spirosR7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλησπερα θελω να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια για να μεταφερω (εφοσον ειναι δυνατον) τον υπολογιστη μου απο την Ελλαδα στην Αγγλια και ποιο ειναι το κοστος. Ειναι desktop γυρω στα 8-10 κιλα πιστευω.
j0hnn1e Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Βαλίτσα με καλό τύλιγμα με φούσκα και προσευχή. Οι μεταφορικές θα σε γδάρουν ειδικά αν τον ασφαλίσεις
spirosR7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Επιτρεπετε να το περασω ως απλη αποσκευη με βαλιτσα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Επιτρεπετε να το περασω ως απλη αποσκευη με βαλιτσα;Το είχα κάνει (πολύ) παλιά και Βρετανία και Αμερική. Full tower και χωρίς υπέρβαρο. Ύστερα όμως ήρθε η τρομοκρατία. Ρώτα πάντως πάντως την εταιρεία, ποιος ξέρει.
spirosR7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αρα ευκολος τροπος δεν υπαρχει. Σκεφτηκα να το πουλησω και να επαιρνα εδω αλλα οι τιμες ειναι αστα να πανε...
dimpa16 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Και γιατι δεν περνεις μονο τα εσωτερικα κοματια του στη βαλιτσα σου, μαζι με τα ρουχα που θα τα προστατεψουν και να αγορασεις απο Αγγλια ενα κουτι?
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ψάξε για κάποια μεταφορική που να μπορεί να στο φέρει επάνω. Αλλιώς όπως είπαν παίρνεις τα πολύ βασικά κομμάτια και το κουτί εκει.
ASDIC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 παντως καλο ειανι να βγαλεις την καρτα γραφικων και οτι αλλο αιωρεται μεσα στο κουτι γτ σιγουρα θα σπασει. Η σωστη κινηση ειανι να το πουλησεις και να παρεις νεο εκει. Και εγω αυτο εχω κανει. Εαν και οι τιμες στις μνημες και καρτες γραφικων ειανι στον Θεο αυτον τον καιρο. 1
tzelen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως σίγουρα θα έβγαζα τον(τους) μηχανικό δίσκο και θα τον έπαιρνα χειραποσκευή. Δε νομίζω ότι οι baggage handlers είναι και οι πιο ευαισθητούληδες άνθρωποι του κόσμου (δεν κατηγορώ κανένα βέβαια). Στα υπόλοιπα του κουτιού, θα έβαζα μέσα ρούχα (αν τον έπαιρνα μαζί μου), ή αν τον έκανα φορτωτική θα έβαζα αφρολέξ.
BritGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αρα ευκολος τροπος δεν υπαρχει. Σκεφτηκα να το πουλησω και να επαιρνα εδω αλλα οι τιμες ειναι αστα να πανε... Να πας σε μια από τις φοιτητικές εστίες κοντά σου, και να πάρεις φυλλάδιο από μαγαζιά Ινδών που κολλάνε στους πίνακες ανακοινώσεων. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά Ινδών που φτιάχνουν αστέρια BTO, σε τιμές χαμηλότερες από αυτές στην Ελλάδα. Διαφορετικά, εδώ: http://www.metaforikiagglias.eu/index.php/2013-08-19-14-00-25 http://www.metafores.com/ http://metaforiki-agglias.blogspot.gr/
γροσερισοπ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 παίρνεις πράγματα που αξίζουν και μπορουνε να μεταφερθούνε ευκολα μέσα στα ρούχα (αν έχεις και τα κουτιά ακόμα καλυτερα)μετά ebay για αγωρά πχ κουτιου. τώρα σοβαρά αγγλία μπορεις να βρεις τα πάντα σε ευακαιρία .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα