cheaptech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Το θέμα έχει ως εξής. Ακούμπησα την εξ μονάδα από το κλιματιστικό και ένιωσα ένα γαργαλητό, με δοκιμαστικό η λυχνία ανάβει κανονικά και αυτό γίνεται η δουλεύει η όχι η συσκευή. Το σπίτι έχει αντί ηλεκτροπληξίακο και δεν έχει ρίξει ασφάλειες ποτέ επίσης να πω ότι ρεύμα πείρε από μπουάτ κλασικά. Υπάρχει θέμα η είναι φυσιολογικό; γιατί συμβαίνει αυτό;
sixfeetunder Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παρομια περιπτωση σε εμενα ειχε αποκολληθει η γειωση στην κολωνα της ΔΕΗ.Κοιταξε το αμεσα.εγω το ειχα αφησει μηνες αφου ειχα φτασει σε σημειο να μην μπορω να ακουμπησω μεταλλα στο σπιτι ιδιως με τα ποδια χερια βρεγμενα .Την γλυτωσα με λιγα λογια.Τεσπα.Αμεσα κοιταξε το γνωμη μου
cheaptech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παρομια περιπτωση σε εμενα ειχε αποκολληθει η γειωση στην κολωνα της ΔΕΗ.Κοιταξε το αμεσα.εγω το ειχα αφησει μηνες αφου ειχα φτασει σε σημειο να μην μπορω να ακουμπησω μεταλλα στο σπιτι ιδιως με τα ποδια χερια βρεγμενα .Την γλυτωσα με λιγα λογια.Τεσπα.Αμεσα κοιταξε το γνωμη μου ναι θα καλέσω τον εγκαταστατη την δευτέρα δεν το συζητάμε,απλά σε εμένα έχει θέμα μόνο αυτό και τίποτα άλλο στο σπίτι.
nvel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παρομια περιπτωση σε εμενα ειχε αποκολληθει η γειωση στην κολωνα της ΔΕΗ. η δεη δεν σου φέρνει αγωγό γείωσης οπότε είναι αδύνατο να σου "αποκολληθεί" 3
sixfeetunder Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 η δεη δεν σου φέρνει αγωγό γείωσης οπότε είναι αδύνατο να σου "αποκολληθεί" δεν ξερω αν εχει σχεση με το οτι εχω τριφασικο αλλα το συνεργειο της Δεη που ανεβηκε στην κολωνα αυτο με ειπε.αφου πρωτα καλεσα ηλεκτρολογο ιδιωτη και κοιταξαμε και την γειωση στο σπιτι πρωτα .Επειτα καλεσα την Δεη και ηρθε οπου και λυθηκε το προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μπορεί να μην έχει γίνει σωστά η σύνδεση του κλιματιστικού με την παροχή. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με απορροφητήρα, είχε πρόβλημα το καλώδιο προς την πρίζα (γείωση), θα το φτιάξει ο ηλεκτρολόγος...
fakiris31 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 δεν ξερω αν εχει σχεση με το οτι εχω τριφασικο αλλα το συνεργειο της Δεη που ανεβηκε στην κολωνα αυτο με ειπε.αφου πρωτα καλεσα ηλεκτρολογο ιδιωτη και κοιταξαμε και την γειωση στο σπιτι πρωτα .Επειτα καλεσα την Δεη και ηρθε οπου και λυθηκε το προβλημαΛογικά θα είχανε και άλλοι πρόβλημα στη γειτονιά σου όμως έτσι δεν ειναι;
sixfeetunder Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Λογικά θα είχανε και άλλοι πρόβλημα στη γειτονιά σου όμως έτσι δεν ειναι. λογικα ναι,αν και ειμαι η τελευταια κολονα της Δεη που παιρνω,Στην δικια μου κολονα ειχε ξεκολησει.δεν ειναι η πρωτη φορα.σε 20 χρονια περιπου ειναι η δευτερη που συνεβει
veteranos123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 H ΔΕΗ από την κολόνα φέρνει φάση και ουδέτερο. Φέρε ηλεκτρολόγο να αποκαταστήσει την βλάβη, πιθανών να μην έχει συνδεθεί η γείωση ή να μην υπάρχει καν. Επίσης αν είναι παλιό το σπίτι τότε η γείωση γινόταν στους σωλήνες του νερού, όποτε αν άλλαξε σωλήνες νερού και έβαλες πλαστικούς τότε δεν έχεις γείωση σε όλο το σπίτι. Πρέπει να ελέγξει ηλεκτρολόγος την γείωση στο σπίτι σου 2
veteranos123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2017 από veteranos123
Ntinaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ο ουδέτερος είναι και η γείωση στη ΔΕΗ. τελευταια φορα που κοιταξα η γειωση ειναι ενα σιδερο στο χωμα. εχει αλλαξει κατι?
nvel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ο ουδέτερος είναι και η γείωση στη ΔΕΗ. το ότι ο ουδέτερος γειώνεται σε ένα σημείο στο σύστημα ΤΤ και σε πολλαπλά σε ΤΝ δεν σημαίνει και ότι είναι η γείωση της ΕΗΕ, με το να μην έχεις γείωση και να επαφίεσε στον ουδέτερο για να γειωθεί η ΕΗΕ κινδυνεύει η ζωή των χρηστών της ΕΗΕ 1
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το ρελε λειτουργεί αν πατας το κουμπι τεστ πεφτει ?
cheaptech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το ρελε λειτουργεί αν πατας το κουμπι τεστ πεφτει ? ναι το ρελε λειτουργεί κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα