Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημέρα ...Δεν το ηξερα και το ακουσα σε ηχογραφημενο αναμονης από το 13888. Aφορα χρηστες 2play OTE. Το ενεργοποιησα και μου εστειλαν κωδικούς με sms στο κινητο που είναι VODAFONE. Μου ειπαν ότι συνδομαι μεσω του δικου μου router αν καταλαβα καλα και εκτος σπιτιου αν υπαρχει wifi του ΟΤΕ.... Είναι ετσι ? Μηπως πρεπει να εχει καποιος στην περιοχη ΟΤΕ wifi και παιρνω από αυτόν σημα ή αλλοι από μενα ?Μπορει να εχει επιπτωσεις σε μενα ή στον αλλον ?
chipakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εσύ συνδέεσαι από τα δίκτυα άλλων και σου δίνουν δηλαδή μέσω αυτών των κωδικών αλλά αν έρθει κάποιος κοντά σου μοιράζεται την δική σου σύνδεση......
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω.Αρα επηρεάζεται η ταχυτητα αυτου που δινει αν καταλαβα καλα αλλα με τιποτα η συνδεση του σπιτιου.
Damachi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Στην πραξη περα απο κανα κεντρο πολης μην περιμενεις πολλα . αμα στο ενεργοποιησανε μονοι τους χωρις να τι ζητησεις φανταζομαι κλεινει ?
chipakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω.Αρα επηρεάζεται η ταχυτητα αυτου που δινει αν καταλαβα καλα αλλα με τιποτα η συνδεση του σπιτιου. Ναι όσο τραβάς εσύ επηρεάζεις την ταχύτητα αυτού που δίνει, αλλά δυστυχώς γίνεται και το αντίστροφο στην δική σου ταχύτητα διότι είσαι μέλος μίας κοινότητας ανταλλαγών. Εγώ γι αυτό το λόγο παρόλο που μου προτάθηκε από τον Cosmote δεν ενεργοποίησα το δικό μου My Wi-Fi
GeorgeAl92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ναι όσο τραβάς εσύ επηρεάζεις την ταχύτητα αυτού που δίνει, αλλά δυστυχώς γίνεται και το αντίστροφο στην δική σου ταχύτητα διότι είσαι μέλος μίας κοινότητας ανταλλαγών. Εγώ γι αυτό το λόγο παρόλο που μου προτάθηκε από τον Cosmote δεν ενεργοποίησα το δικό μου My Wi-Fi Η διαφορά ταχύτητας είναι αμελητέα καθώς μοιράζεται μόνο 1mps της συνολικής ταχύτητας. Οπότε το καλύτερο είναι να το ενεργοποιήσετε όσοι περισσότεροι μπορείτε. 1
JeSter_D Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 με το 1mbps που δίνει και για max 2 χρήστες δε σου επηρεάζει και πολύ την ταχύτητα. εκτός αν πιάνεις 4 ξέρω γω 2
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το απενεργοποιείς αν θέλεις απο το my cosmote. Εγω το απενεργοποίησα γιατί δεν παίζει ποτέ να το χρειαστώ και δεν θα ήθελα άλλος να πιάνει internet απο μένα.
GeorgeAl92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το απενεργοποιείς αν θέλεις απο το my cosmote. Εγω το απενεργοποίησα γιατί δεν παίζει ποτέ να το χρειαστώ και δεν θα ήθελα άλλος να πιάνει internet απο μένα. Αθάνατη Ελλάδα. Sorry φίλε δεν μπορούσα να κρατηθώ. Αστειεύομαι μην το πάρεις προσωπικά.
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή δεν θέλω να μοιράζω το internet μου; Ok, λογικό...
GeorgeAl92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή δεν θέλω να μοιράζω το internet μου; Ok, λογικό... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς είναι.
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς είναι. Μάλλον εσυ δεν έχεις καταλάβει. Δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ και έτσι το απενεργοποίησα. Έτσι ούτε εγω θα μπορώ να πιάνω απο άλλους και ούτε οι άλλοι απο εμένα.
GeorgeAl92 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μάλλον εσυ δεν έχεις καταλάβει. Δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ και έτσι το απενεργοποίησα. Έτσι ούτε εγω θα μπορώ να πιάνω απο άλλους και ούτε οι άλλοι απο εμένα. Φίλε μου εγώ έχω καταλάβει απόλυτα τί είναι. Εσύ όμως είσαι εχθρικός και από το ύφος κατάλαβα και το τρόπο σκέψης σου οπότε δεν θα επεκταθώ περεταίρω διότι μόνο χρόνο θα χάσω. Μακάρι η πλειοψηφία να μην είναι σαν εσένα, που δεν θέλει να κάνει κα ποια θυσία δηλαδή για το κοινό καλό.
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Φίλε μου εγώ έχω καταλάβει απόλυτα τί είναι. Εσύ όμως είσαι εχθρικός και από το ύφος κατάλαβα και το τρόπο σκέψης σου οπότε δεν θα επεκταθώ περεταίρω διότι μόνο χρόνο θα χάσω. Μακάρι η πλειοψηφία να μην είναι σαν εσένα, που δεν θέλει να κάνει κα ποια θυσία δηλαδή για το κοινό καλό. Ναι, και εγω κατάλαβα οτι χάνω το χρόνο μου, δεν θα συνεχίσω άλλο.
greekparot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το εχω ενεργοποιησει εγω απο περυσι. Οποτε ειμαι εκτος σπιτιου και συνηθως στο κεντρο της Πολης που μενω παντα εξυπηρετουμε απο το my WiFi και ετσι δεν καταναλωνω δεδομενα απο το δικτυο της κινητης. Για μενα προσωπικα αξιζει να το ενεργοποιησει οποιος εχει την δυνατοτητα. Το 1Mbit που στην ουσια δεσμευει 512/χρηστη ειναι αμελητεα ταχυτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα