mike_batiste13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Για το 7 plus 256Gb ενδιαφερομουν αλλά πήγα το δοκίμασα σήμερα στο Γερμανό και το βρήκα πολύ μεγάλο αν και μικρότερο σε ίντσες σε σχεση με το S8 plus.Σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά θα μείνω με το S8 plus μέχρι να βγει το Note 8 και να το κάνω ανταλλαγή μετά τα Χριστούγεννα.
saruman123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μάλλον δεν του βγάζει τα antutu που θέλει ..... http://www.insomnia.gr/topic/651424-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-s8-plus/ 3
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Οπως σωστα αναφερθηκε η παραπανω λογικη ειναι λαθος του συμφορουμιτη koumos.Περυσι στο black friday το s7 399 φετος μετα απο κοντα 9 μηνες λογω μεγαλης ζητησης πανω απο 400 ευρω. Και εγω λοιπον εστω οτι δεχομαι το s8 plus να πωλειται στα 300. Το απλο s8 ποσο θα πωλειται?240? Το s7 και s7 edge? Το s6 και κυριως το s6 edge plus? Δεν βγαινουν τα νουμερα. Για το 7 plus 256Gb ενδιαφερομουν αλλά πήγα το δοκίμασα σήμερα στο Γερμανό και το βρήκα πολύ μεγάλο αν και μικρότερο σε ίντσες σε σχεση με το S8 plus.Σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά θα μείνω με το S8 plus μέχρι να βγει το Note 8 και να το κάνω ανταλλαγή μετά τα Χριστούγεννα.ισχυει αγαπητε.Ακομα και εγω που δεν εχω μικρα χερια βρηκα το 7 plus αβολο στο κρατημα. 1
slk200gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Για το 7 plus 256Gb ενδιαφερομουν αλλά πήγα το δοκίμασα σήμερα στο Γερμανό και το βρήκα πολύ μεγάλο αν και μικρότερο σε ίντσες σε σχεση με το S8 plus.Σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά θα μείνω με το S8 plus μέχρι να βγει το Note 8 και να το κάνω ανταλλαγή μετά τα Χριστούγεννα. Το plus σε μεγεθος ηταν οτι χειροτερο βηηκε σε κινητο η αλαζονεια της apple δεν αφησε να αλαξουν λιγο το μεγεθεος,ειμαι σιγουρος οτι το 8αρι θα ειναι αναμεσα στο μικρο και το plus και θα ειναι το ενδεδειγμένο μέγεθος για αυτούς που θελουν μεγάλο οπως ειμαι και εγω λογο χερουκλας και γιατι η οραση πέφτει πια λογω ηλικιας ,επειδη σιγουρα θα πεταχτει καποιος και θα πει για τις πωλήσεις του plus θα πω ναι εχει γιατι ολα τα καλα χαρακτηριστικά τα εχει το plus και οχι το μικρο ομως κανεις δεν θελει να χειρίζεται το κινητο με 2 χέρια, ουτε να κουβαλαει τσαντάκι.Ειχα ανησυχια μηπως κανουν το note στο μεγεθος του plus της apple ευτυχος θα ειναι στο μεγεθος του s8+ το οποιο λειτουργικά καθεται τελεια σε μεγαλη παλαμη ,οκ το οπτικό σαν τηλεχειριστήριο δεν δημιουργει προβλημα απλα ειναι θεμα γούστο
TEOKOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μια χαρά συνηθίζονται όλα. Από se πήγα σε s7 edge και στην αρχή έπαθα σοκ. Δεν βόλευε με τίποτα . Σε μια βδομάδα το συνήθισα. Από προχτές σε 7 plus μου πήρε μία μέρα να συνηθίσω και αυτό
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ολα συνηθιζονται Εγω απο οθονη 4.7 πηγα σε 6 ιντσες (lenovo vibe z2 pro) και τωρα σε 5.5 (s7 edge)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα