Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω για ένα θείο μου και μια θεία μου μεγάλη σε ηλικία ένα γραφείο που θα είναι αξιόπιστο για να βρούμε μια οικιακή βοηθό για αυτό το μηνα και ίσος μείνει και τον χειμώνα να κάνει δουλειές στο σπίτι και να τους βοηθάει. Έχετε να προτείνεται κάτι ?

Δημοσ.

ασε τά γραφεία ...

πήγαινε στή γειτονιά πού μένουν τά γερόντια κ ρώτα σέ φούρνο σέ φαρμακείο σέ mini market κλπ. 

οτι χρειάζομαι οικιακή βοηθό κλπ ,

εκεί θά βρείς σίγουρα  καλή περίπτωση οικιακής βοηθού  γιατί  λογικά θά τό ξέρουν τό ατομο αυτό  ....

δηλ. τήν οικογένειά της - πού μένει -  μέ συστάσεις κλπ 

αφού θά ειναι από τήν γειτονιά ..

• Like 2
Δημοσ.

ασε τά γραφεία ...

πήγαινε στή γειτονιά πού μένουν τά γερόντια κ ρώτα σέ φούρνο σέ φαρμακείο σέ mini market κλπ. 

οτι χρειάζομαι γυναίκα κλπ ,

εκεί θά βρείς σίγουρα κ καλή περίπτωση οικιακής βοηθού  γιατί θά τό ξέρουν τό ατομο αυτό λογικά ..

αυτο εγινε ηδη δυστηχως δεν υπαρχει ειχαν μια κοπελα ηδη αλλα εφυγε για ενα μηνα στην πατριδα της να δει τους δικους της

Δημοσ.

Άσε τι γράφει στο site,πάρε εσυ ένα τηλέφωνο και θα σου πουν αυτοί αν έχουν κάτι στα λεφτά που διαθέτεις.

Δημοσ.

Άσε τι γράφει στο site,πάρε εσυ ένα τηλέφωνο και θα σου πουν αυτοί αν έχουν κάτι στα λεφτά που διαθέτεις.

ok το έχεις χρησιμοποιησει εσυ ή κάποιος δικός σου ?

Δημοσ.

Και εγώ και δικοί μου άνθρωποι.

Τους λες τι ψάχνεις και αυτοί σου λένε αν υπάρχει κάτι με τα χρήματα που διαθέτεις.Αν έχουν σε φέρνουν στο γραφείο μια μέρα και βλέπεις μια μια τις κοπέλες που έχουν βρει.

Δημοσ.

Και εγώ και δικοί μου άνθρωποι.

Τους λες τι ψάχνεις και αυτοί σου λένε αν υπάρχει κάτι με τα χρήματα που διαθέτεις.Αν έχουν σε φέρνουν στο γραφείο μια μέρα και βλέπεις μια μια τις κοπέλες που έχουν βρει.

ok θα παρω να ρωτησω ενδεικτικά για μια κοπελα για λιγες ωρες 4-5 να μαγειρευει και να αλλαζει τον παππου που ειναι στο κρεββατι τι τιμες παιζουν ? 

Δημοσ.

Ξερει κανεις ενδεικτικες τιμες, είτε για part time οικιακη βοηθο πχ 4 ωρες στο σπιτι να βοηθαει σε δουλειες καθε μερα,

είτε για οικόσιτη/οικότροφη με μόνιμη απασχοληση και διαμονη εντος σπιτιου;

Δημοσ.

οικόσιτη/οικότροφη με μόνιμη απασχοληση και διαμονη εντος σπιτιου;

Σε δικές μου περιπτώσεις και με ένα ρεπό την εβδομάδα, παίζει στα 600-700€ μαύρα και χωρίς ενδιάμεσο. Αν το σπίτι είναι μεγάλο και μπορούν να φιλοξενούνται 1-2 άτομα επιπλέον της βοηθού, η τιμή πέφτει λίγο. 

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που το άτομο που προσέχουν δεν είναι κατάκοιτο κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...