Fabricated Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, με πήραν από την nova για μια προσφορά ενώ με ενημέρωσαν ότι η εταιρία μου (vodafone) θα ξανα προβεί σε αύξηση των τιμών για όλα τα συμβόλαια. Έχετε ακούσει κάτι και για τις άλλες εταιρίες όπως έγινε στην μέση της χρόνιας;
nikoskon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δηλαδή η Α εταιρεία ξέρει το πλάνο τιμολογιακής πολιτικής της Β εταιρείας;
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εμενα κάτι μου λεει οτι δεν ήταν απο τη nova, αλλά από κάποιο συνεργαζόμενο γραφείο που για να πουλήσει λεει οτι του κατέβει. Δηλαδη τσίμπησε από τον πελάτη την πληροφορία οτι εχει voda και για να τον πείσει να αλλάξει εταιρεία, του ειπε οτι θα αυξήσει και αλλο τα τιμολογια της. Βεβαια θα του αποκρύψει οτι αν είναι σε δεσμευση με την παλιά εταιρεία οτι πρεπει να σκάσει το προστιμο, κλπ άλλα. Στέργιο να εισαι σίγουρος οτι αν τα αυξήσει η μια εταιρεία, θα το αυξήσουν όλες. Είσαι ευχαριστημένος με τη voda; Μείνε εκεί και οταν λήξει το συμβόλαιο σου ψάξου για καλύτερη προσφορα (στην ίδια ή άλλη εταιρεία). Αν δεν είσαι ευχαριστημένος, εχε τα ματια σου ανοιχτα για ανακοινώσεις αλλαγής τιμολογιακής πολιτικής και εντός μηνα μπορεις να φύγεις χωρίς να πληρώσεις το προστιμο.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, με πήραν από την nova για μια προσφορά ενώ με ενημέρωσαν ότι η εταιρία μου (vodafone) θα ξανα προβεί σε αύξηση των τιμών για όλα τα συμβόλαια. Έχετε ακούσει κάτι και για τις άλλες εταιρίες όπως έγινε στην μέση της χρόνιας; Καλησπέρα φίλε. καταρχάς αυτό που σου είπαν μπορεί να είναι παράνομο για σου ρίξουν σταχτί στα μάτια πρώτα χτύπα ένα τηλέφωνο στην vodafone και μην πεις ότι σου τηλεφώνησα από την Nova (εκτός αν θέλεις να σου κάνει καλύτερη τιμή για να μην φύγεις) και ρώτα τους αν ισχύει
infin1tyGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Θα αυξηθούν οι τιμές από 21 Σεπτεμβρίου όπως ανακοινώθηκε στις 21/7. Οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ότι είπε ο από πάνω, το επιβεβαιώσα με τηλέφωνο στη βονταφον γιατί στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα
Fabricated Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλημέρα(σπερα) και Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λοιπόν, εγώ θα επικοινωνήσω αύριο με Voda γιατί και στην μέση της χρόνιας που έγιναν αλλαγές το δικό μου συμβόλαιο ήταν από αυτά που έμειναν άθικτα. Έχω βρει βέβαια εδώ ότι όντως έχουν ανακοινωθεί αλλαγές http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient.action#myvodafone. Η προσφορά της novaεοχε δωρεάν και την μετάβαση και τον εξοπλισμό, Αλλά μπορεί και να έχετε δίκιο ότι κρύβουν χρεώσεις. Εν τέλει εγώ ψάχνω κυρίως τρόπο να ξεφύγω από wind που λήγει σε ένα χρόνο το συμβολαοπ και έλεγα μήπως πήρε το μάτι σας και εκεί αλλαγές 1
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Με άλλα λόγια ανεβαινει σημαντικά το πάγιο... αυτό προφανως θα ισχυει και σε εμενα που εχω συμβολαιο 12 μηνών με εκπτωση, σωστα; Μηπως ειναι ωρα να αλλαξω και εταιρεία...;
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Επειδη εχω εξοργιστει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τους τυπους και ειχαν και στυλακι στο τηλεφωνο του στυλ "αμα θελετε αμα δε θελετε κοφτε το", ειμαι στο τσακ μετα απο 7 χρόνια να αλλαξω εταιρεία. Αν τους χρωσταγα θα κανανε γλυφο***ια και ότι χατίρι ήθελα για να πληρωθούν, αλλα φταιω εγω που δεν εχω αργησει ουτε 1 μερα λογαριασμό τόσα χρόνια... Θέλω αστικα υπεραστικα απεριοριστα, ιντερνετ σταθερο 24αρι μου ειναι οκ και ισως τηλεοραση (οχι οτι εχω κανεναν ιδιαίτερο νταλγκα αλλα οκ), εχετε να προτείνετε κάτι;; Αθηνα Βόρεια Προάστια αν παιζει ρόλο για την αξιοπιστία... Αυτό που θα ήθελα σίγουρα θα ήταν να κινηθω κάτω απο ή γύρω στα 30€/μήνα
bill2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 δες για nova 3play ο οτε είναι καλός αλλά γύρω στα 30 έχει μόνο το 2play και έχτρα η τηλεόραση μετα cyta μπές στα site της καθε εαιρίας θες προσφορές που έχουν και πράτεις ανάλογα
Tovarish Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Vodafone φίλε μου..triple play με 25 €.. Υπερτίμιο.. Ιδίως τώρα που θα βάλουν και τα eurosport στο vodafone TV (τόσα χρόνια φωνάζαμε).. Και αύξηση να κάνουν στο πακέτο, νομίζω ότι μέχρι 30 € αξίζει..
driverpit Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλύτερα η τιμές γενικά να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα η και να μειωθούν ακόμη και στα κινητά και στα σταθερά
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Vodafone φίλε μου..triple play με 25 €.. Υπερτίμιο.. Ιδίως τώρα που θα βάλουν και τα eurosport στο vodafone TV (τόσα χρόνια φωνάζαμε).. Και αύξηση να κάνουν στο πακέτο, νομίζω ότι μέχρι 30 € αξίζει.. μα 29 πληρωνω τωρα και θα ανεβει κι αλλο... δουλευομαστε; ασε που το 25 δεν ισχυει αν διαβασεις τα ψιλα γραμματα και παει γυρω στα 34-35 αν δεν εχεις κινητη vf (συνδεση)... Το εχω αποφασισει, εαν δεν μου κρατησουν την ιδια τιμη ετσι απλα θα το κόψω, και τις τρεις γραμμες που εχουμε στη vodafone γιατι ειναι μουλαρια... επιλογες ψαχνω... θα το τσεκαρω αυτο με τη NOVA δες για nova 3play ο οτε είναι καλός αλλά γύρω στα 30 έχει μόνο το 2play και έχτρα η τηλεόραση μετα cyta μπές στα site της καθε εαιρίας θες προσφορές που έχουν και πράτεις ανάλογα
VonLoutsos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 μα 29 πληρωνω τωρα και θα ανεβει κι αλλο... δουλευομαστε; ασε που το 25 δεν ισχυει αν διαβασεις τα ψιλα γραμματα και παει γυρω στα 34-35 αν δεν εχεις κινητη vf (συνδεση)... Το εχω αποφασισει, εαν δεν μου κρατησουν την ιδια τιμη ετσι απλα θα το κόψω, και τις τρεις γραμμες που εχουμε στη vodafone γιατι ειναι μουλαρια... επιλογες ψαχνω... θα το τσεκαρω αυτο με τη NOVA 23.60 Τελικη τιμη με φόρους κτλ πληρώνω σε 24 Mbps απεριόριστα αστικά υπεραστικά διεθνή και 300 προς κινητά Άρα μπορείς να το ρίξεις και άλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα