Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεις να καταλαβεις απλα πραγματα.Αλλο οικογενεια και αλλο σχεσεις.Οποιος κανει οικογενεια δεν σημαινει οτι κλεινεται για την υπολοιπη ζωη του σε ενα σπιτι.Ο καθενας λειτουργει διαφορετικα αρκει να ειναι σωστος στα παιδια του.

Φανταζομαι τα ειχες εξηγησει ολα αυτα στην γυναικα σου πριν παντρευτεις.

Της ειχες πει δηλαδη, "κοιταξε να δεις εγω σε θελω για να μου κανεις παιδια,και θα ειμαι εξαιρετικος πατερας αλλα επειδη εγω δεν μπορω να κλεινομαι στο σπιτι θα τριγυρναω με γκομενακια."

Και αυτη τι σου ειπε;I do?

• Like 3
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και γω φαντάζομαι πως τα ίδια ισχύουν και για την γυναίκα του...γιατί γάμος δεν σημαίνει κλείνομαι σπίτι...και όπως είπε "ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά αρκεί να ναι σωστός με τα παιδιά..""οπότε κ η σύζυγος αν είναι σωστή με τα παιδιά λειτουργεί όπως θέλει...τότε γτ να στε παντρεμένοι;;;;;;ή μήπως αυτά τα γούστα είναι μόνο για τους άντρες;;;;τι διαβάζουμε εδω μέσα....

Δημοσ.

Φανταζομαι τα ειχες εξηγησει ολα αυτα στην γυναικα σου πριν παντρευτεις.

Της ειχες πει δηλαδη, "κοιταξε να δεις εγω σε θελω για να μου κανεις παιδια,και θα ειμαι εξαιρετικος πατερας αλλα επειδη εγω δεν μπορω να κλεινομαι στο σπιτι θα τριγυρναω με γκομενακια."

Και αυτη τι σου ειπε;I do?

Δεν εχει σημασια τι εχω εξηγησει εγω στη γυναικα μου.Προσωπικα εμενα στα 32 με βοηθησε πολυ η οικογενεια ασχετα απο την κριση.Γι αυτο μιλαω πρακτικα και για τον εαυτό μου.Απο τα πιο απλα πραγματα οπως ενας γαμος,βαφτισια,κηδειες κατεβαινω με την οικογενεια μου και οχι με διαφορετικη κοπελα που πρεπει παλι απο την αρχη να την συστησω σε 200-300 ατομα και να σχολιαζουν διαφορα και πολλα αλλα ζητηματα πιο σοβαρα

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια τι εχω εξηγησει εγω στη γυναικα μου.Προσωπικα εμενα στα 32 με βοηθησε πολυ η οικογενεια ασχετα απο την κριση.Γι αυτο μιλαω πρακτικα και για τον εαυτό μου.Απο τα πιο απλα πραγματα οπως ενας γαμος,βαφτισια,κηδειες κατεβαινω με την οικογενεια μου και οχι με διαφορετικη κοπελα που πρεπει παλι απο την αρχη να την συστησω σε 200-300 ατομα και να σχολιαζουν διαφορα και πολλα αλλα ζητηματα πιο σοβαρα

Σοβαρά ....παντρεύτηκες για να έχεις σταθερή συνοδό στις κοινωνικές εκδηλώσεις;;;

• Like 1
Δημοσ.

popcorn.gif

Καιρό είχαμε να δούμε τόσο όμορφα posts! Απόλαυση! Δώσε πόνο Αποστόλη!

Αλλά πήγαινέ το και ένα βήμα παραπέρα μωρέ, μην διστάζεις, κάνε level up. Άλλη κοπέλα σε κάθε περισταση θα ήταν και γαμώ. Ή και κάτι καλύτερο: και γυναίκα και αίσθημα να τις έχεις στο ίδιο τραπέζι κι εσύ στη μέση άρχοντας. Ψήσου!

• Like 3
Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά που του απαντάτε και σοβαρά. Αν δεν τρολαρει(το πιθανότερο), είναι καμμένος που σε λίγο καιρό μου θα τον κάνει τσακωτο θα γράφει για καριολες γυναίκες που δεν εκτιμούν το σωστό το Έλληνα το άντρα.

• Like 9
Δημοσ.

popcorn.gif

Καιρό είχαμε να δούμε τόσο όμορφα posts! Απόλαυση! Δώσε πόνο Αποστόλη!

Αλλά πήγαινέ το και ένα βήμα παραπέρα μωρέ, μην διστάζεις, κάνε level up. Άλλη κοπέλα σε κάθε περισταση θα ήταν και γαμώ. Ή και κάτι καλύτερο: και γυναίκα και αίσθημα να τις έχεις στο ίδιο τραπέζι κι εσύ στη μέση άρχοντας. Ψήσου!

Η ζωη μου σε ενδιαφερει και οχι να απαντησεις σοβαρα και εσυ.κριμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...