Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα ψάχνω για ένα θείο μου και μια θεία μου μεγάλη σε ηλικία ένα γραφείο που θα είναι αξιόπιστο για να βρούμε μια οικιακή βοηθό για αυτό το μηνα και ίσος μείνει και τον χειμώνα να κάνει δουλειές στο σπίτι και να τους βοηθάει. Έχετε να προτείνεται κάτι ?
aristos12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ασε τά γραφεία ... πήγαινε στή γειτονιά πού μένουν τά γερόντια κ ρώτα σέ φούρνο σέ φαρμακείο σέ mini market κλπ. οτι χρειάζομαι οικιακή βοηθό κλπ , εκεί θά βρείς σίγουρα καλή περίπτωση οικιακής βοηθού γιατί λογικά θά τό ξέρουν τό ατομο αυτό .... δηλ. τήν οικογένειά της - πού μένει - μέ συστάσεις κλπ αφού θά ειναι από τήν γειτονιά .. 2
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ασε τά γραφεία ... πήγαινε στή γειτονιά πού μένουν τά γερόντια κ ρώτα σέ φούρνο σέ φαρμακείο σέ mini market κλπ. οτι χρειάζομαι γυναίκα κλπ , εκεί θά βρείς σίγουρα κ καλή περίπτωση οικιακής βοηθού γιατί θά τό ξέρουν τό ατομο αυτό λογικά .. αυτο εγινε ηδη δυστηχως δεν υπαρχει ειχαν μια κοπελα ηδη αλλα εφυγε για ενα μηνα στην πατριδα της να δει τους δικους της
moure Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 http://www.plus4job.gr Αξιοπιστο και δοκιμασμενο.
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 http://www.plus4job.gr Αξιοπιστο και δοκιμασμενο. OK θα το κοιταξω edit δεν βλεπω να υπαρχουν ατομα να ζητανε εργασια αλλα μονο οσους προσφερουν
moure Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Άσε τι γράφει στο site,πάρε εσυ ένα τηλέφωνο και θα σου πουν αυτοί αν έχουν κάτι στα λεφτά που διαθέτεις.
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Άσε τι γράφει στο site,πάρε εσυ ένα τηλέφωνο και θα σου πουν αυτοί αν έχουν κάτι στα λεφτά που διαθέτεις. ok το έχεις χρησιμοποιησει εσυ ή κάποιος δικός σου ?
moure Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Και εγώ και δικοί μου άνθρωποι. Τους λες τι ψάχνεις και αυτοί σου λένε αν υπάρχει κάτι με τα χρήματα που διαθέτεις.Αν έχουν σε φέρνουν στο γραφείο μια μέρα και βλέπεις μια μια τις κοπέλες που έχουν βρει.
Anorymous Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Και εγώ και δικοί μου άνθρωποι. Τους λες τι ψάχνεις και αυτοί σου λένε αν υπάρχει κάτι με τα χρήματα που διαθέτεις.Αν έχουν σε φέρνουν στο γραφείο μια μέρα και βλέπεις μια μια τις κοπέλες που έχουν βρει. ok θα παρω να ρωτησω ενδεικτικά για μια κοπελα για λιγες ωρες 4-5 να μαγειρευει και να αλλαζει τον παππου που ειναι στο κρεββατι τι τιμες παιζουν ?
mentoras99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ξερει κανεις ενδεικτικες τιμες, είτε για part time οικιακη βοηθο πχ 4 ωρες στο σπιτι να βοηθαει σε δουλειες καθε μερα, είτε για οικόσιτη/οικότροφη με μόνιμη απασχοληση και διαμονη εντος σπιτιου;
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 οικόσιτη/οικότροφη με μόνιμη απασχοληση και διαμονη εντος σπιτιου; Σε δικές μου περιπτώσεις και με ένα ρεπό την εβδομάδα, παίζει στα 600-700€ μαύρα και χωρίς ενδιάμεσο. Αν το σπίτι είναι μεγάλο και μπορούν να φιλοξενούνται 1-2 άτομα επιπλέον της βοηθού, η τιμή πέφτει λίγο. Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που το άτομο που προσέχουν δεν είναι κατάκοιτο κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα