SainT87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 κατέβασα το BSplayer και μου κανει κύματα στην οθόνη ενω το ίδιο αρχείο ταινίας όταν το ανοίγω στο "ταινίες και τηλεόραση" δε μου κανει κύματα, επισης χάνει και ποιότητα στο BSplayer. Τι παίζει; Επιςης αγόρασα ενα wireless ποντίκι και πληκτρολόγιο και ήταν και σχετικά ακριβούτσικο, το κακο ειναι οτι μου λαγκάρει το ποντίκι ενω ειμαι στα 2 μέτρα απόσταση και οι προδιαγραφές ειναι στα 10μετρα. Μπορώ να κάνω κατι; Το σετ ειναι αυτο: http://www.skroutz.g...t wireless 2000 Παιδιά συγνώμη αν ειναι άσχετες οι ερωτήσεις απλα τωρα μόλις αγόρασα το PC και χρειάζομαι βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Βάλε vlc και MPC και δοκίμασε να δεις αν στα κάνει και εκεί. Το bsplayer πάντα είχε σάπια εικόνα νομίζω σε σχέση με VLC και MPC.
SainT87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Στο vlc μπορώ να βρίσκω κατευθείαν υπότιτλους; Για το ποντίκι ξερεις τιποτα; 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Στο vlc μπορώ να βρίσκω κατευθείαν υπότιτλους; Για το ποντίκι ξερεις τιποτα; Στο vlc κάτι υπήρχε για υπότιτλους παλιότερα αλλά τώρα δεν ξέρω.. Στο MPC που το χρησιμοποιώ χρόνια, έχει μια χαρά. Πατάς το D όταν βάζεις κάποια σειρά η ταινία και σου βγάζει υπότιτλους κανονικά για να διαλέξεις. Από wireless ποντίκια έχω 0 εμπειρία. Ποτέ δεν είχα Κατέβασε το MPC και θα σου πω τι να κάνεις μετά για να το φτιάξεις όπως πρέπει.
SainT87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τα κατεβασα και τα δυο, μου φαίνεται οτι το vlc εχει καλύτερη ποιότητα αλλα με βολεύει περισσότερο το mpc.. Το βρήκα με τους υπότιτλους με το D ευχαριστώ! Ξερεις αν μπορώ κάπως να βελτιώσω την ποιότητα; Επισης ξερεις αν μπορώ να παίξω ενα αρχείο μετα απο αυτο που παίζει; Δηλαδή αυτόματα χωρίς να το βαλω εγω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα