Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Κ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ (https://reallifecam.com/en/view/04_1) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ?ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΑΜ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΙΟ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....

Δημοσ.

Κατέβασε το adwcleaner απο την παρακάτω επισημη σελίδα.

https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

Κλείσε οτι browser χρησιμοποιείς.

Τρέξε το adwarecleaer και βαλε το να κανει ελεγχο.

Οτι βρεις πες του να το σβήσει

Κάνε επανεκκίνηση

Δες αν λύθηκε το προβλημα και πες μας για να δουμε αν χρειαζεται κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια...εχει γινει κουραστικο αυτο το πραγμα με τη συγκεκριμενη ιστοσελιδα..θα θελα ομως να μαθω αν γνωριζετε πως ξεκινησε αυτο να εμφανιζεται στον υπολογιστη μου ενω δεν ειχε γινει ποτε κατι παρομοιο...μηπως εκανα εγω κατι?και τελικα προκειται για ιος?η διαφημιση?

Δημοσ.

Τρεις τρόποςυ μπορω να φανταστω

Εγκατεστησες κάποιο προγραμμα και αυτό παραλληλα εβαλε και το addon για τον browser σου

Εγκατέστησες κάποιο addon (π.χ. πήγες σε πονηρή σελίδα, σου ειπε κανε κλικ εδω να δεις, το εκανες και μπηκε)

Δεν τρεχεις κάποιο adsblock addon στον browser που χρησιμοποιείς

Για το ενα ειναι καλο να εχεις ενα σοβαρό antivirus

Για το δευτερο πρεπει να μάθεις να μην κανεις κλικ σε οτι κλικαρεται

Για το τριτο να εγκαταστησεις στον browser που χρησιμοποιείς (ποιος ειναι αυτός; ) το ublock origin

Δημοσ.

θυμαμαι οτι αυτο ξεκινησε οταν αρχισα προχθες να κατεβαζω ταινιες και υποτιτλους απο αυτο Advanced Browse Engine for YIFY Movies | YIFY Movie | Page 25

yify-movies.to και μετα αρχισε το θεμα με την ιστοσeλιδα reallifecam οπως και παραλληλα με καποιες ακομα mysagagame.com και  unqpun.pro

μηπως φταιει η ιστοσελιδα με τις ταινιες και τουσ υποτιτλους?

Δημοσ.

Διοτι ειναι περιεργο που εμφανιζονται κατευθειαν στο υπολογιστη στο ιστορικο του χωρις να τις εχω πατησει...

Δημοσ.

Αφου εμφανίζονται και τις βλέπεις, αρα λογικό να εγγραφονται και στο ιστορικό σου.

Εκανες τον καθαρισμο; Βρήκε τιποτα;

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να χάκαραν την σελίδα που μπαίνεις και να πρόσθεσαν κακόβουλο κώδικα (π.χ. κάποιο javascript) που να κάνει redirect σε αυτές τις σελίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...