samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εχω καινουριο ψυγειο Morris και σημερα σταματησε να δουλευει , τα φωτα αναβουν κανονικα αλλα η μηχανη τιποτα! Πως θα καταλαβω οτι χαλασε εντελως ; τι μπορει να συμβαινει ;
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Και η συντήρηση και η κατάψυξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Βάλε το χέρι στα πλαινά αν είναι νέου τύπου ή πίσω αν έχει πλέγμα. Αν το νοιώσεις ζεστό στο χέρι σου το μοτέρ δουλεύει αλλά αλλά υπάρχει πρόβλημα με το φρέο οπότε μάστορα. Αν είναι κρύο και δεν ακούγεται καθόλου τότε πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με το μοτέρ οπότε πας πάλι για μάστορα στην αντιπροσωπεία αν είναι εντός εγγύησης
samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Και η συντήρηση και η κατάψυξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Βάλε το χέρι στα πλαινά αν είναι νέου τύπου ή πίσω αν έχει πλέγμα. Αν το νοιώσεις ζεστό στο χέρι σου το μοτέρ δουλεύει αλλά αλλά υπάρχει πρόβλημα με το φρέο οπότε μάστορα. Αν είναι κρύο και δεν ακούγεται καθόλου τότε πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με το μοτέρ οπότε πας πάλι για μάστορα στην αντιπροσωπεία αν είναι εντός εγγύησης Ηταν παγωμένο τώρα άρχισε να δουλεύει κανονικά, φρεον αυτά νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις είναι φιξ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ηταν παγωμένο τώρα άρχισε να δουλεύει κανονικά, φρεον αυτά νομίζω δεν μπορείς να αλλάξεις είναι φιξ. Μπορείς. Αν δεν υπάρχει βαλβίδα στο κύκλωμα, υπάρχει τεχνική που ο ψυκτικός ανοίγει μια τρύπα στην σωλήνωση και φτιάχνει δική του οπή επι τόπου για να περάσει φρέον, σου προσθέτει μια βαλβίδα και μένει εκεί. 1
samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μπορείς. Αν δεν υπάρχει βαλβίδα στο κύκλωμα, υπάρχει τεχνική που ο ψυκτικός ανοίγει μια τρύπα στην σωλήνωση και φτιάχνει δική του οπή επι τόπου για να περάσει φρέον, σου προσθέτει μια βαλβίδα και μένει εκεί. πιθανον στα παλια να μπορεις Η στα επαγγελματικα - οπως και να εχει αυτο το ψυγειο μου ειναι καινουριο και μου εκανε εντυπωση που σταματησε να δουλευει το μοτερ.
SnapShot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 morris είναι ότι χειρότερο ως επιλογή ηλεκτρικής συσκευής Παντελώς αναξιόπιστα και εντάξει μια καφετιέρα πάει και έρχεται, ψυγείο όμως που μπορεί να σε αφήσει με σακούλες αλλοιωμένων προιόντων για τα σκουπίδια είναι η χειρότερη επιλογή μακράν
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 πιθανον στα παλια να μπορεις Η στα επαγγελματικα - οπως και να εχει αυτο το ψυγειο μου ειναι καινουριο και μου εκανε εντυπωση που σταματησε να δουλευει το μοτερ. Σε όλα γίνεται, τρυπάει την σωλήνα με ένα εξάρτημα και βιδώνεται/εφαρμόζεται επι τόπου επάνω στην σωλήνα, λειτουργεί ως βαλβίδα και μένει μόνιμα δεν αφαιρείται. Το είχε κάνει ψυκτικός σε ψύκτη liebherr που ήθελε συμπλήρωση με φρέον και δεν είχε βαλβίδα. 1
samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 morris είναι ότι χειρότερο ως επιλογή ηλεκτρικής συσκευής Παντελώς αναξιόπιστα και εντάξει μια καφετιέρα πάει και έρχεται, ψυγείο όμως που μπορεί να σε αφήσει με σακούλες αλλοιωμένων προιόντων για τα σκουπίδια είναι η χειρότερη επιλογή μακράν Έτυχε φίλε εξάλλου είναι ως δεύτερο όχι ως κύριο ψυγείο.
BritGreek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο η μάρκα, όσο οι θερμοκρασίες και οι σκόνες/μαλλιά που μαζεύουν στα σημεία αερισμού τους και το πόσο τυχεροί είμαστε με τα ηλεκτρικά. Ντουλάπα ψυγείο Amana, εισαγωγή από Αμερική και τηλεσκοπικός γερανός να μου το ανεβάσει σπίτι, μόλις το βάλαμε στο ρεύμα κάηκε. Έγινε σκέτη ντουλάπα στην αποθήκη. Πάλι ντουλάπα General Electric, 25 μέρες από την αγορά, κάηκε το μοτέρ. Το πήραν, δεν μας το αντικατέστησαν, το έφτιαξαν και το ξαναέφεραν.Μιλάμε για ψυγεία των 3000+ σε λεφτά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Απο την στιγμη που ειναι 40 ημερως μιλας με το καταστημα 1
samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο η μάρκα, όσο οι θερμοκρασίες και οι σκόνες/μαλλιά που μαζεύουν στα σημεία αερισμού τους και το πόσο τυχεροί είμαστε με τα ηλεκτρικά. Ντουλάπα ψυγείο Amana, εισαγωγή από Αμερική και τηλεσκοπικός γερανός να μου το ανεβάσει σπίτι, μόλις το βάλαμε στο ρεύμα κάηκε. Έγινε σκέτη ντουλάπα στην αποθήκη. Πάλι ντουλάπα General Electric, 25 μέρες από την αγορά, κάηκε το μοτέρ. Το πήραν, δεν μας το αντικατέστησαν, το έφτιαξαν και το ξαναέφεραν.Μιλάμε για ψυγεία των 3000+ σε λεφτά. Το κλίμα της Ελλάδας είναι δύσκολο, μέσα στο σπίτι οι πιο πολλοί έχουν 30+ οπότε το ψυγείο βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το κλίμα της Ελλάδας είναι δύσκολο, μέσα στο σπίτι οι πιο πολλοί έχουν 30+ οπότε το ψυγείο βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Με Tropical ή Sub-Tropical κλιματική ζώνη στο ψυγείο είμαστε καλυμμένοι πάντως. ST (Sub Tropical) +18oC έως +38oC T (Tropical) +18oC έως +43oC
samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Με Tropical ή Sub-Tropical κλιματική ζώνη στο ψυγείο είμαστε καλυμμένοι πάντως. ST (Sub Tropical) +18oC έως +38oC T (Tropical) +18oC έως +43oC Δεν παίζει ρόλο το μοντέλο, η περιοχή που ζεις και το σπίτι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν παίζει ρόλο το μοντέλο, η περιοχή που ζεις και το σπίτι; Αν το προϊόν που αγοράσεις είναι rated ST και T, υποτίθεται ότι αντέχει αυτές τις θερμοκρασίες που ανέφερα. Αν ζεις σε άλλη χώρα που δεν τις πιάνει μπορεί να πάρεις Ν και SN που παίζουν πιο κάτω. Ν (Normal) +16oC έως +32oC SN (Sub Normal) +10oC έως +32oC Αυτές είναι οι 4 κατηγορίες κλιματικών ζωνών που έχουν τα ψυγεία...
samari75 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν το προϊόν που αγοράσεις είναι rated ST και T, υποτίθεται ότι αντέχει αυτές τις θερμοκρασίες που ανέφερα. Αν ζεις σε άλλη χώρα που δεν τις πιάνει μπορεί να πάρεις Ν και SN που παίζουν πιο κάτω. Ν (Normal) +16oC έως +32oC SN (Sub Normal) +10oC έως +32oC Αυτές είναι οι 4 κατηγορίες κλιματικών ζωνών που έχουν τα ψυγεία... Ούτε το είδα να σου πω την αλήθεια, λογικά είναι μέσα σε αυτά που γράφεις αλλά όταν στην κουζίνα έχω 35 βαθμούς δεν ζει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα