De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως σε βίντεο και φωτογραφίες ποτέ δεν την καλύπτω αν το αυτοκίνητο είναι παράνομο. Ας με κυνηγήσει ο παράνομος για την πινακίδα (ποτέ μα ποτέ δεν το κάνουν γιατί ξέρουν ότι δεν τους συμφέρει, αρκούνται στο μόνο να στέλνουν απειλητικά μηνύματα τα οποία τα γράφω στα παλαιότερα). Είναι σαν 2 κακοποιούς να ληστέψει ο ένας το άλλον και να καλέσει ο άλλος την αστυνομία. Ειδικά δε αν κατεβάσουν κανάλι-προφίλ ή σβήσουν βίντεο έχω έτοιμο το επόμενο κανάλι κ το ξανανεβάζω. Βέβαια ποτέ δε βάζω σχολιασμό σε αυτά που ποστάρω πέρα από τοποθεσία και φωτογραφία από 3 τουλάχιστον γωνίες. Όσο δε βάζουν μυαλό αφιερώνω μερικές ωρίτσες το Σ/Κ και τους κάνω τη ζωή δύσκολη. Η τροχαία πάντως έχει χρησιμοποιήσει βίντεο που έχω ποστάρει κ σταμάτησε κάποια γαιδούρια σε συγκεριμένες περιοχές. Το να ποστάρεις ένα βίντεο για μια γειτονιά που έχουν όλοι σχοινί-κορδόνι το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο για μήνες, και μετά από 1 βδομάδα περίπου να βλέπεις ΟΛΑ μα ΌΛΑ τα παράνομα παρκαρισμένα με κλήσεις επάνω, είναι απίστευτο συναίσθημα και ωραίο κίνητρο για να συνεχίσεις να το κάνεις. Αν αυτό το έκαναν οι μισοί από μας πιστεύω η γαιδουριά θα περιοριζόταν σημαντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα