίνο για τρεις εβδομάδες, και με είδαν ξαφνικά μπροστά τους με συνεργείο. Τους έπιασα με όλα τα δικά μου γυρισμένα σ' αυτούς. Έγινε σόου. Η αποκατάσταση των σωληνώσεων τους πήγε 550 ευρώ. Η αποκατάσταση του κήπου, άλλα 300, γιατί μου αρέσουν τα λουλούδια. Επί τόπου. Αρκετά έξυπνο αυτό που έκανες και τους είπες οτι πας Λονδίνο. Σαν το παιδάκι που φεύγει η μαμά από το σπίτι και πάει να κάνει τις σκανταλιές του και ξαφνικά γυρνάει η μαμά στο σπίτι και το πιάνει στα πράσσα. Στην θέση σου δεν παίζει να είχα σκεφτεί τέτοιο κόλπο. Είναι πάντως για πολύ ξύλο όλοι αυτοί, αφού τους τσάκωσες και τώρα δεν θα πληρώνεις τίποτα πάλι καλά.
apostol1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν λέει κάτι ο δικηγόρος και η μήνυση,εξώδικο,εαν δεν παρεις απόφαση δικαστηρίου για τα καρβουνα,ταράτσα κτλ
el00019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλά είμαι δουλειά αλλά έκατσα και διάβασα όλο το άλλο topic των κοινοχρήστων και τα καλά σημεία τα διάβαζα και στους συναδέλφους... ΡΕ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!! Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω ρε φίλε;;;;;;;;; 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν λέει κάτι ο δικηγόρος και η μήνυση,εξώδικο,εαν δεν παρεις απόφαση δικαστηρίου για τα καρβουνα,ταράτσα κτλ Για το ότι ψήνουν έξω δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αν πετάνε όπως αναφέρθηκε πιο πίσω σκουπίδια εκεί όντως παίζει πρόβλημα, είτε για φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για το ότι ψήνουν έξω δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αν πετάνε όπως αναφέρθηκε πιο πίσω σκουπίδια εκεί όντως παίζει πρόβλημα, είτε για φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας εχω την αισθηση οτι υπο καποιες συνθηκες μονο επιτρεπεται το αναμα φωτιας για μαγκαλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα