AlexKane Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Το επερχόμενο Pixel της Google θα μοιάζει πολύ με το προηγούμενο Μοιάζει πολύ με κινητό που δε θ' αγοράσει κανείς. 3
ziaba Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μετά το Nexus 6p η συνταγή κάπου στράβωσε. +1 το 6ρ δεν στράβωνε κοβόταν στα 2 κατευθείαν
crashnburn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 περα απο το design που ευτυχως δεν ειναι ο νο 1 παραγοντας αγορας για ολους κ που δεν θεωρω οτι ειναι χαλια ,τουλαχιστον στην πλατη εχει μια ομορφη πρωτοτυπια που λιγοι κατασκευαστες μπορουν να ισχυριστουν σημερα μαλλον θα ειναι το καλυτερο android smartphone k ισως το συνολικα καλυτερο ανεξαρτητως λειτουργικου πλας η καλυτερη ολων καμερα πλας εγγυημενες για 3 χρονια νομιζω ,ταχυτατες αναβαθμισεις μονο - η τσιμπημενη σε φαση δαγκωνιας καρχαρια τιμη 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν χρειαζεται νεος σχεδιασμος Πεταει ενα ονομα και ειναι οκ.καθαρισε. Ριξτε τωρα 10384780€ να το αποκτησετε.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 αγαπώ τα στερεο ηχεια και δεν με ενοχλούν τοσο τα μπεζελς αλλα εδω το παρακάνανε. Αν, λέμε αν, έκανε αρχική τιμή $600 θα καταλάβαινα το concept. Με την υποτιθέμενη do it like apple πολιτική τιμολόγησης δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να επιτύχουν με το pixel2. Όσο για την υποδοχή 3,5 εδω χωράει και το μεγάλο jack...
cp5120 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλά, κάθε νέο κινητό που παρουσιάζεται πάντα "θα πάει άπατο" (εκτός αν είναι iPhone που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πει ότι "θα πάει άπατο" αν και μερικοί προσεύχονται καθημερινα για κάτι τέτοιο χρόνια τώρα). Άραγε όλοι αυτοί που πιπιλίζουν ως βρέφη την ίδια πιπίλα κάθε φορά ξέρουν τουλάχιστο τι σημαίνει "θα πάει άπατο" ή απλώς ανεβάζουν τον αριθμό των σχολίων στο προφίλ τους; Α, και αν το θεωρούν αστείο, εγώ δεν γελάω με κρυάδες...
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ότι πιο όμορφο έχω δει σε κινητό ... Άμεση αγορά 1
AlienTechGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλά, κάθε νέο κινητό που παρουσιάζεται πάντα "θα πάει άπατο" (εκτός αν είναι iPhone που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πει ότι "θα πάει άπατο" αν και μερικοί προσεύχονται καθημερινα για κάτι τέτοιο χρόνια τώρα). Άραγε όλοι αυτοί που πιπιλίζουν ως βρέφη την ίδια πιπίλα κάθε φορά ξέρουν τουλάχιστο τι σημαίνει "θα πάει άπατο" ή απλώς ανεβάζουν τον αριθμό των σχολίων στο προφίλ τους; Α, και αν το θεωρούν αστείο, εγώ δεν γελάω με κρυάδες... Σε εμένα αναφέρεσαι; Αν ναι, πες μου έναν λόγο, που θα αξίζει κάποιος να δώσει 900€ για αυτό και όχι 550€-600€ για ένα Galaxy S8. Και μην αρχίσουμε πάλι τα περί stock Android γιατί ούτε στα Pixel είναι εντελώς stock το Android, και ούτε αξίζει να δώσεις 300€ παραπάνω για κινητό με λιγότερες δυνατότητες. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Σε εμένα αναφέρεσαι; Αν ναι, πες μου έναν λόγο, που θα αξίζει κάποιος να δώσει 900€ για αυτό και όχι 550€-600€ για ένα Galaxy S8. Και μην αρχίσουμε πάλι τα περί stock Android γιατί ούτε στα Pixel είναι εντελώς stock το Android, και ούτε αξίζει να δώσεις 300€ παραπάνω για κινητό με λιγότερες δυνατότητες. Τι εννοεις δεν ειναι εντελως stock Android? Για μερικους το stock Android ειναι το selling point. Αγαπω το S8 μου αλλα μισω τις διπλες εφαρμογες και το γεγονος η υποστηριξη ειναι της πλακας (δε μιλαω μονο για το s8 αλλα γενικα για τις non Google συσκευες ) Οσο για τις λιγοτερες λειτουργιες θα διαφωνησω.Το Android εχει βαλει αρκετες λειτουργιες, σιγουρα οχι τοσες οσες ενα s8 αλλα δεν αποτελει deal breaker αμα ειναι να εχω την καλυτερη δυνατη εμπειρια χρησης. 1
mants118 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πέφτω από τα σύννεφα που θα μοιάζει με το προηγούμενο, δε το περίμενα! ????
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τούμπανο εργαλείο αλλά πρεπει να απολύσουν τον σχεδιαστη του....Είναι κακάσχημο.....COME ON GOOGLE YOU CAN MAKE IT LOOK BETTER !!!
SiLeNtOne-- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Απο τον τίτλο νομιζα είναι κουλούρι.............
asdfaster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 σιγα μην ειναι ετσι εμφανισιακα . Αυτό είναι και είναι full bezel σαν το προηγούμενο . Η google απο το nexus 5-6 και μετα δεν πατάει στην πραγματικότητα ούτε σε design ουτε σε τιμές. Γιαυτό δεν πουλάει και τίποτα από κινητά κάθε τρίμηνο. Ιδικά το pixel. Μέχρι και στο xda δεν έχει τόσο μεγάλο support όσο είχαν τα προηγούμενα κινητά της. Που και αυτα κάθοδο είχαν σε σχέση με τα παλιότερα nexus 5-6 αλλά τέλος πάντων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα