De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Επειδη δεν υπαρζουν άνδρες σημερα, για αυτο ολη η καυλαντζα πήγε στα σοσιαλ. Αυτο υπήρχε πριν τα σοσιαλ, τα λαικς και οι φολοερς ηταν τα γνωστα πεσιματα, και τα σελφι ηταν τα γνωστα γκομενάκια. Το μονο που αλλαξε σημερ ειναι ο μεσος ανδρας, που οχι μονο θα ντραπει να μιλησει, αλλα θα ντραπει και να κοιταξει το γκομενακι. Βεβαια στα σοσιαλ θα πατησει το λαικ και θα παιξει μια μαλακια. Aυτές που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άντρες σήμερα, απλά ψάχνουν λάθος μέρη και λάθος άτομα. Όταν τρέχουν σαν στερημένες πίσω από τον κάθε μετροσέξουαλ και γκέι, (επειδή αυτό έχουν συνηθίσει να βλέπουν στα φεισμπούκια και τα μέσα γενικότερα), και δεν δίνουν δεκάρα για τον άλλον επειδή δεν έχει μούσκουλα, πυκνό μαλλί, άτριχο στήθος, έχει φαλάκρα κτλ θα τυχαίνουν ή σε αυτόν που δε ξέρει να αγαπήσει κ να γ@μήσει ή σε κάτι μάγκες τύπου σπαλιάρα που θα τους ρίξουν τα φλόκια στη μάπα και θα τις πετάξουν έξω από την πόρτα. Θέλουνε και τα παθαίνουν. Προσωπικά δε τις λυπάμαι καθόλου και όταν έχω καμια γνωστή (γιατί δε τις θεωρώ φίλες σε καμία περίπτωση) και κλαίγεται για τον κάθε λιμοκοντόρο που τις στραβοπήδηξε μου, θέλω να βαραώ το κεφάλι μου στο τοίχο... Εκεί Instagram, ραθυμία, ναρκισσισμός, αηδία. Φούλ Σατανίαση μιλάμε... 3
παπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 σωστα,αυτο φταιει. Φταιει; Τι πα να πει φταιει; Υπαρχει καποιο προβλημα ωστε κατι να φταιει; Aυτές που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άντρες σήμερα, απλά ψάχνουν λάθος μέρη και λάθος άτομα. Όταν τρέχουν σαν στερημένες πίσω από τον κάθε μετροσέξουαλ και γκέι, (επειδή αυτό έχουν συνηθίσει να βλέπουν στα φεισμπούκια και τα μέσα γενικότερα), και δεν δίνουν δεκάρα για τον άλλον επειδή δεν έχει μούσκουλα, πυκνό μαλλί, άτριχο στήθος, έχει φαλάκρα κτλ θα τυχαίνουν ή σε αυτόν που δε ξέρει να αγαπήσει κ να γ@μήσει ή σε κάτι μάγκες τύπου σπαλιάρα που θα τους ρίξουν τα φλόκια στη μάπα και θα τις πετάξουν έξω από την πόρτα. Θέλουνε και τα παθαίνουν. Προσωπικά δε τις λυπάμαι καθόλου και όταν έχω καμια γνωστή (γιατί δε τις θεωρώ φίλες σε καμία περίπτωση) και κλαίγεται για τον κάθε λιμοκοντόρο που τις στραβοπήδηξε μου, θέλω να βαραώ το κεφάλι μου στο τοίχο... Εκεί Instagram, ραθυμία, ναρκισσισμός, αηδία. Φούλ Σατανίαση μιλάμε... Απο ποτε ψαχνουν τα γκομενακια; Ανέκαθεν τα γκομςνακια προκαλούσαν.
web_assasin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Γραφε λιγο πιο ανθρωπινα γιατι δε βγαζεις πολυ νοημα οπως τα γραφεις.
Hellaslover Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Οπως ειπα πριν, οι αντρες για μια γυναικα ειναι αξεσουαρ στη σημερινη εποχη-εχει πολυ να κανει με τον φεμινισμο που εξαπλωνετε και στην ελλαδα. Αν ταιριαζει το στιλ του με το στιλ της τοτε παει μαζι του, δε παιζουν συναισθηματα. Αναγκη δεν εχει η γκομενα γιατι πεφτουν με τα μουτρα οι αντρες (και φταιμε εμεις) οταν γραφουμε "πω πω εισαι θεα" κτλ κατω απο τις φωτος τους. Δε φταιει το ινσταγκραμ σ'αυτο, απο ανεκαθεν κορναραμε,σφυριζαμε η λεγαμε διαφορα σε περαστικες. Η διαφορα τωρα ειναι οτι αυτο το attention το παιρνουν απο τους χιλιαδες followers που εχουν καθε φορα που ανεβαζουν μια φωτο vs να της σφυριξουν 2-3 ατομα στο δρομο προ ινσταγκραμ εποχες. Εχω περιεργια να δω πως θα ειναι η κοινωνια σε 20-30 χρονια. Θα χουμε γεμησει απο single moms οπως στην αμερικη; Επειδη δεν υπαρζουν άνδρες σημερα, για αυτο ολη η καυλαντζα πήγε στα σοσιαλ. Αυτο υπήρχε πριν τα σοσιαλ, τα λαικς και οι φολοερς ηταν τα γνωστα πεσιματα, και τα σελφι ηταν τα γνωστα γκομενάκια. Το μονο που αλλαξε σημερ ειναι ο μεσος ανδρας, που οχι μονο θα ντραπει να μιλησει, αλλα θα ντραπει και να κοιταξει το γκομενακι. Βεβαια στα σοσιαλ θα πατησει το λαικ και θα παιξει μια μαλακια. Σωστα. Υπαρχουν 2 λογοι που ντρεπονται, κυριως οι πολυ νεοι: 1. Οι τσοντες, εχουν ευκολη προσβαση στο "σεξ" και δε το κυνηγανε στην πραγματικη ζωη τοσο και 2. Οι γκομενες το παιζουν καποιες και λες αυτη ειναι πολλα κυβικα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καλά αυτό με τις μπαζόλες στο facebook και την ψευτικη επιβράβευση από τις "Φιλες" τους είναι σε άλλη διάσταση. Δραμαμίνη 1000mg. 1
παπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Οι γκόμενες που το παίζουν καποιες ειναι οι λεγόμενες ψηλομυτες, αυτες τις εχουμε χεσμενες και δεν ειναι του θεματος μας. Οι τσοντες ειναι δικαιολογία του γεγονότος πως δεν υπαρχουν ανδρες. Το θεμα ειναι το γεγονός.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Επειδη δεν υπαρζουν άνδρες σημερα, για αυτο ολη η καυλαντζα πήγε στα σοσιαλ. Αυτο υπήρχε πριν τα σοσιαλ, τα λαικς και οι φολοερς ηταν τα γνωστα πεσιματα, και τα σελφι ηταν τα γνωστα γκομενάκια. Το μονο που αλλαξε σημερ ειναι ο μεσος ανδρας, που οχι μονο θα ντραπει να μιλησει, αλλα θα ντραπει και να κοιταξει το γκομενακι. Βεβαια στα σοσιαλ θα πατησει το λαικ και θα παιξει μια μαλακια. Έχεις απόλυτο δίκιο και είμαι ένας από αυτούς που ντρέπεται. Αλλά ρε παιδί μου, όταν πας σε μια να της πιάσεις κουβέντα και σε αποστομώνει με ένα βλέμμα υποτιμητικό και ντίβας τι κάνεις; Δεν έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου; Σε μένα πάντως έχει.
παπι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο και είμαι ένας από αυτούς που ντρέπεται. Αλλά ρε παιδί μου, όταν πας σε μια να της πιάσεις κουβέντα και σε αποστομώνει με ένα βλέμμα υποτιμητικό και ντίβας τι κάνεις; Δεν έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου; Σε μένα πάντως έχει. Και σε μένα έχει. Που να ερωτευτείς, εκει να δεις τι θα παθεις αν φας άκυρο. Εμβρυακή στ;ση στη μπανιέρα και το δάχτυλο για πιπίλα. Τεσπα, καλύτερα να φας ακυρο παρα να εισαι σε φαση "γιατί δεν εκανα τιποτα". 2
apostol1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η γυναικα απο τη φυση της πρεπει να ειναι ομορφη,σεξι και να το δειχνει στο Facebook και σε ολα τα κοινωνικα δυκτια. Ο αντρας απο την πλευρα του ως κυνηγος, δυναμωμει οταν βλεπει μια γυναικα ομορφη. Σε αυτο τον βοηθανε πολυ και τα κοινωνικα δυκτια ετσι ωστε να μην ψαχνεται στα τυφλα. Επισης μετραει και η ποικιλια. Εγω προσωπικα εχω πολυ ομορφη γυναικα αλλα επειδη ειμαστε 10 χρονια μαζι, ψαχνω συνεχως για καινουργια γκομενακια για να ζησω με αυτες 3-4 μηνες με σκοπο να τονωθω και να ανανεωθω, χωρις ομως να αφησω τη γυναικα μου γιατι ειναι δυσκολο να βρω κατι τοσο καλο σε βαθος χρονου. Αυτη ειναι η αντρικη και η γυναικια φυση στην συγχρονη εποχη. 1
doctorkostis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Η γυναικα απο τη φυση της πρεπει να ειναι ομορφη,σεξι και να το δειχνει στο Facebook και σε ολα τα κοινωνικα δυκτια. Ο αντρας απο την πλευρα του ως κυνηγος, δυναμωμει οταν βλεπει μια γυναικα ομορφη. Σε αυτο τον βοηθανε πολυ και τα κοινωνικα δυκτια ετσι ωστε να μην ψαχνεται στα τυφλα. Επισης μετραει και η ποικιλια. Εγω προσωπικα εχω πολυ ομορφη γυναικα αλλα επειδη ειμαστε 10 χρονια μαζι, ψαχνω συνεχως για καινουργια γκομενακια για να ζησω με αυτες 3-4 μηνες με σκοπο να τονωθω και να ανανεωθω, χωρις ομως να αφησω τη γυναικα μου γιατι ειναι δυσκολο να βρω κατι τοσο καλο σε βαθος χρονου. Αυτη ειναι η αντρικη και η γυναικια φυση στην συγχρονη εποχη. Ωραία το έχεις φτιάξει, το δικαιολογείς και ψευδο-επιστημονικά, σούπερ. Εγώ δε θα κρίνω γιατί δε με νοιάζει (όπως λέει και το ρητό, μακριά απ' τον κώλο μας, ας είναι και πέντε πόντους). Στη σύζυγο παίζει η ίδια ξήγα να υποθέσω; 10
Vapir Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 οι μόνοι που έχουν θέμα με την προβολή του σώματος 3ων ειναι οι άσχημοι που ζηλεύουν ή όσοι δεν τρώνε κ σκυλεύουν χαχγια τα υπόλοιπα ναι κ εμένα μ φαίνεται μαλακία σε ορισμένες περιπτώσεις , αυτό που περιγράφει ο op το έχω δει απο φίλη σε ακραία μορφή κ αναγκαζόμουν να κάνω και like μην παρεξηγηθεί (ημουν στις καλές μου) , μια μέρα με πέτυχε στις κακές μου κ της είπα τη γνώμη μου κ παρεξηγήθηκε σχετικά με τον ναρκισσισμό επειδή έχει γίνει καραμέλα για να χαρακτηρίζει τον οποιοδήποτε προβάλει το σώμα του στα social media ..δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει ναρκισσιστής ..να θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο ον/είδος και τους υπόλοιπους ανθρώπους κατώτερα όντα και σκουπίδια.. είχα ένα γνωστό , real life Patrick Bateman
παπι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ωραία το έχεις φτιάξει, το δικαιολογείς και ψευδο-επιστημονικά, σούπερ. Εγώ δε θα κρίνω γιατί δε με νοιάζει (όπως λέει και το ρητό, μακριά απ' τον κώλο μας, ας είναι και πέντε πόντους). Στη σύζυγο παίζει η ίδια ξήγα να υποθέσω; Βασικα εχω ενα φιλαράκι στην ιδια φαση. Γυναίκα παιδια και γκομενα. Με αρκετη κουβεντα που καναμε, εβγαλα το συμπέρασμα οτι απλα υπάρχουν και αυτοι. Προσωπικα αν ςψαχνα για γκόμενα οντας παντρεμενος, τοτε θα χωριζα.
apostol1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ωραία το έχεις φτιάξει, το δικαιολογείς και ψευδο-επιστημονικά, σούπερ. Εγώ δε θα κρίνω γιατί δε με νοιάζει (όπως λέει και το ρητό, μακριά απ' τον κώλο μας, ας είναι και πέντε πόντους). Στη σύζυγο παίζει η ίδια ξήγα να υποθέσω; με τη γυναικα μου ειμαι σκληρος και παλαιων αρχων.Εγω μιλαω πως λειτουργουν οι αντρες σημερα, σε γκομενακια που δεν εχουν μακροχρονια σχεση.Σε ολους του αντρες αρεσει η γυναικα να ειναι σεξι,αδυνατη κτλ και να το δειχνει.Αυτο δειχνει οτι σεβεται και αγαπαει τον εαυτο της.πρακτικα απο τις εμπειριες μου πιστευω οτι τα γκομενακια δειψανε πιο πολυ για περιπετεια και γι αυτο το λογο ειμαστε αμειλικτοι και χτυπαμε οτι ομορφο κινειται.απλα πραγματα. 1
Hellaslover Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο και είμαι ένας από αυτούς που ντρέπεται. Αλλά ρε παιδί μου, όταν πας σε μια να της πιάσεις κουβέντα και σε αποστομώνει με ένα βλέμμα υποτιμητικό και ντίβας τι κάνεις; Δεν έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου; Σε μένα πάντως έχει. Οταν το κανει αυτο τοτε κατευθειαν σταματας και απομακρυνεσε. Μου χει τυχει πολλες φορες και το χω κανει και μετα την βλεπεις με υφος "wtf δε θα μου τη πεσεις;"
apostol1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο και είμαι ένας από αυτούς που ντρέπεται. Αλλά ρε παιδί μου, όταν πας σε μια να της πιάσεις κουβέντα και σε αποστομώνει με ένα βλέμμα υποτιμητικό και ντίβας τι κάνεις; Δεν έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου; Σε μένα πάντως έχει. φιλε, δεν ειναι απολυτο αυτο που λες. πολλες που το παιζουν ντιβες ειναι οι πιο καλες και υπακουες στο κρεβατι. Η αυτοπεποιθηση δεν κολλαει καπου, με τοση ευρεια γκαμα γυναικων που παιζουν σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις