Billator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τι μέθοδο αποστολής έχεις βάλει; Αν σε πιάνει χρονικά αυτό που διάλεξες πας σε απλό συστημένο, διαφορετικά σε express συστημένο. Όπου λέει συστημένο έχει tracking number. Βέβαια ζητάς διευκρίνηση πριν το στείλεις για να το σιγουρέψεις. Εσύ τελικό ποσό παίρνεις 166$ ας πουμε περίπου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι χάνεις ένα 2-2,5% της αξίας στην μετατροπή νομίσματος αν τα ξοδέψεις σε ευρώ μέσω paypal.
Composer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Economy international Shipping είχα βάλει. Free. Σύμφωνα με αυτό, απλό θα έπρεπε να το στείλω. Αλλά λέμε τώρα για σίγουρα μιας και είναι η πρώτη πώληση.
Billator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Composer είπε Economy international Shipping είχα βάλει. Free. Σύμφωνα με αυτό, απλό θα έπρεπε να το στείλω. Αλλά λέμε τώρα για σίγουρα μιας και είναι η πρώτη πώληση. Πάτα στο Print Shipping Label από την παραγγελία και σου δείχνει το "Expected delivery date" που δείχνει το ebay στον αγοραστή σου. Πριν από αυτό δεν μπορεί να σου ανοίξει dispute ότι δεν έφτασε. Με απλό registered μια χαρά είσαι. Λογικά σε 15 μέρες θα το έχει.
Composer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ Billator για τη βοήθεια. Μου είπαν από ταχυδρομείο σε 10 μέρες θα είναι. Μια τελευταία ερώτηση: Εκεί στο αντικείμενο είχε επιλογές Mark as shipped και add tracking number. Το πρόσθεσα το tracking number, και τώρα εξαφανίστηκε η άλλη επιλογή. Λογικά θα ειδοποιηθεί αυτόματα όταν το στείλουν; Επίσης το tracking number μου έβγαζε αυτόματα USPS στον carrier όταν το έβαζα, οπότε το άφησα έτσι. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από Composer
Billator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ναι σου το είπα και σε προηγούμενο μήνυμα. Αν βάλεις tracking number στην ουσία δηλώνεται shipped εκείνη την στιγμή αυτόματα. Αν δεν έχεις tracking απλά βάζεις την επιλογή Mark as shipped για να μην έχεις πρόβλημα. Καλό είναι να βάζεις τον Carrier που χρησιμοποίησες δλδ τα ΕΛΤΑ σε εκείνο το πεδίο. Αλλά μπορείς να το αφήσεις έτσι γιατί με την επιλογή USPS μόλις φτάσει Αμερική ο πελάτης σου θα λαμβάνει ειδοποιήσεις απλά πατώντας πάνω στο νούμερο τις παραγγελίας του. USPS είναι τα αμερικάνικα ταχυδρομεία. Οπότε τώρα απλά αναμένεις να φτάσει χωρίς πρόβλημα 1
Composer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι. Πούλησα και κάτι άλλο μόλς τώρα στα $65. Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτε από αυτό: τα $24.80 ήταν αυτά που μου κρατάει το ebay για τα $200 που πούλησα το άλλο. Τώρα γιατί γράφει 32.24 και balance $57.04; Μήπως το fee τώρα για τα $65 είναι 32.24-24.80=7.44; Αλλά γιατί το γράφει έτσι; Έχω καταμπερδευτεί!
Billator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Πάτα "All account activity" να μας δείξεις αναλυτικά τι είναι οι χρεώσεις αυτές. Για όλα υπάρχει μια εξήγηση
Composer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Να, όπως φαίνεται κάτω δεξιά, τελικά τα συνολικά fees για αυτό που πούλησα τώρα είναι $7.44. Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς τα μπερδεύει πάνω. Τελοσπάντων.
Billator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει μία διπλοχρέωση της πρώτης σου πώλησης. Είναι bug don't worry. Έχει συμβεί κ σε άλλους βλέπω.
Composer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Billator είπε Υπάρχει μία διπλοχρέωση της πρώτης σου πώλησης. Είναι bug don't worry. Έχει συμβεί κ σε άλλους βλέπω. Ωωωω... Και δε θα χρειαστεί να κάνω τίποτα; Ίσως χρεώθηκε διπλά επειδή ήταν 2 ξεχωριστά listings των $100 το καθένα.
Billator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Composer είπε Ωωωω... Και δε θα χρειαστεί να κάνω τίποτα; Ίσως χρεώθηκε διπλά επειδή ήταν 2 ξεχωριστά listings των $100 το καθένα. Όχι δεν έχει σχέση αυτό μην ανησυχείς. Από ότι είδα θα διορθωθεί αυτόματα. Αν δεν και χρεωθείς το fees, κάνε με tag στο thread εδώ ή στείλε μου πμ να σου πω τι θα κάνεις. Λεφτά δεν χάνεις έτσι, και να γίνει θα σου επιστραφούν αμέσως από το Ebay.
Composer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Billator είπε Όχι δεν έχει σχέση αυτό μην ανησυχείς. Από ότι είδα θα διορθωθεί αυτόματα. Αν δεν και χρεωθείς το fees, κάνε με tag στο thread εδώ ή στείλε μου πμ να σου πω τι θα κάνεις. Λεφτά δεν χάνεις έτσι, και να γίνει θα σου επιστραφούν αμέσως από το Ebay. Τελικά διορθώθηκε! Τα δείχνει καλά τώρα! Σε ευχαριστώ και πάλι για όλη τη βοήθεια! Δε συμφέρει πάντως απ'ότι βλέπω να πουλάς στο ebay! Χάνεις πολλά! Και αν βάλεις περισσότερο την τιμή δε θα πωλούνται τα αντικείμενα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Composer
Billator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο λόγος είναι ότι σου προσφέρει πελάτες κ χώρο να πουλήσεις. Στην ουσία με μηδέν διαφήμιση μπορείς να πουλήσεις κάτι στο ebay. Δεν ισχύει αυτό πουθενά αλλού Αλλά κ εγώ πιστεύω ότι είναι πολλά αυτά που ζητά. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Billator
Composer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα'πρεπε να ανησυχώ που ακόμα δεν έχει φτάσει η αποστολή μου στις ΗΠΑ; 2 εβδομάδες έχουν περάσει, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να λέει "άφιξη στις ΗΠΑ¨; Δεν θα έχει νόημα να πάρω το ταχυδρομείο ε; θα μου πουν ό,τι λέει και το tracking στο site του ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Composer
Billator Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Composer είπε Θα'πρεπε να ανησυχώ που ακόμα δεν έχει φτάσει η αποστολή μου στις ΗΠΑ; 2 εβδομάδες έχουν περάσει, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να λέει "άφιξη στις ΗΠΑ¨; Δεν θα έχει νόημα να πάρω το ταχυδρομείο ε; θα μου πουν ό,τι λέει και το tracking στο site του ΕΛΤΑ. Εδώ τι λέει; Δοκίμασε τον κωδικό αναζήτησης που έχεις. https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα