Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπερα guys. Απο συνηθεια ανοιγοντας τον Chrome, ανοιγω παντα ενα tab του Outlook mail. Το προβλημα ειναι πως συνδεεται ταυτοχρονα με το Skype μου (μεσω της ιστοσελιδας, οχι του προγραμματος) και δεν το θελω καθολου γιατι μια δυο επαφες με το που με βλεπουν με λιωνουν στα ΠΜ. Υπαρχει τροπος να αποσυνδεσω το Skype account απο το mircrosoft account ουτως ωστε οταν μπαινω στο μεηλ να μη συνδεεται απευθειας στο Skype? Ειναι παραλογο να μη γινεται, αλλα δεν εχω βρει καποιο τετοιο setting. Σε δευτερη ερωτηση, αν μπλοκαρω τις συγκεκριμενες επαφες, θα το δουν με καποιον τροπο? Σκεφτομαι πως προφανως οταν θελω να μιλησω μαζι τους θα τις ξεμπλοκαρω. Λειτουργει αυτο το σκεπτικο? Το invisible mode δε λειτουργει γιατι by default με συνδεει ως online.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Απολογουμαι για το bump, αλλα πραγματικα δεν εχω βρει λυση. Σκεφτομαι λοιπον να κανω το παρακατω. Ισχυει σα συλλογισμος? Δεν εχω και κανεναν καλο φιλο που να εχει Skype για να κανω τεστ Σε δευτερη ερωτηση, αν μπλοκαρω τις συγκεκριμενες επαφες, θα το δουν με καποιον τροπο? Σκεφτομαι πως προφανως οταν θελω να μιλησω μαζι τους θα τις ξεμπλοκαρω. Λειτουργει αυτο το σκεπτικο? Το invisible mode δε λειτουργει γιατι by default με συνδεει ως online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα