Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Για εναν δικο μου προσωπικο λογο θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει, αν ενα καταστημα μπορει να μου δωσει την δυνατοτητα να δω απο την καμερα ασφαλειας μια συγκεκριμενη ημερομηνια και ωρα. Να παω δηλαδη και να του πω να γυρισει πισω στο ιστορικο για να βρω εναν συγκεκριμενο πελατη.

Ειναι εφικτο η ειναι απορρητο και θα χρειαστω αστυνομια?

Θα μου πεις καλα ρε μεγαλε γιατι δεν πας επιτοπου εκει και ρωτας εδω. Ειναι καπως μακρυα το καταστημα και να μην κανω τσαμπα διαδρομη. Αν φυσικα γνωριζει καποιος.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κατάστημα είναι και ποιος ο λόγος; πχ έγινε κάποιο ατύχημα, έγκλημα ή απλά θες να μπανισεις γκομενακι;

Δημοσ.

Ενα συγγενικο μου προσωπο ειχε καρτα αλληλεγγυης σαν ανεργος, που καθε μηνα μπαινουν καποια χρηματα στην καρτα που ειναι μονο για αγορες. Δεν τραβας χρηματα. Καπου του επεσε, καποιος την βρηκε και την ιδια μερα μεσα σε 2 ωρες εκανε οτι αγορα μπορεσε με αποτελεσμα να αδειασει ολη την καρτα. Οταν κανεις αγορες κατω απο 20ευρω δεν χρειαζεται pin. Το καταστημα ειναι mini market. Απλα θελω να δω ποιος μπινες ειναι και απλα θελω να τον ξεφτιλισω που ενω ηξερε οτι ειναι απο φτωχο ανθρωπο, δεν την γυρισε πισω.

Ξερω ζηταω πολλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα συγγενικο μου προσωπο ειχε καρτα αλληλεγγυης σαν ανεργος, που καθε μηνα μπαινουν καποια χρηματα στην καρτα που ειναι μονο για αγορες. Δεν τραβας χρηματα. Καπου του επεσε, καποιος την βρηκε και την ιδια μερα μεσα σε 2 ωρες εκανε οτι αγορα μπορεσε με αποτελεσμα να αδειασει ολη την καρτα. Οταν κανεις αγορες κατω απο 20ευρω δεν χρειαζεται pin. Το καταστημα ειναι mini market. Απλα θελω να δω ποιος μπινες ειναι και απλα θελω να τον ξεφτιλισω που ενω ηξερε οτι ειναι απο φτωχο ανθρωπο, δεν την γυρισε πισω.

Ξερω ζηταω πολλα.

το ιδιο φοβαμαι και εγω μην παθω με την καρτα του κεα, ευχομαι να τον βρεις τον καριολη 

Δημοσ.

Καλησπερα. Για εναν δικο μου προσωπικο λογο θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει, αν ενα καταστημα μπορει να μου δωσει την δυνατοτητα να δω απο την καμερα ασφαλειας μια συγκεκριμενη ημερομηνια και ωρα. Να παω δηλαδη και να του πω να γυρισει πισω στο ιστορικο για να βρω εναν συγκεκριμενο πελατη.

Ειναι εφικτο η ειναι απορρητο και θα χρειαστω αστυνομια?

Θα μου πεις καλα ρε μεγαλε γιατι δεν πας επιτοπου εκει και ρωτας εδω. Ειναι καπως μακρυα το καταστημα και να μην κανω τσαμπα διαδρομη. Αν φυσικα γνωριζει καποιος.

καμερα εχουνε, τηλεφωνο δεν εχουνε;

Ξερω ζηταω πολλα.

και αν ειναι ο καταστηματαρχης; :fear:

• Like 1
Δημοσ.

καμερα εχουνε, τηλεφωνο δεν εχουνε;

και αν ειναι ο καταστηματαρχης; :fear:

Θα σου απαντουσα, αλλα βαριεμαι

το ιδιο φοβαμαι και εγω μην παθω με την καρτα του κεα, ευχομαι να τον βρεις τον καριολη

Να προσεχεις. Αν ειναι κανενας καραβλαχος μπορει να βγει και απο πανω αν τον χτυπησω και να φαω καμια μηνυση.

Αν αρνηθεί μονο με εισαγγελέα

Τοσο καλα. Τρεχα γυρευε δηλαδη

Δημοσ.

δεν ειρωνευομαι

η αποδειξη σπανιως δεν γραφει τηλ, ότι και να σου πουνε εδω, δεν σε βοηθαει, γιατι προφανως δεν εχει υποχρεωση να σου δειξει αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα ενδιαφερθει, παει με τον ανθρωπο

και ναι, μπορει να ειναι ο καταστηματαρχης

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν κρατάνε και πολύ μεγάλο αρχείο. Πιθανό να έχει σβηστεί δηλαδή. Πιστεύω όμως πως στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να το συζητήσεις απευθείας με τον μαγαζάτορα και μπορεί να βοηθήσει. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειρωνευομαι

η αποδειξη σπανιως δεν γραφει τηλ, ότι και να σου πουνε εδω, δεν σε βοηθαει, γιατι προφανως δεν εχει υποχρεωση να σου δειξει αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα ενδιαφερθει, παει με τον ανθρωπο

και ναι, μπορει να ειναι ο καταστηματαρχης

Οχι μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Πηγε σουπερμαρκετ...του επεσε..την πηρε καποιος και πηγε μετα και εβγαλε αναλυτικη αποδειξη απο την τραπεζα και ελεγε που πηγε ο τυπος και ψωνισε

Δημοσ.

Οχι..δε ζητανε δυστυχως

Μεγάλη βλακεία...

Δες μήπως βγάλεις άκρη ανεπίσημα αν εξηγήσεις την κατάσταση μπορεί να δείξουν κατανόηση...

Δημοσ.

εκτος απο το ηθικο του θεμματος οτι δηλαδη παει και τρωει τα λεφτα ενος ανθρωπου που ζει κατω απο το οριο της φτωχειας υπαρχει και ποινικο μερος, εγω προτεινω να πας προνοια για καταγγελια και αστυνομια 

Από τα καλά των ανέπαφων αυτό...δε ζητάνε ούτε καν ταυτότητα ε; 

οχι μεχρι 25 ευρω μπορει οποιος εχει την καρτα να κανει οτι αγορα θελει , νομιζω ειναι μεχρι 5 χ 25 την ημερα αν δεν κανω λαθος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...