Προς το περιεχόμενο

Η Disney δημιουργεί τη δική της streaming υπηρεσία, αφήνοντας πίσω της το Neftlix


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μια αναμενόμενη κίνηση προχωρά η Disney, ανακοινώνοντας ότι το 2019 θα λανσάρει επίσημα μια νέα υπηρεσία streaming ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, κάτι που σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του περιεχομένου της εταιρειας δε θα είναι διαθέσιμη από το Netflix.

Οι δύο εταιρείες είχαν υπογράψει μόλις πέρσι τον Σεπτέμβριο συνεργασία μέσω της οποίας το Netflix θα ήταν η μοναδική streaming υπηρεσία στην οποία θα προβάλλονται οι ταινίες των στούντιο των Disney, Marvel, Lucasfilm και Pixar. Στην ανακοίνωση της Disney κάνει σαφές ότι η υπηρεσία θα περιλαμβάνει και νέες παραγωγές όχι μόνο σε επίπεδο ταινιών αλλά και τηλεοπτικών σειρών. Φυσικά η εξέλιξη αυτή επηρεάζει σημαντικά το παρεχόμενο περιεχόμενο του Netflix.

 

Πάντως σύμφωνα με το CEO της Disney, τον Bob Iger, η νέα υπηρεσία θα προβάλει σίγουρα και σε αποκλειστικότητα τις ταινίες της ίδιας της Disney, χωρίς να έχει αποφασιστεί αν η εταιρεία θα διαθέσει τα δικαιώματα προβολής των ταινιών Star Wars και Marvel σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως το Netflix ή το amazon Video. Κάτι που δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις είναι το πρωτότυπο τηλεοπτικό περιεχόμενο που δημιουργεί το ίδιο το Netflix για χαρακτήρες βασισμένους στο σύμπαν της Marvel όπως οι σειρές Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist και το επερχόμενο Defenders.

 

Η Disney έχει ήδη από το 2015 προετοιμάσει το δρόμο γι' αυτή την αναμενόμενη κίνηση, παρουσιάζοντας την υπηρεσία DisneyLife μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν με μια μικρή μηνιαία συνδρομή να δουν μέσω streaming έξι ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές της Disney ή σε πλήθος συσκευών.

 

Link.png Site: Gizmodo


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα το πανε. Σε λιγο θα τα ακυρωσω ολα. Σιγα μην πληρωνω 10 τσεπες πολυεθνικων για να βλεπω κομματια σειρων και ταινιων απο εδω και απο εκει. Οπως σωστα αναφερθηκε να μην τους κανει εντυπωση η αυξηση της πειρατειας. Οταν ο καθενας στηνει το μαγαζακι του και αδυνατουν να βρουν μια πλατφορμα η εστω λιγες που να τρωνε ολοι, τοτε εγω σορρυ αλλα θα παω στο σουπερ μαρκετ για τα ψωνια μου.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα κορεστεί και άλλο η αγορά της ψυχαγωγίας. Sky Ticket, Sky Go, HBO Go, FOX, Hulu, Netflix, Boomerang, AMC τώρα έρχεται και η Disney με δική της υπηρεσία πως το θέλουν να πληρώνει ο κόσμος 10 διαφορετικές συνδρομές τον μήνα;

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τουλαχιστον στο spotify ειναι σχεδον ολα εκει. Οντως αρχιζει και γινεται χαζομαρα. Αν υπηρχε official popcorn time θα σαρωνε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κινησεις απο golden boys που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα και απλα κυνηγανε bonus και νουμερα, χωρις κανενα οραμα.

Κανεις δεν θα δινει 10Ε στο netflix, 10Ε στο HULU, 10Ε στην  DISNEY κοκ και προφανως καποια στιγμη θα γινει το ξεκαθαρισμα.

 

Το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια περιμεναμε να γινει ρεαλιστικο το streaming και πανω που εγινε, με αυτες τις κινησεις πανε να το σκοτωσουν.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ενα εχω να πω, 4tb στο cloud μου και καθε εβδομαδα ανεβενει το κοντερ, και το καλυτερο, μετα απο χρονια θα τα εχω ακομα, δεν θα φοβαμαι μην τυχον και αποφασισουν να τ ριξουν οπως αποχωρουν συνεχεια σειρες. Οταν με το καλο θα πεσουν οι τιμες στους σκληρους παιρνεις και ενα εξωτερικο καμια 10 - 20tb και εισαι κυριος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...