Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καινουριο ψυγειο Morris  και σημερα σταματησε να δουλευει , τα φωτα αναβουν κανονικα αλλα η μηχανη  τιποτα! Πως θα καταλαβω οτι χαλασε εντελως ; τι μπορει να συμβαινει ;

Δημοσ.

Και η συντήρηση και η κατάψυξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βάλε το χέρι στα πλαινά αν είναι νέου τύπου ή πίσω αν έχει πλέγμα.

Αν το  νοιώσεις ζεστό στο χέρι σου το μοτέρ δουλεύει αλλά αλλά υπάρχει πρόβλημα με το φρέο οπότε μάστορα.

Αν είναι κρύο και δεν ακούγεται καθόλου τότε πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με το μοτέρ οπότε πας πάλι για μάστορα στην

αντιπροσωπεία αν είναι εντός εγγύησης

Δημοσ.

Και η συντήρηση και η κατάψυξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βάλε το χέρι στα πλαινά αν είναι νέου τύπου ή πίσω αν έχει πλέγμα.

Αν το νοιώσεις ζεστό στο χέρι σου το μοτέρ δουλεύει αλλά αλλά υπάρχει πρόβλημα με το φρέο οπότε μάστορα.

Αν είναι κρύο και δεν ακούγεται καθόλου τότε πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με το μοτέρ οπότε πας πάλι για μάστορα στην

αντιπροσωπεία αν είναι εντός εγγύησης

Ηταν παγωμένο τώρα άρχισε να δουλεύει κανονικά, φρεον αυτά νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις είναι φιξ.

Δημοσ.

Ηταν παγωμένο τώρα άρχισε να δουλεύει κανονικά, φρεον αυτά νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις είναι φιξ.

Μπορείς. Αν δεν υπάρχει βαλβίδα στο κύκλωμα, υπάρχει τεχνική που ο ψυκτικός ανοίγει μια τρύπα στην σωλήνωση και φτιάχνει δική του οπή επι τόπου για να περάσει φρέον, σου προσθέτει μια βαλβίδα και μένει εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς. Αν δεν υπάρχει βαλβίδα στο κύκλωμα, υπάρχει τεχνική που ο ψυκτικός ανοίγει μια τρύπα στην σωλήνωση και φτιάχνει δική του οπή επι τόπου για να περάσει φρέον, σου προσθέτει μια βαλβίδα και μένει εκεί.

πιθανον στα παλια να μπορεις Η  στα επαγγελματικα - οπως και να εχει αυτο το ψυγειο μου ειναι καινουριο και μου εκανε εντυπωση που σταματησε να δουλευει το μοτερ.

Δημοσ.

morris είναι ότι χειρότερο ως επιλογή ηλεκτρικής συσκευής 

Παντελώς αναξιόπιστα 

και εντάξει μια καφετιέρα πάει και έρχεται, ψυγείο όμως που μπορεί να σε αφήσει με σακούλες αλλοιωμένων προιόντων για τα σκουπίδια είναι η χειρότερη επιλογή μακράν  

Δημοσ.

πιθανον στα παλια να μπορεις Η  στα επαγγελματικα - οπως και να εχει αυτο το ψυγειο μου ειναι καινουριο και μου εκανε εντυπωση που σταματησε να δουλευει το μοτερ.

Σε όλα γίνεται, τρυπάει την σωλήνα με ένα εξάρτημα και βιδώνεται/εφαρμόζεται επι τόπου επάνω στην σωλήνα, λειτουργεί ως βαλβίδα και μένει μόνιμα δεν αφαιρείται. Το είχε κάνει ψυκτικός σε ψύκτη liebherr που ήθελε συμπλήρωση με φρέον και δεν είχε βαλβίδα.

• Like 1
Δημοσ.

morris είναι ότι χειρότερο ως επιλογή ηλεκτρικής συσκευής

Παντελώς αναξιόπιστα

και εντάξει μια καφετιέρα πάει και έρχεται, ψυγείο όμως που μπορεί να σε αφήσει με σακούλες αλλοιωμένων προιόντων για τα σκουπίδια είναι η χειρότερη επιλογή μακράν

Έτυχε φίλε εξάλλου είναι ως δεύτερο όχι ως κύριο ψυγείο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο η μάρκα, όσο οι θερμοκρασίες και οι σκόνες/μαλλιά που μαζεύουν στα σημεία αερισμού τους και το πόσο τυχεροί είμαστε με τα ηλεκτρικά. Ντουλάπα ψυγείο Amana, εισαγωγή από Αμερική και τηλεσκοπικός γερανός να μου το ανεβάσει σπίτι, μόλις το βάλαμε στο ρεύμα κάηκε. Έγινε σκέτη ντουλάπα στην αποθήκη. Πάλι ντουλάπα General Electric, 25 μέρες από την αγορά, κάηκε το μοτέρ. Το πήραν, δεν μας το αντικατέστησαν, το έφτιαξαν και το ξαναέφεραν.Μιλάμε για ψυγεία των 3000+ σε λεφτά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο η μάρκα, όσο οι θερμοκρασίες και οι σκόνες/μαλλιά που μαζεύουν στα σημεία αερισμού τους και το πόσο τυχεροί είμαστε με τα ηλεκτρικά. Ντουλάπα ψυγείο Amana, εισαγωγή από Αμερική και τηλεσκοπικός γερανός να μου το ανεβάσει σπίτι, μόλις το βάλαμε στο ρεύμα κάηκε. Έγινε σκέτη ντουλάπα στην αποθήκη. Πάλι ντουλάπα General Electric, 25 μέρες από την αγορά, κάηκε το μοτέρ. Το πήραν, δεν μας το αντικατέστησαν, το έφτιαξαν και το ξαναέφεραν.Μιλάμε για ψυγεία των 3000+ σε λεφτά.

Το κλίμα της Ελλάδας είναι δύσκολο, μέσα στο σπίτι οι πιο πολλοί έχουν 30+ οπότε το ψυγείο βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το κλίμα της Ελλάδας είναι δύσκολο, μέσα στο σπίτι οι πιο πολλοί έχουν 30+ οπότε το ψυγείο βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Με Tropical ή Sub-Tropical κλιματική ζώνη στο ψυγείο είμαστε καλυμμένοι πάντως. 

ST (Sub Tropical) +18oC έως +38oC T (Tropical) +18oC έως +43oC
Δημοσ.

Με Tropical ή Sub-Tropical κλιματική ζώνη στο ψυγείο είμαστε καλυμμένοι πάντως.

ST (Sub Tropical) +18oC έως +38oC T (Tropical) +18oC έως +43oC

Δεν παίζει ρόλο το μοντέλο, η περιοχή που ζεις και το σπίτι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το μοντέλο, η περιοχή που ζεις και το σπίτι;

Αν το προϊόν που αγοράσεις είναι rated ST και T, υποτίθεται ότι αντέχει αυτές τις θερμοκρασίες που ανέφερα.

Αν ζεις σε άλλη χώρα που δεν τις πιάνει μπορεί να πάρεις Ν και SN που παίζουν πιο κάτω.

Ν (Normal) +16oC έως +32oC SN (Sub Normal) +10oC έως +32oC

Αυτές είναι οι 4 κατηγορίες κλιματικών ζωνών που έχουν τα ψυγεία...

Δημοσ.

Αν το προϊόν που αγοράσεις είναι rated ST και T, υποτίθεται ότι αντέχει αυτές τις θερμοκρασίες που ανέφερα.

Αν ζεις σε άλλη χώρα που δεν τις πιάνει μπορεί να πάρεις Ν και SN που παίζουν πιο κάτω.

Ν (Normal) +16oC έως +32oC SN (Sub Normal) +10oC έως +32oC

Αυτές είναι οι 4 κατηγορίες κλιματικών ζωνών που έχουν τα ψυγεία...

Ούτε το είδα να σου πω την αλήθεια, λογικά είναι μέσα σε αυτά που γράφεις αλλά όταν στην κουζίνα έχω 35 βαθμούς δεν ζει τίποτα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...